Купа България : Добруджа - Ботев Враца

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

donpacko
Контакти:

Re: Купа България : Добруджа - Ботев Враца

Мнениеот donpacko » 20 ное 2010 16:19

За да не изпадне отбор от "Б" групите трябва да е на 8 място,задължително.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 ное 2010 16:21

Мисля, че има значение и кои ще са изпадащите от А група и кой ще е победителят от баража между отборите от А и Б група :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 20 ное 2010 16:21

donpacko написа:За да не изпадне отбор от "Б" групите трябва да е на 8 място,задължително.

Мерси.
Дано се изкачат дори малко в класирането, за да е по-спокойно. Щом са показали добра форма.

Unscrewed
Контакти:

Мнениеот Unscrewed » 20 ное 2010 16:22

DamonHill написа:Въпрос:

Някой знае ли дали догодина ще има само една 'Б' група, и на кое място трябва да завърши Добруджа за да остане в нея?

Въпреки, че то тази година до последния момент не се знаеше кои отбори ще участват и кои не, така че каквото са решили от БФС е почти сигурно, че ще стане обратното и все пак...

еми ще има една Б а иначе сигурно последните 4 отпадат заради В групите видим :?

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 20 ное 2010 16:28

Ще използвам случая, че тук пишат хора от Добрич, за да се информирам за още неща:

Разбрах, че тази година във второто ниво на волейболното първенство се състезава волейболен тим Добротица, които се състезават в обновената зала на УСШ (незнам как се води сега). Този тим наследник ли е на ВК Добруджа или е друг отбор?
И защо не се използва зала Добротица, а играят в тази зала, където аз съм играл преди в училищните първенства? И още един въпрос има ли още УСШ? Тренира ли някой волейбол или баскетбол там?

Потребителски аватар
DDFC_Supporter
Контакти:

Мнениеот DDFC_Supporter » 20 ное 2010 16:35

DamonHill написа:Ще използвам случая, че тук пишат хора от Добрич, за да се информирам за още неща:

Разбрах, че тази година във второто ниво на волейболното първенство се състезава волейболен тим Добротица, които се състезават в обновената зала на УСШ (незнам как се води сега). Този тим наследник ли е на ВК Добруджа или е друг отбор?
И защо не се използва зала Добротица, а играят в тази зала, където аз съм играл преди в училищните първенства? И още един въпрос има ли още УСШ? Тренира ли някой волейбол или баскетбол там?

Този тим е изцяло нов и не е наследник на Добруджа. По принцип играха в зала "Добротица", незнам кога играя в бившето УСШ. Сега тази сграда я взе общинския съветник и собственик на фирма "ИЗИДА"(сладоледа) Младен Матеев, който по една случайност се пада и шеф на спортната комисия към общината.
САМО ДОБРУДЖА!!

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 20 ное 2010 16:40

DDFC_Supporter написа:
DamonHill написа:Ще използвам случая, че тук пишат хора от Добрич, за да се информирам за още неща:

Този тим е изцяло нов и не е наследник на Добруджа. По принцип играха в зала "Добротица", незнам кога играя в бившето УСШ. Сега тази сграда я взе общинския съветник и собственик на фирма "ИЗИДА"(сладоледа) Младен Матеев, който по една случайност се пада и шеф на спортната комисия към общината.

Мерси за инфото.
Е жалко, това значи, че истинският ВК 'Добруджа', вицешампионът от преди дестина години вече не съществува. :(

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 20 ное 2010 17:04

LSFC 1914 написа:Айде на 1/8 финала искам с Левски 8-)

Ако дойде Левски ще има 15 000 души на стадиона същото е и с ЦСКА,но аз искам да вида Черноморец срещу градския ми отбор. :)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 ное 2010 22:43

Трябва Добруджа да играе с ЦСКА, че червените са клиенти на добруджанци. Винаги, когато е било напечено, са падали.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Футбол - България”