Ботев лишен от домакинство срещу Локо София.Защо ли?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Ботев лишен от домакинство срещу Локо София.Защо ли?
Този Гигов е един от вредителите на българския футбол, не знам как го сложиха и в Изпълкома, сега по всякакъв начин иска да пробута смешната Локо София в Европа като дори този отбор не трябва да е в А група
Re: Ботев лишен от домакинство срещу Локо София.Защо ли?
Феновете на Ботев хвърляха телефони, бомби и какво ли още не по футболистите на Левски, така че трябва да си изтърпят наказанието и според мен когато се случва това съдията трябва да прекрати мача и служебна победа за другия отбор...
- plamen etov
- Контакти:
futbol написа:Този Гигов е един от вредителите на българския футбол, не знам как го сложиха и в Изпълкома, сега по всякакъв начин иска да пробута смешната Локо София в Европа като дори този отбор не трябва да е в А група
Вие правите безумия по стадионите,а Гигов ви е виновен,то бива безочие и наглост,но всичко има граници

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
А бе, много сте нагли!!! Не стига, че не ви изхвърлят от групата, ами имате очи да си изсмуквате от пръстите "международни конспирации"... Взели сте мая от Селския и почвате все повече да приличате на него. Я се стегнете и се дръжте като достойни Ботевисти!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- loko_sofia1929
- Контакти:
ДО ФУТБОЛ.
Искам да те питам дали ако твоят жалък отбор трябваше да играе сега с Ботев,и не ги бяха наказали,дали нямаше да мрънкаш поради други при4ини тогава а?
Така 4е по добре си трай. 
Искам да те питам дали ако твоят жалък отбор трябваше да играе сега с Ботев,и не ги бяха наказали,дали нямаше да мрънкаш поради други при4ини тогава а?

futbol написа:Този Гигов е един от вредителите на българския футбол, не знам как го сложиха и в Изпълкома, сега по всякакъв начин иска да пробута смешната Локо София в Европа като дори този отбор не трябва да е в А група
не ставай смешен. Агитката на Ботев сама докара до тук положението. Още малко ще кажеш, че никои никога нищо не мятал

Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш
- botev_1912
- Контакти:
колега наказаха ни с Локо София защото с тях имаме да играем!!!
С този жалък отбор така или иначе сме се запътили към Б група и без да ни наказват!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- plamen etov
- Контакти:
botev_1912 написа:futbol написа:Този Гигов е един от вредителите на българския футбол, не знам как го сложиха и в Изпълкома, сега по всякакъв начин иска да пробута смешната Локо София в Европа като дори този отбор не трябва да е в А група
С този жалък отбор така или иначе сме се запътили към Б група и без да ни наказват!
Винаги сам симпатизирал на справедливите искания на феновите на БОТЕВ срещу Селския ,и ми е мъчно за такъв отбор и публика !!!!Дано и ваште мъки да свършат.
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
- slavia_forever
- Контакти:
plamen etov написа:botev_1912 написа:futbol написа:Този Гигов е един от вредителите на българския футбол, не знам как го сложиха и в Изпълкома, сега по всякакъв начин иска да пробута смешната Локо София в Европа като дори този отбор не трябва да е в А група
Винаги сам симпатизирал на справедливите искания на феновите на БОТЕВ срещу Селския ,и ми е мъчно за такъв отбор и публика !!!!Дано и ваште мъки да свършат.
Присъединявам се към мнението, съжалявам за отбор с традиции като Ботев и им желая успех. Дано се оправят нещата с тях.

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
ei plovdivski maini ,i vav njkoe y4ili6te da e ma4a pak 6te otnesete peti4ka......samo loko
[warning]Пиши на Кирилица![/warning]
[warning]Пиши на Кирилица![/warning]
Върни се в “Футбол - България”