Сър Алекс: Аз съм феномен!
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Сър Алекс: Аз съм феномен!
Чесно казано ДА ФЕНОМЕН е ! Никой неможе да го критикува през всичките тези 24 години е отсъствал на 3 мача.За тези 24 години мислите ли колко много е дал на Юнайтед.И голяма част от вас си казват сега "гледай го този как се хвали" казвате си това, защото не сте го чували от него, ако го каже Моу така ли ще кажете "колко е скромен"? А да някой може ли да кажа колко пъти Съра е казал, че е феномен за 24 години работа в Юнайтед ? 
[/center]Re: Сър Алекс: Аз съм феномен!
kambata написа:Луис Ван Гаал и Моуриньо са по-добри треньори
М/у Сър-а и Моуриньо къде сложи тоя мисир холандски бре???
ПП Бъзби е бил по-дълго за сега но с прекъсване от година и в последствие поема отбора за още 6-7 месеца.
Така че с този сезон САФ вече е с най-дълъг стаж на Трафорд без прекъсване.

За Сър Алекс Фъргюсън има само едно определение:
Когато светите Кирил и Методий са писали азбуката, в съседната стая Фъргюсън е чертаел футболното игрище.
[offtopic]Посръбвайки винце, естествено.
[/offtopic]
Когато светите Кирил и Методий са писали азбуката, в съседната стая Фъргюсън е чертаел футболното игрище.
[offtopic]Посръбвайки винце, естествено.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Колкото и да ме дразни надутия САФ, за да спечелиш УЕФА с Абърдийн и да направиш МЮ футболен отбор се искат бая умения...
преди Сър Алекс, Юнайтед бил ли е футболен клуб?
- Тракториста
- Контакти:
Azz написа:преди Сър Алекс, Юнайтед бил ли е футболен клуб?
Май хокей на трева са играли
купи едно дърво за 30 мил. паунда и сега го толерира иначе няма как
- bekono
- Контакти:
Като говорим за феномени не трябва да забравяме Йоан Андоне, Гьоре Йовановски и Ратко Достанич. След тях може да наредим и Мъри Стоилов и чак тогава САФ.

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Ей, тоя фенчето на Байерн всеки път ме кара да се заливам от смях.Когато Хицфелд хване нещо от ранга на Абърдийн, примерно Хартс и ги направи шампиони, тогава да мине към сър-а.А тоя сладур къде работи сега?
Аууу, ама той е ставал шампион на Германия с Байерн.Малиии..."голямо" постижение.Малко, като да се хвалиш, че си ставал шампион на Шотландия със Селтик, примерно...
Аууу, ама той е ставал шампион на Германия с Байерн.Малиии..."голямо" постижение.Малко, като да се хвалиш, че си ставал шампион на Шотландия със Селтик, примерно...
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- metodito
- Контакти:
Съра е велик треньор, но няма уникални хора. И има по-добри треньори. Според мен е Бора Милутинович е доста по-колоритен и е толкова добър, колкото САФ само че на национално ниво. Ги Ру е може би уникален на клубно ниво. Кажеш ли Оксер и се сещаш за Ги Ру. Кой знае как ще е със съра след 15-ина години. Добре е да се вземе предвид, че е треньор в един от най-богатите клубове в света. Един Бербатов струва колкото средноевропейски клуб, например...
Бих посочил и Моуриньо, но за него е твърде рано да се каже. Да направи 30-ина години стаж, да го видим.
Уникално е да си треньор на клуб четвърт век. Това тук, никога няма да го видим.
Бих посочил и Моуриньо, но за него е твърде рано да се каже. Да направи 30-ина години стаж, да го видим.
Уникално е да си треньор на клуб четвърт век. Това тук, никога няма да го видим.