Или сега или никога!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Или сега или никога!!!

Мнениеот sslevski » 16 ное 2010 12:07

Сега е точния тънък момент да се разбере Левски с какви амбиции е за следващият сезон.Това най-добре ще се разбере по трансферите, които ще се осъществят през зимната пауза.Ако Левски държи на целите си и реши да поеме риска не трябва да продава нито една от важните фигури и даже напротив трябва да привлече хора на 4 позиции.Не мисля да ги уточняваме, защото всички ги знаем.Казвам да поеме риска тъй като се знае,че сега играчите или поне някои от тях са в подем и дават много за клуба и с евентуалното им оставане на Герена и спад на формата след време ще доведе до падане на цената съответно.През тази пауза ще се разбере наистина ръководството мисли ли да поеме риска и да създаде един силен Левски или просто ще станем свидетели на поредната разпродажба в следствие на която всичко ще започне от начало.На мен лично ми писна да започваме от начало или поне толкова често.Досега не съм свидетел на някакъв по дългосрочен момент в който да не е продаден нито един от основните футболисти.Надявам се този път да бъда опроверган.Та единствената мисъл пред фенове,ръководство и футболисти на преден план сега трябва да е:
ИЛИ СЕГА ИЛИ НИКОГА!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Или сега или никога!!!

Мнениеот luxorus » 16 ное 2010 12:15

Човече,според мен Левски нищо не е надградил,че сега да разваля.Разликата ви от миналата година и сега се казва Гарра Дембеле и Сержиньо Грийн,Гарра-та си заминава за Турция,както вървят слуховете и ако не продължите в ЛЕ не знам как ще задържите и холандеца.Разбира се и аз искам да не се случи,защото съм БЪЛГАРИН и ми се ще да видя силни БГ отбори в ЕКТ,но при сегашното ръководство,визирам Батков и Гонзо,няма как да стане.
Лично мнение.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 16 ное 2010 12:28

luxorus написа:Човече,според мен Левски нищо не е надградил,че сега да разваля.Разликата ви от миналата година и сега се казва Гарра Дембеле и Сержиньо Грийн,Гарра-та си заминава за Турция,както вървят слуховете и ако не продължите в ЛЕ не знам как ще задържите и холандеца.Разбира се и аз искам да не се случи,защото съм БЪЛГАРИН и ми се ще да видя силни БГ отбори в ЕКТ,но при сегашното ръководство,визирам Батков и Гонзо,няма как да стане.
Лично мнение.

Странното е че повечето левскари не ги разбират тия неща и в края на сезона ще се сетят, че Ясен и Гонзо не стават. Оня ден едва не заспах на Г. Аспарухов от супер продукцията ни. А колкото до трансферите, за без пари дано имаме късмет на едно качествено попълнение като Гриин.

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 16 ное 2010 12:31

Не е само Батков и Гонзо. Аз като ЦСКА-р още повече ме е яд от това как всеки, който малко блесне напуска отбора. Но това са фактите.. Скоро излезе някаква статистика на кое място е българското първенство в европа. Беше на едно от задните места естествено. Очакваме от играчи като Дембеле, Грийн и Гранден да играят дълги години при нас. Ами как да стане това? Единственото нещо което можем да им предложим са няколко мача в ЛЕ, или с повече късмет ШЛ ( с мнооооого повече късмет ). Еми едва ли някой уважаващ себе си играч със сериозни амбиции би останал за повече от година при нас. Ще си изиграе мачовете в ЛЕ и какво следва - 30 мача на картофени ниви, пред 200 човека публика, боеве, продажни съдии, скандали , корупция. Това футбол ли е? Докато не се оправи футбола ни глобално нищо добро не ни чака, такива играчи ще идват все по - трудно, а и ще се застояват за все по - кратко време.
А то да беше само футбола, ами погледнете в каква страна живеем. Сега ЦСКА биха Рапид, Левски - Гент. Ама според вас ако някой играч трябва да избира от това да играе в България или Автрия / Белгия, къде би избрал? Най - много да се подлъже от сладките приказки на менуджърите и като види на какво ниво сме да гледа да се махне веднага.
Та и за Дембеле, как си го представяте да изкара още цяла година в България. Сега е във форма , всичко му се отдава, ама като свършат мачовете в Европа? Напролед като почне да играе на картофените ниви и да го ритат всякакви рендета безнаказано? Дали ще иска да търпи целия този абурд за няколкото мача в Европа. Говоря естествено ако вече някои отбори са го забелязали и има реални оферти. Ясно е ,че ако някой никой не го иска няма къде да иде :)

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 16 ное 2010 12:39

На всички ни е ясно за какво става дума в България.
Не мога да разбера защо БФС се прави на лудо. Защо държавата е абдикирала по този безумен начин. А още повече не мога да разбера защо вярваме, че нещо ще се промени.
Да си футболен фен в България по-често е проклятие от колкото щастие.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 12:45

Прочетете интервюто на Гигов за състоянието в клубовете и пак елате да пишете кой какво и кого трябва или НЕ ТРЯБВА да продава.

podlogite
Контакти:

Мнениеот podlogite » 16 ное 2010 12:54

blue_avalanche,
Защо приемаш едно изказване на един закъсал президент футболен клуб за "чиста монета"? Въпросния господин "печелеше" огромни пари при предишното правителство от знаем кои сделки с въоръжения и за какви пари, сега му спряха кранчето и почна да вижда света черен. Айде моля ...

