MaCuMo написа:vaskonti написа:
Тук пише, че главен акционер е Батков...чрез пълномощно.
и според кой документ, този от 2001 или този от 2009г? Има си агенциа по взписванията, там лесно може да се направи справка кой е собственик и кой не е, аз ви изкарах актуалния списък с акционерите, а вие дъвчите още този документ от 2001!!!
Този от 2009, виж го пак. Срещу името на Батков пише - чрез пълномощно.
kokic1986 написа:Вижте какво хич не ми пука коя офшорка държи акциите на клуба и Батков каъв се явавява в клуба - собственик ли е , марионетка ли е ... Това което ме интересува е играта на отбора , да побеждава , да играе красиво , да постига успехи и да ме радва - всичко останало е ала-бала и безмислени спорове . Изкарали ми тука документи от преди 10 години и дай дрънкаме глупости . Много неща се промениха в клуба за тези 10 г. Аз сега , ако ви изкарам документи от 90 и някоя година , това означава ли , че ЦСКА е собственост на Мултигруп , а не на ТИТАН .
Да де, ама има стотици теми, в които се обсъжда играта на отборите. В случая обаче се опитваме да установим истинският собственик на Левски. На практика никъде не пише ясно и категорично кой е... Приеми го като чисто любопитство.