Ръководство на Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Официално: Банкер №1 собственик на Ботев

Мнениеот vhpvhp » 19 ное 2010 23:31

Честито канари ! Надявам се днес да е голям ден в клубната ни история; начало на един знаменателен възход ! :!:

vanchev
Контакти:

Мнениеот vanchev » 19 ное 2010 23:41

Щастлив съм!!!!!! Той не умира!!!!!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 19 ное 2010 23:44

карлито написа:Приказката продължава.Завърши първа част-Възстановяване от разрухата.Започва втора част-Пътят към върха. След 3-4 години очаквайте и третата част-Недосегаемите.
Наздраве на всички братя Канари

тва беше яко

dimarta
Контакти:

Мнениеот dimarta » 19 ное 2010 23:57

>
Последна промяна от dimarta на 20 ное 2010 00:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Цветан Василев взема Ботев, лицензът и емблемата

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 ное 2010 00:10

Pepo 1912

Днес е ден първи от новата ера на Ботев Пловдив. Изстрадахме много, борихме се дълго и победихме. Изгонихме селското изчадие с една огромна цена, тази да видим любимия отбор заточен там където не сме сънували и в най-големите си кошмари - в аматьорския футбол. Но какво от това, направихме и тази саможертва, за да имаме шанс да видим отново един силен и уважаван Ботев. Преглътнахме и този хап и започнахме да градим от нулата, там откъдето още никой не се е връщал. Нямахме футболисти, нямахне пари, нямахме дори ток и вода на стадиона. Съмнявам се дълбоко, че друг български отбор би се изправил на крака след такава тежка кома. Но Ботев го направи. Направи го благодарение на безусловната любов и подкрепа на феновете си, които изумиха футболна България счупваики всички рекорди по посещаемост не само в аматьорския футбол, но и на национално ниво. Просто погледнете пред колко хора се игра завчера мача на националния ни отбор... И тази истинска любов достигна и развълнува по собствените му думи един от най-богатите българи - г-н Цветан Василев. Развълнува го дотолкова, че той реши да влезе в блатото наречено български футбол, за да помогне на най-старият клуб в България да се върне на своето място. Днес аз вярвам че слънцето отново ще огрее Колежа, гнездото на нашите канарчета, от което излетяха толкова национални футболни легенди. Той отново ще се превърне в непревзем бастион, от който ще треперят софийските набедени грандове и всички отборчета еднодневки, които попълват бройката на "А" група. Радвайте се пловдивчани, ние пак ще се върнем на върха. Никога думите на великия българин Христо Ботев - "той не умира" - не са прилягали по-добре на клуба който има честта да носи неговото име... Обичам Ботев.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/208117.html#ixzz15lifhTnI

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 20 ное 2010 00:13

dimarta написа:Ясно - имате емблема, но клубът не е Ваш. Друг се ползва от нея, а Вие не получавате нищо в замяна. Лошото е, че след като не апортирате нищо, няма и да получите обратно. Поне изяснете въпроса след възможно разпускане на АД-то, къде ще играете. Защото най-вероятно стадионът ще Ви го вземат, няма да е общински поне за срока на концесията или след евентуалната му продажба. Ако ритате след това из селата според мен няма смисъл от такова споразумение.

Както и да е. Мисля, че сгрешихте, но това е Ваше решение. Първо 10% е много малко в замяна на ползване на емблемата Ви, а и не се знае дали и това ще остане. Вие още сега във В-група генерирате доходи, които и в А-група някои отбори не могат да направят плюс стойността на играчите. Най-малкото избързвате с решението си. За мен бързата кучка слепи ги ражда, не случайно Ви притискат с това точно сега.

Абе много ми е интересно всички тези дето напяват тука,че сме сгрешили фенове на кои отбори са и какво е тяхното управление!? Като сте толкова отворени,що не пробвате досегашния ни модел,да ви видим докъде ще я докарате! Изгонете си президентите и започнете от 0-та,и елате пак да си поговорим!

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 20 ное 2010 00:15

dimarta написа:Ясно - имате емблема, но клубът не е Ваш. Друг се ползва от нея, а Вие не получавате нищо в замяна. Лошото е, че след като не апортирате нищо, няма и да получите обратно. Поне изяснете въпроса след възможно разпускане на АД-то, къде ще играете. Защото най-вероятно стадионът ще Ви го вземат, няма да е общински поне за срока на концесията или след евентуалната му продажба. Ако ритате след това из селата според мен няма смисъл от такова споразумение.

Както и да е. Мисля, че сгрешихте, но това е Ваше решение. Първо 10% е много малко в замяна на ползване на емблемата Ви, а и не се знае дали и това ще остане. Вие още сега във В-група генерирате доходи, които и в А-група някои отбори не могат да направят плюс стойността на играчите. Най-малкото избързвате с решението си. За мен бързата кучка слепи ги ражда, не случайно Ви притискат с това точно сега.

Сдужението ще притежава 10 % от акциите в дружеството, плюс правата върху стадиона, лиценза, членството в БФС, името и логото на клуба.

Кое, точно, не ти е ясно? :) След разпускане на АД-то, си оставаме там където сме, тъй като лицензът е на сдружението , не на АД-то :) Стадиона също, емблемата също и тн.

Така, че мнението ти няма никакъв смисъл :) Клубът си остава на сдружението. Прочети на Шврнц мнението и ще разбереш как ще функционират нещата.

ЧЕСТИТО, КАНАРИ ПО ЦЯЛ СВЯТ !!!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 ное 2010 00:16

Muscarin написа:Абе много ми е интересно всички тези дето напяват тука,че сме сгрешили фенове на кои отбори са и какво е тяхното управление!? Като сте толкова отворени,що не пробвате досегашния ни модел,да ви видим докъде ще я докарате! Изгонете си президентите и започнете от 0-та,и елате пак да си поговорим!

Чужда п*тка кокали няма, нали знаеш... Много е готино да си упражняваш реториката на чужд гръб, обаче ако опре до любимия ти отбор - "Вариант за В група няма!!!" е по-лесно :)

Пет победи - край на протестите, какво повече да говорим. Другите пък с три победи спряха...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 20 ное 2010 00:18

Искам догодина купата нямам търпение да се завърнем в Европа, малко мечти от моя страна, но пък не е невъзможно. От тук започваме към завръщането ни там където ние място Честито на всички, които обичат и милят за клуба, след 11 години ходене по мъките при нас светлината изгря отново и се вижда ясно!!!
Изображение

Върни се в “Ботев”