Той, Моу, пак тънко мина при гостуването с ВИП ложата. Трябваше да уважи поканата на агитката на Спортинг и да седне сред тях на специално отделената му седалка!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
UNBEATABLE написа: Абе тоя скапаняк за кого се помисли, да му е*а майката селска. Какъв е той, че ще прави такива мизерий? Ще се хваща за ташака, ще му вика "отрепка"? Къде е фейрплея тука? Този не заслужава да бъде треньор, след като не може да уважава съперника. Казва, че можел да губи, но явно не е така, щом се прави на клоун (не, че не е). ТЪП БАКШИШ!!! ДЕБЕЛ и МИЗЕРЕН МУСТАКАТ КРЕТЕН! К*Р ЗА ПРЕСИАДО!
Много ми е интересно, как един "малък" човек изведнъж стана една от най-мразените личности в Испания?! Испания ли казах? Извинете - в Мадрид.
Madridist написа: fcb_bg би ли ми обяснил какво имаш предвид с тези думи:Много ми е интересно, как един "малък" човек изведнъж стана една от най-мразените личности в Испания?! Испания ли казах? Извинете - в Мадрид.
Защото на мен ми звучат,сякаш Реал(М) е някакъв регионален отбор и никой извън Мадрид не се интересува от негоИскам да те уверя,че в по-голямата част на Испания,този отбор е религия и национална гордост. Излишно е да обяснявам причините . А този Пресиадо за мен си направи една хубава реклама на гърба на Моуриньо. Португалецът,може да не е пример за подражание, но все пак той не е член на Съвета за Сигурност към ООН. Той е треньор по футбол, най-важни са победите и печеленето на купи. И точно в тези неща, той е Специален.
![]()
MORSKI написа:ФКБ друга песен щеше да пееш, ако този се държеше така спрямо Барселона....
fcb_bg написа:Еееее, направо съм прочетена книга за някои!!!Каква музика харесвам?
Мадридисте, не съм казал, че точно ти си ме квалифицирал, те си знаят кои са.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта