Или сега или никога!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
championev
Контакти:

Re: Или сега или никога!!!

Мнениеот championev » 16 ное 2010 16:18

" Следва участие в ШЛ, където отпадане в плей-офа носи ТРИ милиона евро най-малко и 100% усастие в групи на ЛЕ."
Това в кристалната топка ли го видя или Платини ти обеща?Кой ти каза,че ще стигнем до плейофа?Нали знаеш,че почваме да ставаме непоставени?Което значи,че още втория кръг може да се срещаме с Ман Сити или Ювентус,например????

Пич,явно не си запознат с правилата на Шампионската лига.Ако ги знаеше щеше да разбереш че няма как да срещнем тези отбори по простата причина че ако те са шампиони ще се класират дирекно в груповата фаза. Ние ако сме шампиони ще можем да срещаме само шампиони на страните си ,а това най-вепоятно значи отбори от унгария,беларус,швеция и т.н.Като цяло проодолими отбори. И blue avalanche преди да пишеш глупости първо провери ...

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 16:25

championev,

Напразно се хабиш момче, този е уникален тип и него фактите и реалността не го интересува, имам чувството, че той сънува някакви "пари от трансфери" повече дори от Батков и ако се опиташ да дискутираш с него си загазил ... :)

Хубаво е, че поне засега е сам и няма други баламурници, които да му вярват на "проповедите" ... :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 16:42

podlogite написа:blue_avalanche,
Фактите наглец такъв са сумите, които съм посочил в предните постове, а ти нещо повече от малоумната си пропанда ще кажеш ли!!!???
Знам как завършихме с Микре на Герена, ама знам и с какъв отбор и "треньор" бяхме!!! Сега имаме ОТБОР, който спокойно може да ги разпердушини на Герена, ако мача решава титлата!
Ама какво се разправям с чугунена глава като тебе, който на всичкото отгоре се прави на кьорав, а пък от футбол разбира, колкото оня от село Левочево!!!

Така ме вбесяват подобни типове като, но понеже в този форум останаха само "богоугодните"(а бог е от Левочево за някои) без банове ще си спестя истинските думи, които ми идват, когато искам да обрисувам карикатури като теб.

Но най-фаталното е, че "левскар" като теб "предаде" титлата 16(ШЕСТАНАЙСЕТ) кръга преди края на шампионата при 5 точки разлика, казах ти, че ми се повръща от такива като теб!!!

Понеже ТИ си посочил НЕЩО като СУМИ,това ги прави факти,така ли?Аз си спомням и един друг мач с Литекс в София,който уж трябваше да реши титлата...Не бяхме с отбора от миналата година!
* 1st qualifying round: €90,000
* 2nd qualifying round: €90,000
* 3rd qualifying round: €90,000
* Playoffs: €90,000
* Group stage: €100,000
* Group match victory: €120,000
* Group match draw: €60,000

* 1st knock out round: €180,000
* 2nd knock out round: €270,000
* Quarter-finals: €360,000
* Semi-finals: €630,000
* Final: €2,000,000
* Winning the final: €1,000,000
Аз ги виждам 550 000 евро=1,1млн. лева(грубо казано)-30% за футболистите=770 000 лева
За Димитров и Сърмов:1,3млн. евро=2,5млн. лева
2,5+0.77=3.27мнл.
За Дембеле-200 000 евро=392 000 лева
За Иванов-100 000 лева
За Акалски-100 000 лева
Общо 592 000 лева
3.27 - 0.592=2.678 мнл. лева
Нали не си мислиш,че само това са разходите?
Че колко милиона,казваш,бил бюджета на Левски?С факти!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 16:46

championev написа:" Следва участие в ШЛ, където отпадане в плей-офа носи ТРИ милиона евро най-малко и 100% усастие в групи на ЛЕ."
Това в кристалната топка ли го видя или Платини ти обеща?Кой ти каза,че ще стигнем до плейофа?Нали знаеш,че почваме да ставаме непоставени?Което значи,че още втория кръг може да се срещаме с Ман Сити или Ювентус,например????

Пич,явно не си запознат с правилата на Шампионската лига.Ако ги знаеше щеше да разбереш че няма как да срещнем тези отбори по простата причина че ако те са шампиони ще се класират дирекно в груповата фаза. Ние ако сме шампиони ще можем да срещаме само шампиони на страните си ,а това най-вепоятно значи отбори от унгария,беларус,швеция и т.н.Като цяло проодолими отбори. И blue avalanche преди да пишеш глупости първо провери ...

"Ако ги знаеше щеше да разбереш че няма как да срещнем тези отбори по простата причина че ако те са шампиони ще се класират дирекно в груповата фаза."
1.Къде съм писал,че Ман Сити или Ювентус ще са шампиони на страните си?
2.Само шампионите на Англия и Италия ли играят в ШЛ?
3.Преди да пишеш глупости първо провери.

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 16:47

Ахахахахаа,
ох на батко пропагандарчето, а къде е бонуса за влизане в групите бе? 1,1 МИЛИОНА евро бе неграмотник, или ти тея пари не ги броиш?
А приходите от билите от 5-те домакинства досега?

Та да ти отговоря за бюджета, ти си изчислил, БЕЗ тия 2.1 МИЛИОНА ЛЕВА, остават 2,7 милиона лева, като се приспадне селекцията, не си сметанл обаче приходите от билети, които са някъде в порядъка на 1,5 милиона лева от досегашните домакинства, не си добавил и 1 милион лева от Мтел. Та колко станаха отворко?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 17:11

podlogite написа:Ахахахахаа,
ох на батко пропагандарчето, а къде е бонуса за влизане в групите бе? 1,1 МИЛИОНА евро бе неграмотник, или ти тея пари не ги броиш?
А приходите от билите от 5-те домакинства досега?

Та да ти отговоря за бюджета, ти си изчислил, БЕЗ тия 2.1 МИЛИОНА ЛЕВА, остават 2,7 милиона лева, като се приспадне селекцията, не си сметанл обаче приходите от билети, които са някъде в порядъка на 1,5 милиона лева от досегашните домакинства, не си добавил и 1 милион лева от Мтел. Та колко станаха отворко?

Не видях нищо за разходите,ама нейсе...ОТВОРКО!
"1,1 МИЛИОНА евро бе неграмотник,..."
"Each team taking part this term will collect a €640,000 participation bonus together with a match bonus of €60,000 for every match played in the group stage."
640 000+360 000=1млн.,НЕГРАМОТНИК!
Кой ти каза,че Мтел плащат 1млн.?Да не си бил при подписването?
Както казах,очаквам да ме разгромиш с факти и за РАЗХОДИТЕ!ОТВОРКО!

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 17:19

Леко неразбирателство се получи, прав си за премията за влизане, която е 1 милион евро, а не 1,1, но това е една НЕЗНАЧИТЕЛНА разлика, иначе победата и равенството досега носят бонус от 210 000 Е(140 000+70 000). Всичко останало остава в сила.

А за разходите тичай при Баждеков, той ще ти даде най-точна информация...
Последна промяна от podlogite на 16 ное 2010 17:26, променено общо 1 път.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 16 ное 2010 17:20

Много глупав е всеки , който мисли , че парите от трансфер на Дембеле ще се инвестират за доброто на клуб . Хайде някой да обясни къде отидоха над 7 млн евро от участие в ШЛ и как бяха инвестирани . Близо 15 млн лева в какво са вложени , а не ми разправяйте каква бомба ще е тоя трансфер . Левски ще страда , а Батков ще се радва . Това е и който мисли друго не в час, как стоят нещат .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 17:28

podlogite написа:Ти си очеваден лъжец.
Цяла България знае какъв е бонуса за влизане в групите на ЛЕ, но ти си друга бира ... Живей си живота и продължавай да бълнуваш за трансферите, заради такива идиоти ЛЕВСКИ СОФИЯ добро няма да види, ама нейсе.
А за разходите тичай при Баждеков, той ще бъде по-точен от мен!

Аз не знам какво знае "цяла България".Аз ти цитирам скромния сайт на УЕФА!
" А за разходите тичай при Баждеков, той ще бъде по-точен от мен!"
За приходите,обаче,го биеш нали?Да не си чел само половината от отчета?Какво значи по-точен?Ти,изобщо,каза ли нещо?

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 17:30

Highlander,

не задавай подобни въпроси, че blue_avalanche ще получи нервна криза, сега ако пък попитап и за онези от миналата есен 3 милиона евро, от плей-офа и влизането в групите, за онези от трансферите на Миланов, Зе Соареш, Рабех, хептем ще смутиш рахатлъка на нему подобните. Сещам се, че ги инвестираха в "покупките" на Тевия, Мирослав Антонов и така нататък звезди, които ни направиха страшилището на А група пролетта ... 8-)

blue_avalanche,
поправих си поста, който си цитирал, разликата е едва 100 хиляди евро, допуснал съм грешка, но всичко останало е в сила, не разбирам какво искаш да ми докажеш, че СЕДЕМ милиона лева не са достатъчни за бюджета за една година ли бе баламурник? Казах ти, тичай да се лекуваш!

Върни се в “Левски”