Юруков би бил, добра алтернатива на Жо в лявата зона на атаката ни.
Само, че той си е "червен" ... и не знам, до колко морала ще му позволи да играе при нас.
Това се отнася и до нас феновете .... дали ще го приемем нормално - като един добър футболист, дошъл ( евентуално ) да защитава цветовете на Левски .... или ще гледаме на него, като на бивш цесекар ....
Моето лично мнение е, че го искам в Левски, ще ни помогне, добър футболист е.
Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
На линия
- housestyle
- Контакти:
Йордан Юруков пред шокиращ трансфер в Левски?
Ръководството на Левски оглежда освободения от Черно море халф Йордан Юруков.
27-годишният футболист ще стане след дни свободен агент, след като разтрогне договора си с "моряците".
Юруков бе един от тримата, които бяха обвинени, че имат основна вина за слабото представяне на отбора през полусезона. Другите изгонени са Николай Домакинов и Милен Петков.
От "Герена" са наблюдавали изявите на Юруков и са останали с добри впечатления. Вътрешният халф е бивш футболист на вечния враг на Левски - ЦСКА. Юруков има 52 мача за червените в годините от 2005-а до 2008-а.
Въпреки това опитният Юруков е попаднал в полезрението на Георги Иванов и Ясен Петров, твърди "Меридиан Мач".
Как ви се струва тази новина?
27-годишният футболист ще стане след дни свободен агент, след като разтрогне договора си с "моряците".
Юруков бе един от тримата, които бяха обвинени, че имат основна вина за слабото представяне на отбора през полусезона. Другите изгонени са Николай Домакинов и Милен Петков.
От "Герена" са наблюдавали изявите на Юруков и са останали с добри впечатления. Вътрешният халф е бивш футболист на вечния враг на Левски - ЦСКА. Юруков има 52 мача за червените в годините от 2005-а до 2008-а.
Въпреки това опитният Юруков е попаднал в полезрението на Георги Иванов и Ясен Петров, твърди "Меридиан Мач".
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
- Червени_шампиони
- Контакти:
Re: Йордан Юруков пред шокиращ трансфер в Левски?
"Меридиан мач"
Как да ми се струва след, като видях източника? Поредната лъжа. 

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!

нещо не съм впечатлен от това евентуално ново попълнение
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Бащата на Юруков е известен като един от най-големите Цесекари в Разлог и един от основателите на фенклуба на червените в Разлог....А и самия Юруков е Цесекар и в червата това обаче едва ли му пречи да е професионалист но мисля че няма да приеме оферта от Левски....Въпреки че според мен би ни свършил добра работа,има сигурно най-добрата левачка в А групата,но такъв трансфер е малко вероятен според мен !!!

- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Юруков би бил, добра алтернатива на Жо в лявата зона на атаката ни.
Само, че той си е "червен" ... и не знам, до колко морала ще му позволи да играе при нас.
Това се отнася и до нас феновете .... дали ще го приемем нормално - като един добър футболист, дошъл ( евентуално ) да защитава цветовете на Левски .... или ще гледаме на него, като на бивш цесекар ....
Моето лично мнение е, че го искам в Левски, ще ни помогне, добър футболист е.
И Ст.Ангелов,и Букарев бяха "червени".
- tihomir_rs
- Контакти:
Гара си отива . . .
Поне петима нови играчи ще бъдат привлечени в Левски, пише "7 дни спорт".За атаката се търсят централен нападател и крило.
Сините ще преговарят и с офанзивен халф, тъй като сега имат само Дарко Тасевски. В отбрана ще има поне един нов защитник. Може да се наложи спешно привличане и на ляв бек, ако Веселин Минев бъде продаден в чужбина. Водят се преговори с Видима за 19-годишния вратар Пламен Илиев.
Адвокат Тодор Батков най-сетне проговори и за бъдещето на голмайстора Гара Дембеле. Левски му е набелязал заместник от чужбина. Босът на Левски съобщи още, че вярва безрезервно на Гонзо и няма да сменя Ясен Петров.
- Имам доверие в Ясен, подкрепям го. Напатихме се от бързи смени - обясни Батков.
Сините ще преговарят и с офанзивен халф, тъй като сега имат само Дарко Тасевски. В отбрана ще има поне един нов защитник. Може да се наложи спешно привличане и на ляв бек, ако Веселин Минев бъде продаден в чужбина. Водят се преговори с Видима за 19-годишния вратар Пламен Илиев.
Адвокат Тодор Батков най-сетне проговори и за бъдещето на голмайстора Гара Дембеле. Левски му е набелязал заместник от чужбина. Босът на Левски съобщи още, че вярва безрезервно на Гонзо и няма да сменя Ясен Петров.
- Имам доверие в Ясен, подкрепям го. Напатихме се от бързи смени - обясни Батков.
^
Междувпрочем, хубаво е всички да прочетат интервюто на Батков. Колкото и да го плюете, надявам се разбирате, че е един от малкото хора в България, които са наясно как се "прави" футбол. Неговите финансови и административни познания са голям плюс за Левски, макар и малко хора да осъзнават това.
Хубаво е поне, че е осъзнал това, че един клуб може да се издържа от участията си в Европа, което значи - привличане на по-силни играчи и очаквано - по-добра игра.
Относно Дембеле - за оферта над 3-4млн (предполагам Евро), Батков няма как да откаже, защото има клауза в договора му. (Както беше с Пелето). Отделно, че на Дембеле му се играе в по-силно първенство.
Междувпрочем, хубаво е всички да прочетат интервюто на Батков. Колкото и да го плюете, надявам се разбирате, че е един от малкото хора в България, които са наясно как се "прави" футбол. Неговите финансови и административни познания са голям плюс за Левски, макар и малко хора да осъзнават това.
Хубаво е поне, че е осъзнал това, че един клуб може да се издържа от участията си в Европа, което значи - привличане на по-силни играчи и очаквано - по-добра игра.
Относно Дембеле - за оферта над 3-4млн (предполагам Евро), Батков няма как да откаже, защото има клауза в договора му. (Както беше с Пелето). Отделно, че на Дембеле му се играе в по-силно първенство.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
dxl написа:^
Междувпрочем, хубаво е всички да прочетат интервюто на Батков...
Ъхъм... Прочетох го и истината е, че ми направи добро впечатление. Аз нямам, кой знае колко високо мнение за Батков. Нито по отношение на интелектуалното му ниво, нито по отношение на нещата, които върши за отбора.
Истината е, че нямам достатъчно информациа за да ги преценя реално.
В това интервю човекът звучи повече от нормално и мога да му пожелая само успех!
Отборът не върви добре и са ни необходими 3-4 нови надъхани и способни момчета, за да мръднем напред.
В подобна криза, каквато е обхванала БГ спорта, всичко е Божа работа! Остава ни да стискаме палци!!!
housestyle написа:Ръководството на Левски оглежда освободения от Черно море халф Йордан Юруков.
Е тва ще е ебати безобразието

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"