Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Левски се разбра със Слори - тръгва си без пари

Мнениеот SAMP » 17 ное 2010 13:20

Това ще е голяма грешка!!!После на негово,място ще вземат "мега звездата" Димо Атанасов ;)
Ако това стане,просто нямам думи....
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 17 ное 2010 13:26

zlatan написа:Абе Гонзо нормален човек ли си ти бе оланколо.Какво искаш да ми кажеш като освободиш Слори.Ти гледа ли последния ни мач с Академик бе-ние не приличаме на отбор.В последния месец ние сме едно ДЪНО-МОРСКО ДЪНО.
вИЖДАТЕ ЛИ Слори е виновника аре махаме го.Махни пенсионерите от Левски ,защото те е.ават мамата на отбора.
Кво играе Кривия-един мач срещу кого-Калиакра,кво играе Йовов-диспансера.
Изгони Генев национал стана,изгони Христов-взе да вкарва,изгони Шаки-и той ще стане,макар човека да е национал.
Сега гони Слори-ми дай му шанс да направи подготовка виж го напролет и тогава го гони,защото ТИ ГОНЗО ГО ДОВЕДЕ.
МАЛЕ БЕСЕН СЪМ ОТ ТОЗИ СЛАБ ДИРЕКТОР.

.......... що не вземеш ти да се махнеш със тъпите си антилевскарски коментари .... ти някога пипал ли си истинска футболна топка, не на снимка . Ще дава акъл на Гонзо и на Ясен .....разбирам поне да си игарл футбол в аматьорски отбор, че да имаш някаква представа за нещо .... нали разбираш колко смешно звучиш !!!!
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Мнениеот malchev » 17 ное 2010 13:33

SAMP написа:Това ще е голяма грешка!!!После на негово,място ще вземат "мега звездата" Димо Атанасов ;)
Ако това стане,просто нямам думи....

Само не Димо...

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 17 ное 2010 13:46

Боже, това ако Гонзо го направи ще има още един човек, който ще е за оставката му. То бива некадърност, ама неговата...

Сакати коне като ГОНЗО и Жоро Метъла ги чакахме години да "блеснат" и така и не блеснаха, единият търкаше пейките из някакви измислени френски отбори, а другият пък играе в посредствено отборче.. Недоумявам, играч на националния отбор на ХОЛАНДИЯ, играл в един от ШАМПИОНИТЕ на Холандия, преди една години играл в Уест Бромич...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 17 ное 2010 13:47

......... що не вземеш ти да се махнеш със тъпите си антилевскарски коментари .... ти някога пипал ли си истинска футболна топка, не на снимка . Ще дава акъл на Гонзо и на Ясен .....разбирам поне да си игарл футбол в аматьорски отбор, че да имаш някаква представа за нещо .... нали разбираш колко смешно звучиш !!!!

ааааааааааа,ще уважа мнението ти.Мненията са си мои и ти най-малко имаш право да ми казваш какво ще пиша-живеем в Демократична държава.Топка съм пипал-до ниво В-група с отбора на Арда-Кърджали.Акъл не давам никому.Представа имам и разбирам отчасти тази игра футбол.За теб може би звуча смешно за други не.Когато истината лъсва трябва да се казва,а такива като теб-разбирачи на футбола е хубаво да ви има.Аз през живота си Левскар не съм обиждал няма да го направя и сега,затова.

Успех на Левски пролетта-знам че и ти искаш това.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 17 ное 2010 13:50

Sofiaatowern написа:Боже, това ако Гонзо го направи ще има още един човек, който ще е за оставката му. То бива некадърност, ама неговата...

Сакати коне като ГОНЗО и Жоро Метъла ги чакахме години да "блеснат" и така и не блеснаха, единият търкаше пейките из някакви измислени френски отбори, а другият пък играе в посредствено отборче.. Недоумявам, играч на националния отбор на ХОЛАНДИЯ, играл в един от ШАМПИОНИТЕ на Холандия, преди една години играл в Уест Бромич...

............ играл в У.Б.А общо 60 минути :) преди 1 година и идва от там със свобозен трансфер ................. даже баба знае кво означава това !!!! Никой никъде не го е искал ...
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 17 ное 2010 14:13

Този с нищо не доказа, че заслужава да се вдига такава врява около него, камо ли пък да се обижда Георги Иванов, заради това че иска да го маха ...
Ще си замине като много други и ще дойде друг, който със сигурност ще се включи по-добре в отбора от него, защото досега приноса му е ЗЕРО, НУЛА.
Продажбата на Дембеле, Тасевски или Жоазиньо е далеч по-същественото нещо, което ще увреди на отбора, отколкото това високомерно тъмно джудже :idea:

farin01
Контакти:

Мнениеот farin01 » 17 ное 2010 14:26

Според мен наистина не се даде много шанс на Слори да се докаже но пък през времето когато игра беше доста зле да не кажа трагичен,и ако заплатата която му плащат е много висока няма смисъл да му я дават а той да е резерва,по добре така,да се разделим по живо по здраво с него а със същата заплата ще вземем друг който наистина вече да кърти по крилото

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 17 ное 2010 14:33

Ами може да пробват да привлечат Галин Иванов . Само се надявам да не привличат недоразумението Димо Атанасов , защото просто това ще е върх на простотията . Другото , което могат да направят е парите от заплатата на Слори , които се говори , че са 25 хил евро да минат към заплатата на Дембеле и да се използват като коз за неговото оставане. Хора , оставането на Дембеле в отбора е основно искане на феновете и пътят към успеха , а това , че Слори ще бъде освобеден не бива да ни притеснява . За мен основната грешка на Гонзо е на първо място това , че не се разбра с Илиан Илиев , а назначи Ясен и продължава упорито да стой на скамеиката , а не в ложата . Втората му основна грешка е махането на Генев / в момента национал / и наказанието на Бензукан , който така и не стана ясно за какво е наказан .

Потребителски аватар
Niksyy
Контакти:

Мнениеот Niksyy » 17 ное 2010 14:39

UltraBlue написа:
ЕМИЛ написа:Много бързо го изгониха.И защо ?Бил слаб......А Дани Младенов да не е по-силен ??

Проблема не е в качествата, а в заплатите на 2-та :mrgreen:
Мен пък Дани Младенов много ми харесва.Глупавото , е че все той е виновен , когато играта върви , а и си е наше момче.Не мисля , че искате да станеме отбор от 11 чужденци.

Върни се в “Левски”