Любимият Ви футболист

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska - maina

Re: Любимият Ви футболист

Мнениеот cska - maina » 19 ное 2010 18:05

Христо Стоичков Стоичков е най-успелият български футболист в историята ;) Носител на най-престижните футболни награди („Златна обувка“, „Златна топка“), носител на купата на Европейските шампиони, Купата на носителите на национални купи, избран в идеалния състав и голмайстор на Световното първенство по футбол в САЩ 1994.

Трикратен шампион на България, петкратен шампион на Испания.Общо има 479 мача и 239 гола в кариерата си !

1989 г. — Футболист номер 1 на България
1989 г. — Голмайстор на КНК
1990 г. — „Златна обувка“ (Голмайстор на Европа)
1990 г. — Футболист номер 1 на България
1991 г. — Футболист номер 1 на България
1992 г. — „Сребърна топка“ на Франс футбол
1992 г. — „Златен онз“ на „Онз Мондиал“
1992 г. — Футболист номер 1 на България
1994 г. — „Златна топка“ на Франс футбол
1994 г. — Голмайстор на СП САЩ'94 с шест гола
1994 г. — „Сребърен онз“ на Онз Мондиал
1994 г. — „Бронзова топка“ за играч от СП САЩ'94
1994 г. — Спортист номер 1 на Балканите
1994 г. — Спортист номер 1 на България
1994 г. — Футболист номер 1 на България
2007 г. - "Златен крак" и Най-велик футболист на България
:lol: Нека всички да се изправят за минутка! Благодаря предварително!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 ное 2010 18:10

Любослав Младенов Пенев 8-)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 19 ное 2010 18:11

Христо Стоичков
Петър Зехтински
Марин Бакалов
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
stpehenhunt11
Контакти:

Мнениеот stpehenhunt11 » 19 ное 2010 18:15

ясно е ,че Гарет Бейл е на мода - наистина страхотен футболист
той
Дрогба - уникален нападател освен ,че вкарва прави асистенции , рядко срещани голове , бие фаулове ... страхотен
Станислав Манолев- освен ,че играе в защита помага и напред и не рядко бележи голове , постоянен също уникален футболист
Лука Модрич - страшно хитър футболист , много нисък и с перфектни пасове
Меси - всеки вижда защо
Шави-уникалните пасове ... няма Шави , няма Барселона
Бербатов - надали има друг играч ,който да си поема топката по 20 различни начина страхотен футболист неслучайно е там ,където е
Джими Булард-истински лидер и с отличен пас , но много трошлив
и за вратар Райс М'боли - уникален отскок :) :) :)
а и Феномена и Роналдинио разбира се
https://www.facebook.com/worldoftheshirts?fref=ts Луд колекционер на тениски :) :)

Потребителски аватар
lale00
Контакти:

Мнениеот lale00 » 19 ное 2010 18:22

Едгард Давидс, Патрик Виейра, Сеск Фабрегас

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 19 ное 2010 18:24

Значи мога да кажа какви НЕ харесвам. Не харесвам пут*ките. Тези, които за едните пари загърбват чест и достойнство. Такива като истинския Роналдо - Барса го направи играч, Морати две години му търпя контузиите и накрая предаде и двата отбора отивайки в Реал и след това в Милан. Ибрахимович е същия, а факта че е някъв пълен етнически ташак направо ме кара да го ненавиждам. Виери също. Кои харесвам - Джо Харт, Гарет Бейл (без да се хваля и двамата съм ги харесал още преди две години, когато Харт бе забит на пейката в Сити заради Гивън, а Бейл вкара една страхотна тупалка на Арсенал след което се контузи за около година), Фернандо Торес (искрено се надявам да не попадне в графата на Ибра и Виери), Кун Агуеро, Боян Къркич.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 19 ное 2010 18:29

Бих разделил любимите си футболисти в няколко категории.Най-голямата легенда за мен е Паоло Малдини!Любимият ми футболист и спортист въобще завинаги ще си остане той!От Милан другите ми големи любимци са Кака,Шевченко,Пирло,Гатузо,Амброзини,Зеедорф,Неста,Роналдиньо и,разбира се,най-големият хищник в наказателното поле-СуперПипо Индзаги!От българите любим ми е целият велик национален отбор на България от САЩ 94,но най-големите ми любимци бяха Емил Костадинов и Краси Балъков.От отбора на Берое,спечелил Купата на България през миналия сезон любимците ми са Иво Иванов и Искрен Писаров,които,за съжаление,вече не са при нас.Има и други футболисти,които съм харесвал в даден период или уважавам като Роналдо Феномена,Франческо Тоти,Алесандро Дел Пиеро,Лео Меси в световен план и Христо Йовов(колкото и смешно да звучи :mrgreen: ),Мартин Петров,Стилиян Петров,Мариян Христов,Ивелин Попов от българите,но не мога да ги нарека чак любимци.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 ное 2010 18:32

Раул, Касийяс, Р. Карлуш, Шави, Зидан, Ф.Редондо, Йеро и мн. други. Просто тези,които съм изброил, ми идват на първо четене :geek:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 19 ное 2010 18:33

Гунди,Митата Якимов,Пешо Величков,Соколов-Йогата,Гиби..............
Боби Чарлтън,Джордж Бест,Бекембауер,Крис Уодъл,Батистута,Санети,Уеа,Дрогба,Оверат......
Не понасям Тоти и Пипо!
Последна промяна от аби на 19 ное 2010 18:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 19 ное 2010 18:35

1.Гунди
2.Гибона
3.Гонзо
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Върни се в “Футбол - Свят”