Матеус започва като Моуриньо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Re: Матеус започва като Моуриньо

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 16 ное 2010 19:30

chelseabg написа:Смешна статия..оставете Матеус да работи наистина ли си мислите че нарочно не вика играчи на ЦСКА?
Който иска него да вика,стига сме се правили на треньори всички,трябва да подкрепяме отбора и това е!
ЗАЩОТО НЕ ГО ЛИ НАПРАВИМ СЕГА НЯМА КОГА..ПО ДОБЪР ОТ МАТЕУС ЕДВА ЛИ ЩЕ ДОЙДЕ..
Дали ще е Веселин или Йордан има ли значение?!Наистина ли ви пука важното е да се раздава до дупка..

И аз така мисля,стига с тези конспираций невярвам човек като Матеус да си излага името с такива неща

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 16 ное 2010 21:46

Нали ви е ясно, че чужденците носят ЦСКА в момента?
Според мен хер Матеус мачка в момента, с решението да не вика повече Домо, отказа от натурализация (дето тука ми ги говорите някви Дембелета и нз кви още печки) и факта, че обиколи толкоз стадиони само за да се увери сам във формата на даден играч. Оставете го да си върши работата, и този път КГБ, ЦРУ, НАСА и империалистите нямат пръст в липсата на играчи на ЦСКА. Обиколи стадионите, гледа мачовете, опушиха го орките, накрая викна някви хора - какво ви мирише този път не мога да разбера. Ще сгреши, човек е - някой ще му убегне, с някой няма да се погоди. Съвсем нормално... Ясно е, че всеки фен иска да вижда 'свои' хора в националния, но тогава по-добре да гледа американски футбол, че групата от 22ма няма да стигне за всички.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 ное 2010 22:10

Г-н Александров според вашата логика аз трябва утре да седна и да напиша статия с горе долу следното заглавие : " Защо на Матеус няма кой да му преведе за Здравко Лазаров?"! Футболист който въпреки годините си е един от най- добрите в А група? И покрай статията ред сълзи ред сополи ,че не са уважили Локомотив ПД за националната гарнитура! Ми това е смешно , по лошо жалко е такова мислене! Матеус е национален селекционер той си решава и колкото по - малко се бием в гърдите с клубните ни пристрастия толкова по - добре за Националния ни отбор! Не така г-н Александров , не така!!!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

bostoncelstics
Контакти:

Мнениеот bostoncelstics » 16 ное 2010 22:15

child in time написа:Г-н Александров според вашата логика аз трябва утре да седна и да напиша статия с горе долу следното заглавие : " Защо на Матеус няма кой да му преведе за Здравко Лазаров?"! Футболист който въпреки годините си е един от най- добрите в А група? И покрай статията ред сълзи ред сополи ,че не са уважили Локомотив ПД за националната гарнитура! Ми това е смешно , по лошо жалко е такова мислене! Матеус е национален селекционер той си решава и колкото по - малко се бием в гърдите с клубните ни пристрастия толкова по - добре за Националния ни отбор! Не така г-н Александров , не така!!!

Ти сериозно ли бе баце???? :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 16 ное 2010 22:21

bostoncelstics написа:
child in time написа:Г-н Александров според вашата логика аз трябва утре да седна и да напиша статия с горе долу следното заглавие : " Защо на Матеус няма кой да му преведе за Здравко Лазаров?"! Футболист който въпреки годините си е един от най- добрите в А група? И покрай статията ред сълзи ред сополи ,че не са уважили Локомотив ПД за националната гарнитура! Ми това е смешно , по лошо жалко е такова мислене! Матеус е национален селекционер той си решава и колкото по - малко се бием в гърдите с клубните ни пристрастия толкова по - добре за Националния ни отбор! Не така г-н Александров , не така!!!

Ти сериозно ли бе баце???? :) :) :) :) :)

Пример! Знам че Здравко е на години и не е сега времето да става национал! Сигурен съм че всеки има поне по един футболист от любимия отбор който смята че е достоен за националния! Не се хващай за името!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 17 ное 2010 01:10

Какви са тези сравнения от такова естество немога да проумея !!!

Потребителски аватар
Ботев Враца
Контакти:

Мнениеот Ботев Враца » 17 ное 2010 02:24

Матеус да си ходи от националния, където и да иде биха го уважавали 100 пъти повече, ние не заслужаваме такъв сериозен и старателен тренер, наистина го мисля желая доброто на човека и затова предпочитам да иде в някой друг тим.. на нас ни дайте да си се редуват няколко тренера на година от онези старите...пфф
Господ е с мене като мощен и страшен защитник

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 17 ное 2010 10:24

slavia1913 написа:Той не извика футболист като Галин Иванов, който заслужава много, а ще вика футболисти на ЦСКА, които до преди седмица падаха от който където ги хване.

ЦСКА може да е падала,но виж къде е ЦСКА в класирането и виж Славия къде е ;) :mrgreen:
Можеше да викне Павката Виданов,но Делев има още мачове да изиграе и да вкара докато стигне до нац,отбор.Никой не се учудва БФС е син цвят

vdon
Контакти:

Матеус започва като Моуриньо

Мнениеот vdon » 17 ное 2010 13:55

Здравей Ники!

Хубава статия си написъл днес съвместно със 7дни, но имам едно голямо НО, не може така, не съм съгласен с това винаги да правиш сравнения между ЦСКА и ЛЕВСКИ. Какво е общото между двамата братя Миневи, че да ги сравняваш. Играят на различни постове, а там където искаш да е Вашия Минев има избор от онова куцо михайлово зетче и другия Манолев от ПСВ
Просто е неуместно това сравнение виж от ляво не виждам да има друг който достойно да измести Веско от там, не че става и той де ама все пак е един от добрите и постоянно играещи в Левски.

Иначе съм съгласен с това, че нещо трикольорите ни много се боядисаха в оражеви краски, което също няма лошо, но стига играчите да са добри, а те май не са толкова добри.

Да пожелаем успех на нашия или на вашия отбор довечера и моля те стига с това сравнение между двата отбора

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 07 дек 2010 13:37

ЕМИЛ написа:Щом започва като Мауриньо значи ни чакат много успехи.

Големите успехи пак ще минат покрай нас и ще си заминат :mrgreen:

Върни се в “Национален отбор”