Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Re: Отбор "Наздраве" представител на форума в ФЛ

Мнениеот TPAKTOP » 16 ное 2010 19:05

kola_di_rienzo написа:За коя купа точно става въпрос?

Ами води се турнир "Купата на Лигата" който се е провеждал "някъде на закрито" за да не се губи форма за самата Лига! не знам къде се е провеждал миналата година!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 16 ное 2010 19:05

А можеш ли да дадеш някакъв пример за сравнение какво е нивото на отборите в тази Лига? :?
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 16 ное 2010 19:14

Не бих казал че е много високо (нямаше някакви страшилища, които да разпиляват всеки отбор с голям резултат, ако за това питаш :lol: :lol: ) Равностойни ми изглеждаха всички отбори. Важното е да се събирате всяка седмица и да сте горе-долу в един и същи състав. Миналата година нямаше достатъчно хора, които да идват всяка седмица - едни идват един път, други два пъти, и се събрахме 2 или 3 пъти преди турнира и нито един път след него. :cry: :cry: Така че - ако имате група от 10 - 12 човека, които да идват всеки път няма да има проблем да просъществува отбора ;)
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 16 ное 2010 19:20

kola_di_rienzo написа:Не бих казал че е много високо (нямаше някакви страшилища, които да разпиляват всеки отбор с голям резултат, ако за това питаш :lol: :lol: ) Равностойни ми изглеждаха всички отбори. Важното е да се събирате всяка седмица и да сте горе-долу в един и същи състав. Миналата година нямаше достатъчно хора, които да идват всяка седмица - едни идват един път, други два пъти, и се събрахме 2 или 3 пъти преди турнира и нито един път след него. :cry: :cry: Така че - ако имате група от 10 - 12 човека, които да идват всеки път няма да има проблем да просъществува отбора ;)

Мерси за инфото! За жалост намерих само едно клипче от което нищо не се вижда :evil: Става въпрос да не са някакви полу професионалисти да ни сцепят дупарките :mrgreen:

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Мнениеот kola_di_rienzo » 16 ное 2010 21:14

Е, не са полу професионалисти тия в лигата. Аз това което ти го написах важи за турнира, на който ще играете - тоя зимния в зала Дескрим (ако е същия в който участвахме и ние). Иначе форумната лига, която започва през септември, ако ми е вярна информацията - в нея участват по-добри отбори, или поне такива които вече имат сработка помежду си. Но нали ти казвам - ако се събирате често, до септември ще сте изградили един боеспособен форумски тим. И за футбол и за наздравици предполагам ;)
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 16 ное 2010 21:24

Сега, понеже виждам доста неясни неща, нека уточня:
1. Отбора на форума ще участва в турнир на форумната лига.
2. Тазгодишния турнир в зала Дескрим е организиран от друга лига, а именно АМФЛ.
3. Миналогодишния турнир явно е нещо съвсем различно./Тук не знам дори за какво иде реч, но може би става дума за турнира, организиран от Денчо в тази зала/

Не ви се бъркам в разговора, просто ви информирам, че говорите за различни турнири и лиги. Да не се учудите после, защо има разминаване от това, което си бъбрите и реалността. :)
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 18 ное 2010 21:03

Някакво мълчание ни е налегнало след вчера така като гледам. Я пострадалите да си кажат как са. Аз съм с малко подута устна и леко разтежение/след първото от много хлъзвания :lol: /, но като цяло екстра. Другите, как са ви ръцете, краката, главите и тн?
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 ное 2010 21:25

Какво сте направили бе...Димо ли е виновен?

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 18 ное 2010 21:30

Rodn1 написа:Какво сте направили бе...Димо ли е виновен?

Този път само малко :lol: Тегли един лакът в лицето на вратарчето, но го отдаваме на това, че се хлъзна и беше неволно/поне според него :roll: :lol: / Иначе би трябвало да няма кой знае какви тежки последствия. Само на Марто ръката може да е по-зле... иначе другите трябва да са що годе ок...
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Rodn1

Мнениеот Rodn1 » 18 ное 2010 21:31

-
Последна промяна от Rodn1 на 25 юни 2011 16:07, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”