Заложени ли са акциите на Левски ?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: Заложени ли са акциите на Левски ?

Мнениеот stannn » 16 ное 2010 21:03

blue avalanche написа:
stannn написа:Вие ЛЕВСКАРИ нормален диалог не можете ли да водите. Защо трябва да злобеете във всики коментар който пуснете.

Защото авторът на темата злобее още в първия си коментар.Какво трябва да се очаква след това?

Без грам злоба ти казвам че има някаква истина. Тая кипърската фирма е притежател на контролния пакет акции или поне аз така го видях. Тя е дала право на Батков да взема решения вместо нея. Това не означава обаче, че собственик на акциите е Батков. Като нищо сте собственост още на Чорни. Това си е мое мнение и нямам доказателства. Просто изказвам мнение. И моля без злоба.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2010 21:05

Какво значи - "заложени" ?
Как може да се залага нещо, което не е твое ?
Да, акциите които притежава Батков, още не са платени в пълен размер на Чорни.
А Майкъл Чорни от своя страна, е "преотстъпил" управлението на акциите на ПФК Левски на лицето Тодор Батков ...
Сами се сещате, че няма как да има "залагане" на акции !

Кьорфишеци ( извинявам се за турцизма, но в случая е най подходящ ) .... целящи ..... какво ?
Левски не върви в момента, така, че съветвам "червените" гурута, да се поуспокоят малко, налага се !
Ако не могат ..... да си вземат успокоителни ! ! !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 ное 2010 21:06

blue avalanche написа:Дребен,дребен колко да е дребен?Със 105 500 акции от всичко 500 000.

Издребняваш. Очевидно наистина тая офшорка е реален собственик, но отделен е въпросът до колко в това има нещо нередно. Очевидно и Батков май не е собственик на тая фирма защото не знам до колко е законно да притежава акции първо като физическо лице и второ като собственик на фирма. При това положение наистина става интересно кой човек е реалният собственик на Левски...
rudy написа:Като толкова много знаете я кажете къде са акциите на цс*ка?
Щото за разлика от нашите розови приятелки аз мога да цитирам новини от преди месец:
Жеваго държи акциите на ЦСКА
Титан" не са платили, правете изводи

невероятно железни аргументи. и невероятна интелигентност. да видим модовете колко бързо ще отреагират.
Последна промяна от vaskonti на 16 ное 2010 21:07, променено общо 1 път.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 16 ное 2010 21:06

ок, накарахте ме да се ровя, но ви заявявам че Батков е с 445570 от общо 500000 акции според списък на акционерите от 25.09.2009 г. /по нов не намерих/

П.С. https://public.brra.bg/Documents/Retrie ... 40b5d41cdd - Батков е под номер 119
Последна промяна от MaCuMo на 16 ное 2010 21:11, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

mOvE_
Контакти:

Мнениеот mOvE_ » 16 ное 2010 21:07

Нека авторът да бъде така добър да оповести, как така разбра кой е собственик на офшорната фирма, че това ми е най-интересното от цялата тема.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 21:08

stannn написа:
blue avalanche написа:
stannn написа:Вие ЛЕВСКАРИ нормален диалог не можете ли да водите. Защо трябва да злобеете във всики коментар който пуснете.

Защото авторът на темата злобее още в първия си коментар.Какво трябва да се очаква след това?

Без грам злоба ти казвам че има някаква истина. Тая кипърската фирма е притежател на контролния пакет акции или поне аз така го видях. Тя е дала право на Батков да взема решения вместо нея. Това не означава обаче, че собственик на акциите е Батков. Като нищо сте собственост още на Чорни. Това си е мое мнение и нямам доказателства. Просто изказвам мнение. И моля без злоба.

А кой държи акциите на ЦСКА?И кой ги управлява?Не виждам такава тема във вашия форум.За сметка на това,странна активност в нашия на тема акции.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 16 ное 2010 21:10

mOvE_ написа:Нека авторът да бъде така добър да оповести, как така разбра кой е собственик на офшорната фирма, че това ми е най-интересното от цялата тема.

Има линк по-горе, ама няма кой да чете - http://www.econ.bg/companies/news/article381.html
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

smith12

Мнениеот smith12 » 16 ное 2010 21:12

https://public.brra.bg/Documents/TempDocument.ra?DocGuid=d57c0109-bb6a-4467-bac6-845decb82cee
ee най накрая го намерих.този документ вече наистина показва на 100%,че батков е поставено лице
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 21:13

vaskonti написа:
mOvE_ написа:Нека авторът да бъде така добър да оповести, как така разбра кой е собственик на офшорната фирма, че това ми е най-интересното от цялата тема.

Има линк по-горе, ама няма кой да чете - http://www.econ.bg/companies/news/article381.html

Отворих линка и никъде не видях Искендер Хасан,а ти?

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 16 ное 2010 21:13

То за четене четем, ама май не знаеш че годината не е 2004.
Вярно, че вие си живеете в миналото (с "полуфинали" и "убиец на шампиони"), но...

Върни се в “Левски”