bonnnev написа:Литекс ще е шампион но нали знаеш че мечтите са безплатни
И кво като е шампион Литекс????Ние говорим за изпадащи и новаци
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
k_oleto написа:аз неискам Калиакра да изпадат. Един от малкото отбори в А група с хубава база и осветление. Предпочитам Монтана - пак заради същото. Играят на някаква нива и се издържат от общинския бюджет. При Пирин е същото. Няма как да се вдигне нивото на футбола, ако бюджета се определя от заседанията на общинския съвет - това време отдавна премина
cska - maina написа:Както се очертава да влязат отборите на Ботев вр. и Етър от западната и Спартак от източната, и с евентуалното изпадане на Видима, Академик, и Калиакра, както и вземането на лиценза на Спартак от Ботев пд. се очертава една интересна футболна година, както отпреди 20тина години, което е добре за футбола в бг.Ще се повиши посещаемостта на мачовете и ще има повече дербита, като се завърнат отборите с традиции в А група. Само ако можеше и Литекс да изпадне като Гришата вземе отбор като Спартак вн. или Дунав щеше да е супер. Вие как мислите? Моля без заяждания, само чисто футболни аргументи!
VesMil написа:Незнам кой ще изпадне, но е добре Ботев/Враца/ ,Етър, Ботев/Пловдив/ да са в "А" група. Също така искам хибрида Литекс да отиде там където му е мястото в "Б" група.
4akala написа:k_oleto написа:аз неискам Калиакра да изпадат. Един от малкото отбори в А група с хубава база и осветление. Предпочитам Монтана - пак заради същото. Играят на някаква нива и се издържат от общинския бюджет. При Пирин е същото. Няма как да се вдигне нивото на футбола, ако бюджета се определя от заседанията на общинския съвет - това време отдавна премина
А на Калиакра(Каварна) кой определя бюджета?!?Явно толкова си запознат,президент им е кмета на Каварна Ц.Цонков и бюджета им се определя също от общинския бюджет.Имат много добра база,но трябва да си заслужат мястото с игра,а не с базата.90% от клубовете в България получават пари от общинския бюджет на общината ,в която се намират,особено тези от "Б" и "В" групите,а и в елитната група има доста такива отбори.Много си далеч от футбола щом си мислиш,че най-важното за вдигането на нивото на футбола е това отборите да не получават пари от общинския бюджет,по-голяма глупост не бях чувал.Ако общините не дават пари,кой ще дава пари за тези отбори?!?Не може всички да са като Левски,Литекс,ЦСКА,Черноморец,Локо Сф,Локо Пд,Славия и др. и да имат богати собственици и спонсори.
alexxx написа:Наистина ще бъде итересно с тези отбори,а като гледам как във В.Търново се стягат ако се паднат с Левски за купата,очаквани интересен сезон догодина.Хората във Враца и Търново са зажадняли за футбол с марка А група,така че ще бъде интересно със сигурност
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта