Уговорен мач от Висшата лига на Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

barri
Контакти:

Re: Уговорен мач от Висшата лига на Англия

Мнениеот barri » 17 мар 2009 14:34

MoNteSo написа:Ако има отбор способен да продаде мач във Висшата Лига това е West Ham, но като цяло не ми се вярва.

Особено предвид финансовите им проблеми, както и предвид факта, че ще трябва да плащат компенсации на Шефилд Юн. заради аферата с Тевес, няма да се учудя.

THe_CaPTaIn
Контакти:

Мнениеот THe_CaPTaIn » 17 мар 2009 15:03

samo tiq selqci mi begaha da gi *** :evil:

[warning][Бижутера] Пиши на кирилица и по-леко с изразите[/warning]

david
Контакти:

Мнениеот david » 17 мар 2009 15:37

Не знам за мача УБА-Уест Хям дали е бил уговорен, но какво ще кажете за мача Мидълсбро-Ливърпул. По-отвратително полягане, като това на Ливърпул наскоро не съм гледал.
Да живее Блекбърн!

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 17 мар 2009 18:22

На тези, които не им се вярва, че може да уговорят мача в Англия или където и да било, само ще им кажа "Продължавайте да си залагате". 100 % манипулации, особено в часовете когато има по един мач само, независимо дали от Англия, Италия, Испания, Германия и т.н. МАНИПУЛАЦИИТЕ НЕ СА САМО ЗА КРАЕН ИЗХОД, А И ЗА БРОЙ ГОЛОВЕ, ПП/КИ И Т.Н.
АЗ продължавам да твърдя, че в България уговорените мачове са с пъти по-малко отколкото в Англия, например!
Между другото, снощи спечелих точно от тази манипулация на Уест Хям - У.Б.А., но колко са били като мен и колко са загубили?!
САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ!!!

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 17 мар 2009 18:37

Понеделник и петък са дни , в които е по-добре да не залагате.Тогава програмата е "бедна" на мачове и обикновено се получава така , че в мача на който "залага целия свят" излиза меко казано "странен" резултат.Незнам дали сте забелязали , но в петъчния мач от Бундеслигата в много голям процент от срещите излиза най-неочаквания знак.
Дали има манипулации или няма незнам и не мога да го докажа , но едно е сигурно , ако винаги излизаха логичните знаци - букмейкърите щяха да фалират.
За да не попадате на подобни срещи , в които са възможни "манипулации" е най-добре да изключвате от залозите си мачове на които залага "целият свят" - все пак 1.70 ( да речем ) си е 1.70 и за Манчестър Юнайтед и за Брентфорд...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 17 мар 2009 20:29

XTaz написа:не съм хич убеден. по подобен начин се разви и Хофенхайм vs. Бремен преди няколко кръга в Бундеслигата. Значи ли, че и той е уговорен????

Само дето Хофенхайм удариха три греди и още куп положения... :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”