Заложени ли са акциите на Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Freelancer
Контакти:

Re: Заложени ли са акциите на Левски ?

Мнениеот Freelancer » 16 ное 2010 22:26

MaCuMo написа:
Freelancer написа:https://public.brra.bg/CheckUps/Verifications/ActiveCondition.ra?guid=733a4b6066fe49788c0998a3eb6b25e1

Актуалното състояние на ПФК "Левски" АД
акционери- двама италианци, някакъв Петър Петров и някаква Събева :roll:

това не е истинския Левски, булстата е друг!!!

По този БУЛСТАТ документите / вкл. актуалното състояние/ са от 2008г., а то се обновява на всеки 6 мес. и в търговския регистър също и всички БУЛСТАТИ/ ЕИК бяха актуализирани през 2009г.
На фирмата, която аз съм дал документите са от юли 2010г. и в предмета и на дейност е вписано, че се занимава освен с всичко друго и със спорт и официалния печат на фирмата съвпада с логото на отбора, което би трябвало да е запазена марка. Нещо работата ми намирисва. :roll:

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 16 ное 2010 22:28

Преди месец се извади в тоя форум една справка за акционерите в ПФК "Левски" АД, за да се покаже , че Вальо Михов е цитирам: "говедо", а сега видите ли те акциите са на няква офшорка ;) Що не я извадите пак тая справка, та да видим кои са акционерите :?

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 16 ное 2010 22:32

vratar4eto написа:Преди месец се извади в тоя форум една справка за акционерите в ПФК "Левски" АД, за да се покаже , че Вальо Михов е цитирам: "говедо", а сега видите ли те акциите са на няква офшорка ;) Що не я извадите пак тая справка, та да видим кои са акционерите :?

Същата е. Михов е под номер 22.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 16 ное 2010 22:33

Sword Coast Boys написа:Да разбирам ли, че ако Левски има за годината 1 милион печалба, за половината от тях не дължи данъци? Няма ли някое икономистче или банкерче във форума?

Левски плаща 100% данъци в БГ. Собственика на акциите ако е офшорка, не плаща данъци върху дивидентите.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 16 ное 2010 22:34

Freelancer написа:По този БУЛСТАТ документите / вкл. актуалното състояние/ са от 2008г., а то се обновява на всеки 6 мес. и в търговския регистър също и всички БУЛСТАТИ/ ЕИК бяха актуализирани през 2009г.
На фирмата, която аз съм дал документите са от юли 2010г. и в предмета и на дейност е вписано, че се занимава освен с всичко друго и със спорт и официалния печат на фирмата съвпада с логото на отбора, което би трябвало да е запазена марка. Нещо работата ми намирисва. :roll:

и аз незнам какви са тези, просто не е истинският Левски - ето ти данни на оригинала, провери ги:
1. ЕИК: 121660936
2. Фирма: ПРОФЕСИОНАЛЕН ФУТБОЛЕН КЛУБ ЛЕВСКИ
3. Правна форма: Акционерно дружество
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 16 ное 2010 22:34

rudy написа:
Sword Coast Boys написа:Да разбирам ли, че ако Левски има за годината 1 милион печалба, за половината от тях не дължи данъци? Няма ли някое икономистче или банкерче във форума?

Левски плаща 100% данъци в БГ. Собственика на акциите ако е офшорка, не плаща данъци върху дивидентите.

Ся, въпроса ми такъв, другари: Колко лева са девидентите?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 ное 2010 22:40

В крайна сметка какво значение има даден отбор чия собственост е?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 16 ное 2010 22:46

Sword Coast Boys написа:Ся, въпроса ми такъв, другари: Колко лева са девидентите?

Ако има печалба, Общото събрание решава дали да изплати дивиденти, да реинвестира печалбата или да увеличи капитала.

Freelancer
Контакти:

Мнениеот Freelancer » 16 ное 2010 22:50

@ MaCuMo
по този ЕИК, който ми даваш- да на истинския футболен отбот Левски е, но като изпълнителен директор е записан Наско Сираков и последното актуално състояние е от 2008г. За последните месеци няма никаква активност на фирмата, освен обябваване на общо събрание на акционерите за декември месец.За това написах, че работата ми намирисва. Може акциите на отбора, както е написано в заглавието на фирмата наистина да са заложени или отбора вече да е продаден, но да не се обявява пред широката общественост.

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 16 ное 2010 23:02

Freelancer написа:@ MaCuMo
по този ЕИК, който ми даваш- да на истинския футболен отбот Левски е, но като изпълнителен директор е записан Наско Сираков и последното актуално състояние е от 2008г. За последните месеци няма никаква активност на фирмата, освен обябваване на общо събрание на акционерите за декември месец.За това написах, че работата ми намирисва. Може акциите на отбора, както е написано в заглавието на фирмата наистина да са заложени или отбора вече да е продаден, но да не се обявява пред широката общественост.

напротив има и нови, просто са много разбъркани - https://public.brra.bg/Documents/Retrie ... ac2d8074eb - ето на 25.10.2010 са решили да свикар общо събрание на акционерите през декември
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Левски”