http://7sport.net/7sport/fo_1forum/index.htm
Коментари за статията във вестник "7 Дни спорт" и прогнози за мача днес.
А залагам за 2-0 или 3-0 за МОРЯЦИТЕ
Коментари
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Коментари
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
Re: Коментари
2:1 за БОТЕВ!!! 

тоз Недко Петров не мога да го гледам.Преди що не пишеше по този начин бе ?-винаги се мазни където има пари ,аман от такива журналисти ,но от мен да мине в името на общата кауза дано се поздравим с нещо голямо след края на сезона
Черно Море 1913 Варна пс:до 15 минута ако вкараме гол мача отива на 5-6:0 ,като знам по колко положения правят наште на мач а и Лилчо го няма днес работата отива на зле за Ботев 

HASTA DE LA VICTORIA
вярваш ли в това което си написал,или просто да става лафче-докато не махнете Селския нищо добро не ви чака1912BOTEV написа:2:1 за БОТЕВ!!!
HASTA DE LA VICTORIA
Надявам се на поредния красив мач,изпълнен със съдържателен футбол.Много положения и атракция за публиката.И като знам какъв е манталитета на Ботев/играят открито и приятно/мисля че ще стане спектакъл.А за какво ходим по стадионите?Нали за това?А Недко...Недко си е Недко.Щом и той започна да усеща нещата по този начин изневерявайки на плебейската си същност...Мога само да отчета факта,че той като пристрастен/но не към Черно море/журналист пише такива неща,момента за шампионска титла май е назрял.Плебей да каже такова нещо,голям срам за тях и голямо признание за нас.Когато и най отявления ти враг няма за какво да те наплюе,значи нещата при тебе отиват на повече от добре. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Ticha
- Контакти:
Ако няма подценяване мисля че трябва днес да бием и който може да се мята на "Тича". 

Успех на Черно море срещу отборчето от Бургас! Локо пд ги биха тези, защо и Черно море да не им разкаже играта!
Ако Черномрец загубят Балъков май ще трябва да си подава оставката!