5 години затвор за Дражев, реши съдът
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Junior-Urchin
- Контакти:
Re: 5 години затвор за Дражев, реши съдът
Отвратително мазен селяндур със ориенталска физиономия. Дано го изнасили некой спинозен в панделата.
При положение , че е рецедив , присъдата трябваше да е по-висока . Но като се сетя как се оттърва алкохолика Ставийски и това е нещо
pomiqrat написа:Ако баща ми беше Бил Гейтс, ама не е.
Такива са законите. Убийство по непредпазливост. Липсва субективния елемент при причиняването на смъртта - умисъл
Когато имаш над 1.5 промила в кръвта, караш кола, която има над 180 коня, със скорост над 90 км/ч, при разрешена около 20-30 в серпентините на Обзорския проход....За мен си е умисъл.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:pomiqrat написа:Ако баща ми беше Бил Гейтс, ама не е.
Такива са законите. Убийство по непредпазливост. Липсва субективния елемент при причиняването на смъртта - умисъл
Когато имаш над 1.5 промила в кръвта, караш кола, която има над 180 коня, със скорост над 90 км/ч, при разрешена около 20-30 в серпентините на Обзорския проход....За мен си е умисъл.
Но не и според НК и съдиите
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Кашчей написа:pomiqrat написа:Ако баща ми беше Бил Гейтс, ама не е.
Но не и според НК и съдиите
И ако ти направиш същото, при същите обстоятелства, дали прокурор ще пледира, че не трябва да имаш ефективна присъда.. защото такъв е НК?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Да. Първото нещо, което ги учат е да се даде шанс на извършилия деянието, ако е млад и не е имало умисъл в престъплението му и в зависимост от деянието му. Ако си престъпник имаш цял живот, в който да се срещаш с прокурора.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.