А очевидно си голям агитатор за продажбата на добрите ни футболисти на зима, да не би да си заинтересувана страна по въпроса? Няма нормален фен на света, които иска добрите играчи на любимия отбор да бъдат разпорададени, за да може този, който се пъчи как "дава","налива","спонсорира" и така нататък пари, има се за "благодетел", а в същото време постоянно кешира огромни суми от клуба!

От лятото досега Лески е инскарил около ТРИ МИЛИНА ЕВРО от трансфери и влизането в групите на ЛЕ, т.е. ШЕСТ МИЛИОНА ЛЕВА, КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ? Защо има "НУЖДА" да се правят нови продажби, след като с тях ще се разбие отбора? Ако някой иска цяла пролет да бъде псуван, нека продава каквото иска :!:

Искам да добавя нещо за многоуважавания от мен г-н Иванов, кога казвате истината господине, преди месец, когато през час твърдяхте в интервюта как "Жоазиньо и Гарра НЕ СЕ ПРОДАВАТ и ще градим СИЛЕН отбор" или сега, когато твърдиш точно обратното, че сме НЯМАЛИ КАК да задържим Дембеле? Какво се промени за този месец? :cry:
Последна промяна от podlogite на 16 ное 2010 13:07, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 ное 2010 12:56

Или сега или никога? Уфф... Добре е, че реално не стои такъв въпрос защото той би бил риторичен, а отговорът му: никога. "Юруш", "Грабвайте телата!" и т.н. Дали и феновете нямат малка вина за работата на парче в големите ни клубове? Нито Гонзо, нито Ясен са лоши попълнения на постовете си. Винаги може по-добре - да, но и винаги може по-зле. Ясен, според мен е слаб треньор, но е по-добър от Ратко и Вили взети заедно (то нула с нула като събереш не, че прави нещо) и по-постоянен от Кокала, който така и не разбрах дали е много добър треньор или късметлия, по вина на един човек. Там е разковничето - да. Господина Батков и неговата глава. Какво има в нея не знам, ама ясни идеи съм сигурен, че няма. И ако чакаме един играч (Дембеле ) да ни оправя играта, къде сме тръгнали?! Един-два сезона. Няма начин да не се "износи". Я по барове ще тръгне, я Батков ще му каже някой ден, че му намаля заплатата въпреки, че има договор с параметри и т.н. Но не е сериозно от продажбата (евентуалната) на един играч да правим трагедии, да се тръшкаме и ревем как всичко ще отиде на... си.
Или сега или никога? Нито сега, нито никога, ами после. Евентуално след царуването на Бай Ганя, ако не дойде някой още по-галфонест от него.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 ное 2010 12:57

blue avalanche написа:Прочетете интервюто на Гигов за състоянието в клубовете и пак елате да пишете кой какво и кого трябва или НЕ ТРЯБВА да продава.

Когато някой си остава само с: ще, трябваше и т.н. няма какво да го вземам на сериозно, та ако ще и Гигов да се казва.

Явно днес е модерно за всичко да се обвинява държавата, та така и колега Enravota.
Да, държавата и в частност регулаторният орган естествено е виновен за това, че до сега не е затворило всички негодни съоръжения, а правили, прави компромиси.

Българските отбори се ползват за транплинт, така че не очаквайте футболисти като Дембеле, Грийн и подобни който са в най-силните си футболни години да играят повече от 5-6 месеца в България.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 ное 2010 13:04

podlogite написа:blue_avalanche,
Защо приемаш едно изказване на един закъсал президент футболен клуб за "чиста монета"? Въпросния господин "печелеше" огромни пари при предишното правителство от знаем кои сделки с въоръжения и за какви пари, сега му спряха кранчето и почна да вижда света черен. Айде моля ...

А очевидно си голям агитатор за продажбата на добрите ни футболисти на зима, да не би да си заинтересувана страна по въпроса? Няма нормален фен на света, които иска добрите играчи на любимия отбор да бъдат разпорададени, за да може този, който се пъчи как "дава","налива","спонсорира" и така нататък пари, има се за "благодетел", а в същото време постоянно кешира огромни суми от клуба!

От лятото досега Лески е инскарил около ТРИ МИЛИНА ЕВРО от трансфери и влизането в групите на ЛЕ, т.е. ШЕСТ МИЛИОНА ЛЕВА, КЪДЕ СА ТЕЗИ ПАРИ? Защо има "НУЖДА" да се правят нови продажби, след като с тях ще се разбие отбора? Ако някой иска цяла пролет да бъде псуван, нека продава каквото иска :!:

Значи Гигов е закъсал,а Батков-"процъфтява",така ли?На Гигов "затворили кранчето",а на Батков сигурно са му го "отворили"???Г.Иванов каза,че 30% от приходите от ЛЕ ще се разпределят м/у футболистите.Очаквам разбивка за тези " ТРИ МИЛИ(О)НА ЕВРО" от трансфери и ЛЕ,ама да не забравиш и разходите,нали?

Върни се в “Левски”