Дано е читав този банкер

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
plamenski написа:Момчета много се изкефих,когато взехте властта във ваши ръце. Просто невероятно чувство да управляваш любимия си клуб,предполагам. Мечта за много фенове по света....Но сега ако е вярно това... не знам,пожелавам ви да не се налага отново да стоите с гръб към терена.
И всичко това,което правите в момента да е било меко казано напразно и излишно.
Noname написа:Е, за няколко месеца, но поне беше красиво... Сега всичко, неизбежно, тръгва по познатото русло...
Ууууу... Брааааавооооо... Долуууууууу... О-став-каааааааа... Нов собствениииииииииииикккк...
Никога не съм си въобразявал, че в България може да се формира нормална форма на ФК-АД, в която Хората да имат сила и глас.
Помечтах си малко, но и това свърши...
Успех на "Ботев"!!!
Току що загубиха нещо, за което се бориха години.
Предполагам, че е нямало как, но... все пак ми стана тъжно и не очаквам нищо добро...
botev_1912 написа:Noname написа:Е, за няколко месеца, но поне беше красиво... Сега всичко, неизбежно, тръгва по познатото русло...
Ууууу... Брааааавооооо... Долуууууууу... О-став-каааааааа... Нов собствениииииииииииикккк...
Никога не съм си въобразявал, че в България може да се формира нормална форма на ФК-АД, в която Хората да имат сила и глас.
Помечтах си малко, но и това свърши...
Успех на "Ботев"!!!
Току що загубиха нещо, за което се бориха години.
Предполагам, че е нямало как, но... все пак ми стана тъжно и не очаквам нищо добро...
Ако сега сме недоволни от управлението на клубът ни - ние няма да викаме оставки и нов собственик, а просто който е недоволен събира хората около себе си и свикват общо събрание на което се избира Нов управителен съвет!
Естествено ако не си член - нямаш право на думата!
Шврнц Тпрунков написа:Нарочно ли има някои "неразбрали", не мога да разбера, за това ще го напиша с най-големия възможен шрифт в този форум, дано в нечии кратуни се набие яко и преяко...
СДРУЖЕНИЕТО ПРЕДСТАВЛЯВА КЛУБА ПРЕД БФС!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта