Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Доктор Н
Контакти:

Re: Не мразете Батков!!!

Мнениеот Доктор Н » 16 мар 2009 17:52

Astarot написа:Одобрявам практиката в Испания. Отборите са на хората. Десетки хиляди акционери. Събрания. Избори на президент. Много по-добър контрол върху управлението... Да вземем за пример Барселона, където хората отиват всеки уийкенд на Камп Ноу, за да се забавляват и разпуснат. Вярно отиват като на театър и понякога са вяли и незаинтересовани, но стадионът се пълни, а и истински фенове винаги ще си има. Това искат хората от Пловдив. Това трябва да иска всеки един българин. Футболът трябва да е в ръцете на хората, които обичат играта, а не на търгаши-печалбари, които само търсят къде да изперат поредния милион. Ама май май пиша фантастики... Дали сме досатъчно узрели за този ред на нещата? Нека всеки от нас се запита този въпрос.

Практиката в Испания не касае само три отбора- Барса, Реал и Атлетик. Всички останали се управляват от АД, тези три са останали със старата и доказано провалена форма на управление, просто защото по онова време не са имали НИКАКВИ дългове. Към момента обаче ситуацията е коренно различна и Барса, и Реал трупат дългове, които рано или късно ще плащат. Момента, в който спрат да плащат редовно задълженията си, ще бележи краят на тази форма и при тях. Простата истина е много баби-келяво дете.
Към Батков не би трябвало да имаме отрицателелно отношение, защото дава доста за клуба, най-вече като инвестиции в базата, нещо което няма да вземе със себе си. Няма бягащи на арбитраж, няма обърнати джобове. Има разбира се и грешки, но и той се учи как се управлява клуб, така че това е неибежно..

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЛЕВСКИ

Мнениеот Kobra666 » 16 мар 2009 18:05

levski_777 написа:
kalo написа:Няма да стъпя,докато треньор е Кокъла и играят този грозен футбол!!!

Значи е ясно. Ти не си истински фен на ЛЕВСКИ. Аз ходя на всеки мач на ЛЕВСКИ и така трябва и да бъде щом съм голям фен. САМО ЛЕВСКИ :!:

Подкрепям мнението ти . Аз съм роден на Герена и ходя на всички домакински, но няма как да бягам от работа и за гостуванията...но ходя почти вскеи мач.Това е да си ИСТИНСКИ ФЕН.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

ЗА МЪРИ И ЗА ВЕЛЕВ КОЙ КОЙ Е!

Мнениеот emkata » 16 мар 2009 18:22

Аз винаги съм бил за МЪРИ за него или хубаво или нищо,но дайте да дадем шанс и на ВЕЛЕВ знам че тук ще ме оборите той е неграмотник той е предател не става,ама ние в крайна сметка си обичаме отбора ние сме ЛЕВСКАРИ ИСТИНСКИ и щом велев е тренер трябва да го подкрепим и него и отбора.
Левски завинаги в моето сърце.

il4o_iliew
Контакти:

Re: ЗА МЪРИ И ЗА ВЕЛЕВ КОЙ КОЙ Е!

Мнениеот il4o_iliew » 16 мар 2009 18:27

Велев е най - големия смешник и връзмар. А отборът ви е най - слабия в историята. Мен ако питаш ако не бяха съдиите да ви поддържат сте за 12-13-о място.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 16 мар 2009 18:29

il4o_iliew написа:Велев е най - големия смешник и връзмар. А отборът ви е най - слабия в историята. Мен ако питаш ако не бяха съдиите да ви поддържат сте за 12-13-о място.

Кой го казва :D :D :D
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
ЗАВИНАГИ СИН
Контакти:

Мнениеот ЗАВИНАГИ СИН » 16 мар 2009 18:29

Прав си ,Мъри беше.Нека видим Велев какво ще направи за 2-3 години.Малко са истинските тренери-ЛЕВСКАРИ.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 16 мар 2009 18:30

il4o_iliew написа:Велев е най - големия смешник и връзмар. А отборът ви е най - слабия в историята. Мен ако питаш ако не бяха съдиите да ви поддържат сте за 12-13-о място.

Преведи ако можеш първото си изречение... :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 16 мар 2009 18:33

Искрено се надявам да ви закрият, щото излагате България на запад. Хората ви се смеят г-да евро-неудачници. Тази година Жилина и БАТЕ, догодина току виж някои пичаги от Андора или Лихтенщайн ви отпрали, после срама требва не само вие да го носите(вие сте свикнали), но и цяла България!
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
emkata
Контакти:

Мнениеот emkata » 16 мар 2009 18:39

дано ви дадът лиценз тогава и вас яе видим пич моля се да ви дадат лиценза ,ама много се моля.
Левски завинаги в моето сърце.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 16 мар 2009 18:42

Ах колко жалко е да си чорбар.. вие ли сте за дума ?? Ние поне падаме от отбори които са на 1 място в тяхното първенство и то и двете победи бяха с по 1 удар в нашата врата докато вие от Пирин.. Локо Сф ги разгърмя с 4 гола а вие едвам един смешен гол... тооо трябваше да ви пратят във "В" група за да си правите дербитата там .. щеше да е доста интересно :)

Върни се в “Архив”