Доростол-Пирин

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Re: Доростол-Пирин

Мнениеот devildriver » 18 ное 2010 22:31

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YWuNtJ2Z3zk&translated=1[/youtube] ПФК ПИРИН Благоевград(Благоевград) е Македонска слава Симитли.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
pe4kata
Контакти:

Мнениеот pe4kata » 19 ное 2010 00:11

obi4am_pirin написа:Какво ти е ясно бе сополанко!

На мен много неща са ми ясни,но на теб явно не,на елементарен български език те попитах:"Този-отцепилият се ПФК Пирин,който играе в елита не разбрах от къде се появи?И защо играе в А група?Нали са ви изхвърлили във В група?Как тогава аджеба ем сте в елита,ем сте във Б група?А накрая дори и се обединявате?" Разбирам и знам защо не ми отговаряш......яж повече орехи-ще ти помогне!Прост народ-слаба държава!

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 19 ное 2010 07:04

Погледни му подписа и ще ти стане ясно какъв фен е-той не обича Пирин,той мрази Левски.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 ное 2010 09:21

продължения и Пирин продължава след дузпи

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2010 09:45

Надявам се Доростол да подрежат крилете на орлетата - няма значение с ножица или с нокторезачка ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 ное 2010 11:21

ros написа:Надявам се Доростол да подрежат крилете на орлетата - няма значение с ножица или с нокторезачка ;)

А ти си смени аватара!Берба е рожба на школата на Пирин!След като не харесваш орлетата...
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 19 ное 2010 11:32

obi4am_pirin написа:
ros написа:Надявам се Доростол да подрежат крилете на орлетата - няма значение с ножица или с нокторезачка ;)

А ти си смени аватара!Берба е рожба на школата на Пирин!След като не харесваш орлетата...

Нали се сещаш, че снимката от твоя аватар е единствената му налична със зеления екип на Пирин и то в приятелско мачле. Ако изнамериш някаква друга от времето му, когато е бил във "вашата" школа ще искам равен резултат на мача.
Всъщност знаеш ли, имаш сериозен проблем, заяждаш се с всичики и избиваш някакви комплекси... Не знам причината, но знам че е нужно да успокоиш топката ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Noname
Контакти:

Мнениеот Noname » 20 ное 2010 03:39

Не мога да разбера :roll: За какво иде реч в тази тема :mrgreen:
Доростол бият и това е :mrgreen: На мен хич не ми пука кои са Пирин и кога за последно Доростол са играли в "А" група. Важното е да има забавление :mrgreen: За мен забавлението ще е, ако силистренският отбор играе със сърце.
2 на 1, а пък след това, каквото и ще да става :mrgreen:
В "Б" групите отборите играят по-истински футбол. Е, поне до 3-4 кръга преди края де :lol: После настава борба, кой да не влезе в "елитната" група :lol:
Сега е рано, сцената е друга и купонът е на лице. Ще е забавно - жалко, че не мога да присъствам на мача :|

Потребителски аватар
qwerty321
Контакти:

Мнениеот qwerty321 » 20 ное 2010 14:14

Съставът на Доростол -

Димов, Петров, Николов, Д.Дончев, Начев, М.Русев, Ст.Станев, Дамянов, Беадиров, Бижев, Ченешков
Публика: 5000
[center]ИзображениеИзображение
Christian "I think I'm a white Dennis Rodman" Leatner and
Allen "I think I'm the next MJ" Iverson - Денис Роднам
[/center]

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: ДОРОСТОЛ - ПИРИН

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 20 ное 2010 15:01

obi4am_pirin написа:
YANTRA_FOREVER написа:Победа за Доростол. Македонска слава са от най-слабите отбори в А група и трябва да се борят за оцеляване , така че този мач не виждам за какво им е.

Янтра ...кой?Съществувал ли е такъв отбор?И да е съществувал е умрял!Щото феновете му са позволили!С Пирин не е така!И ние гледаме футбол от А група!Вие гледате...всъщност нищо не гледате!

Какво гледате?Как ви бият наред в А група :lol: .И мога да ти кажа ,че Янтра съществува за разлика от Пирин.Македонска слава,Пирин 1922, ПФК Пирин и всякакви подобни може да ги има, но Пирин -не.
Изображение Изображение

Върни се в “Пирин”