Или сега или никога!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Или сега или никога!!!

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 17:36

podlogite написа:Highlander,

не задавай подобни въпроси, че blue_avalanche ще получи нервна криза, сега ако пък попитап и за онези от миналата есен 3 милиона евро, от плей-офа и влизането в групите, за онези от трансферите на Миланов, Зе Соареш, Рабех, хептем ще смутиш рахатлъка на нему подобните. Сещам се, че ги инвестираха в "покупките" на Тевия, Мирослав Антонов и така нататък звезди, които ни направиха страшилището на А група пролетта ... 8-)

blue_avalanche,
поправих си поста, който си цитирал, разликата е едва 100 хиляди евро, допуснал съм грешка, но всичко останало е в сила, не разбирам какво искаш да ми докажеш, че СЕДЕМ милиона лева не са достатъчни за бюджета за една година ли бе баламурник? Казах ти, тичай да се лекуваш!

Я кажи колко взехме от Рабех,че нещо ми се губи?Ако можеш да ме подсетиш колко са заплатите на Дембеле,Грийн,Мюлдер и Слори...За да не съм повече баламурник.А,ако продължаваш със същия тон,да не си починеш за малко?Аз да съм обидил някого?Не че не заслужаваш,де.Ама ти си "обиден" по природа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 17:52

podlogite написа:Любезностите бяха взаимни, казах че си НИКОЙ за да ми държиш такъв тон.

Бай, бай.

А това казва що за Левскар си:
Най-активен във форум:
ЦСКА
(375 Мнения / 20.86% от всички потребителски мнения)

1.Не знаех,че има ограничения за това,къде да се пише!
2.Сигурно съм оставил 3 пъти повече пари в магазина на клуба от теб!

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 16 ное 2010 18:11

след продажбата на Гара и Дарко,Левски ще изглежда като срещу Академик .ще с емото пред наказателното поле на противника и нищо няма да прави.нищо хубаво не ни очаква.Батков пак разби отбора.
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 16 ное 2010 18:11

Дембеле НЯМА алтернатива и ако това не бъде разбрано сега,забравяме и титла и ШЛ,абе всичко!Поне 10г. няма да намерим играч,който да заиграе като него!Ако съм на Батков,за по-малко от 5млн. евро изобщо няма да говоря с никого за трансфер!Ако говорим за перспективи изобщо не бива да го продаваме,независимо от цената,камо ли в Турция(ай,сиктир с тая Турция,бе!!!)

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 18:16

Момчета,
вие не сте Левскари, как може да искате да не се продават най-добрите играчи, които в момента ще донесат толкова много и така бленуваните милиони за господин Батков? Как може питам? Вземете пример от истинския фен на Левски София - blue_avalanche, човек койта дава мило и драго, само и само тези продажби да станат и господин Батков да гушне милионите, какви титли и ШЛ разправяте вие, кой го е еня за тях, когато на масата пред господин Батков са милионите? Ей не сте фенове и това си е. :mrgreen:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 ное 2010 19:01

Влезте в сайта на търговският регистър http://www.brra.bg там има абсолютно всичко и всеки може да види финансовият отчет на ПФК Левски за 2009 година.

В момента в темата виждам едни сметки без кръчмар и нищо повече.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 ное 2010 20:08

Нека да изчакаме до зимата и да видим, предлагам аз. Да оставим настрана информацията кой ще бъде купен и кой продаден. От Левски няма официално потвърждение за трансфери, а само някакви намеци които да задоволят медийните хрътки и гладната за клюки и пикантни вести родна общественост. Със сигурност ще има някаква изненада, дали ще се вземе някоя дърта и тлъста звезда, дали Дембеле ще отиде в Турция или Англия...това са все догадки и приказки за маса отрупана с бири. Рано е да съдим или да възхваляваме ръководството на отбора, нека да се осланяме на факти и събития, вместо на желания и страхове. Дали са смели или не...времето ще покаже. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ЛАЗО ЛЕВСКАРА
Контакти:

Мнениеот ЛАЗО ЛЕВСКАРА » 16 ное 2010 21:26

podlogite написа:Момчета,
вие не сте Левскари, как може да искате да не се продават най-добрите играчи, които в момента ще донесат толкова много и така бленуваните милиони за господин Батков? Как може питам? Вземете пример от истинския фен на Левски София - blue_avalanche, човек койта дава мило и драго, само и само тези продажби да станат и господин Батков да гушне милионите, какви титли и ШЛ разправяте вие, кой го е еня за тях, когато на масата пред господин Батков са милионите? Ей не сте фенове и това си е. :mrgreen:

Е па не сме :mrgreen:

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 17 ное 2010 17:44

Ако Левски има амбиции за титла и Шампионска лига не трябва да продава през зимата. Дембеле, Грийн, Жоазиньо и Тасевски трябва да останат и да се купят един добър централен защитник, ляв бек и вратар. Видя се, че Иванов не става за Левски-тромав, бавен и без самочувствие. Минев е единствения краен защитник, а получава картони, да не говорим ако се контузи, фланга осиротява жестоко. На вратата каламбура е пълен, Петков иска да се маха, налагаха Митрев, в Левски от много години, а сега пази Акалски. От тримата само Урсулата може да се нарече стабилен, дори във формата в момента. С Гара и сегашните звезди и няколко равностойни им нови попълнения може да се върви нагоре. Продадът ли ги зимата всичко започва отначало, но без гаранция за успех. Нали се сещате, че тези, за които се говори, че ще идват в Левски не могат да стъпят на малкия пръст на сегашните. Нито детето чудо от Пирин ще замести пълноценно Гара нито вратаря от Видима на 18 години може да се мери с Петков. Какво излиза готов отбор шампион ще бъде разбит заради пари и то едва ли много. Не е ясно и положението на Ясен Петров, но до зимата ще остане ако Батков не полудее при издънка за купата или в Монтана. Замине ли и той отбора ще се върне в кошмара от миналата година. Гонзо треньор, забавяне на заплати и псувни срещу Батков. Дано началниците да са си научили урока и да не повтарят същите грешки, като в ЦСКА три години подред.

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 18 ное 2010 02:57

Дано купят класни футболисти без да продават класни!

Върни се в “Левски”