Mourinio написа:Не знам дали космодиск или магнитни наколенници ще помогнат на Жардел, но определено една липосукция ще му се отрази идеално и ще е неузнаваем на терена
Сакън не пипай човечеца, кой знае колко е инвестирал в тази фигура

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Mourinio написа:Не знам дали космодиск или магнитни наколенници ще помогнат на Жардел, но определено една липосукция ще му се отрази идеално и ще е неузнаваем на терена
punk написа:Mussolini написа:Taнко, ти ли си бе ?![]()
![]()
![]()
Я разясни каква е ситуацията в клуба.Да не се заблуждават феновете.
Няма как да съм Дяков, разбира се. ....
Кролик написа:punk написа:Mussolini написа:Taнко, ти ли си бе ?![]()
![]()
![]()
Няма как да съм Дяков, разбира се. ....
И да си Дяков, по-добре се прикривай, че модераторите са обещали бан за всеки от отбора
Кролик написа:Taнко, ти ли си бе ?![]()
![]()
![]()
Iceberg написа:Мнениеот DanielGeorgiev на 17 Ное 2010 11:33
......... И не ме наричай Дани, че тука ще почнат да искат да ме бият заради ника ми![]()
А преди ми беше любимия футболист..ех ех
DanielGeorgiev
Хаххахахах, аве хора, не стряскайте тъй колегатаче мои да получи страхова невроза. Той и без тва мисля вече е тотално разочарован от начина, по който се изписва. Ама устисква още де
Таи надежда Данито Г. да се вземе в ръце и да поиграе малко...
Iceberg написа:Нали знаеш, че има време до петък, аз тогава решавам))))))))))))) Ма щом си бил с топло челце, мои да не се оправиш до тогава
Ще видиме...
Iceberg написа:Нищо не се знае СтеВчовото ощеЗа Ратника.. чек да скив дали на Жорката ще му мине ребърцето. Пък и на Елито сякъш много, много не му се напъва... май не си дава много зор. Иначе Пиргата, Шерифа и Шаблата нема как да не почнат. Адемар и той към сигурните го пиши. За Сашенцето Загорското не съм сигурен, ама май Тиаго и той няма за сега алтернатива. Ама знае ли човек кви му минават през главата на старшията Генов?!?! Чакай бе, не препирай като тели пред майка си, има време
))))))))))) петък вечер... Ама тоя път нещо май не съм сигурен, че ще мога да му ги позная...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта