Здравейте , надявам се темата да ви допадне.Тук всеки може да напише кой играч му харесва най-много , и защо.Ето и моите любимци :
1. Давид Вия - Лично за мен това е най-класният нападател в последните години,притежава скорост,голов нюх,чувство за пласиране.Характерът му също спомага за големият му успех.
2. Уесли Снайдер - Холандецът е душата на европейския шампион Интер.Притежава невероятен удар,може да изведе съотборник на голова позиция във всяка една възможна ситуация.Биткаджия е и се раздава докрай.
3. Гарет Бейл - Един от най-прогресиращите млади футболисти.Изумителна бързина,страхотни пробиви по фланга и невероятен завършващ удар.
Несъмнено и тримата , които споменах са настоящето и бъдещето на световният футбол.
Ако сте заинтригувани участвайте в темата с Вашите мнения.
Любимият Ви футболист
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Любимият Ви футболист
Само СИНИТЕ
Re: Любимият Ви футболист
Не ми се обяснява,защо ги харесвам,само ще напиша кои са ми любимците:
Фернандо Торес,Андрес Иниеста,Жерар Пике,Гарет Бейл,Франческо Тоти,Йон Арне Рийзе.
Фернандо Торес,Андрес Иниеста,Жерар Пике,Гарет Бейл,Франческо Тоти,Йон Арне Рийзе.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Frankie Lampard
- Контакти:
1. Франк Лампард - Най-добрия на поста си.
2. Джон Тери - По-добър капитан едва ли има в света! Винаги надъхва отбора, помага в трудни моменти и невероятен защитник!!!
3. Дидие Дрогба - не съм виждал по-завършен нападател от него.Невероятен ! Реализира много голове,дава много асистенции и помага в защита
2. Джон Тери - По-добър капитан едва ли има в света! Винаги надъхва отбора, помага в трудни моменти и невероятен защитник!!!
3. Дидие Дрогба - не съм виждал по-завършен нападател от него.Невероятен ! Реализира много голове,дава много асистенции и помага в защита

Мене ми харесват играчи като Гатузо,които са готови да те изядат заради една топка.Също така и Йеремис ми харесваше точно поради тази причина.От сегашното поколение няма още такъв играч който да ме грабне със такава игра.
- Синя Гордост
- Контакти:
Хавиер Санети-истински професионалист,лоялен до гроб към клубът си ,дори и в тежки за Интер години не напусна отбора. Истински пример за младите. п.с иначе Батистута ми е любимия футболист.С една дума-невероятен.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест
Крис Уодъл, въпреки, че отдавна не играе. Невероятен техник, невероятна фантазия на терена, невероятни пасове. Само който го е гледал знае за какъв играч става въпрос.
От съвременните... Иниеста.
От съвременните... Иниеста.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
1. Спас Делев
2.Неманя Видич
2.Неманя Видич
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
Алесандро Дел Пиеро , Павел Недвед , Филипо Индзаги , Габриел Батистута , Едгар Давидс , Роберто Баджо , Давид Трезеге и не на последно място Георги Аспарухов .
Димитър Бербатов!!! Истинско удоволствие е за мен да го наблюдавам. Не съм изпускал негов мач може би 3-4 години. Въпреки критиките които се изливат върху него ( всичките от жълти вестници в Англия и вечно плюещите бг журналисти (с малки изключения)) за мен си остава най-добрия български футболист. Не подценявам Стоичков ни най-малко. Просто Берба е удоволствие за окото. 

Да ти кажа, аз съм привърженик на произведеното в България, колкото и да не е качествено.
Моят любим футболист /повтарям- любим, не казвам, че е най-добрия/ е Ицо Йовов.
Дори и само заради гола му срещу Олимпик Марсилия, мача го гледах в един бар в Марсилия, няма да ти казвам какъв кеф беше.
Ицо ми е любимец дори и заради пропуска си срещу Удинезе!
Помня и един от първите му голове за Левски срещу Славия, също голям гол!!!
А, бе каквото и да си говорим Ицо винаги ме е радвал на терена с нестандартните си отигравания. Дано някой не го запомнят само с последните му мачове за Левски!
Ицо Йовов- Бижутер, Бижутер!
Моят любим футболист /повтарям- любим, не казвам, че е най-добрия/ е Ицо Йовов.
Дори и само заради гола му срещу Олимпик Марсилия, мача го гледах в един бар в Марсилия, няма да ти казвам какъв кеф беше.
Ицо ми е любимец дори и заради пропуска си срещу Удинезе!
Помня и един от първите му голове за Левски срещу Славия, също голям гол!!!
А, бе каквото и да си говорим Ицо винаги ме е радвал на терена с нестандартните си отигравания. Дано някой не го запомнят само с последните му мачове за Левски!
Ицо Йовов- Бижутер, Бижутер!