Зимна селекция в Локомотив Сф?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: Зимна селекция в Локомотив Сф?
Поздрави и от нас. Романов му изтичаше договора. Няма какво да се сърдите на Локомотив за това, че ви напусна, негово бе решението. И на мен ми се ще да ви даваме не по един, а пет млади и перспективни, ама нашата политика с юношите е ... Добре че тази година Васев викна 2 момчета за първи път от Гъргоров насам.
Re: Зимна селекция?
forzajuve написа:Мен в момента не ме блазни за Романов ,че се измъкна по долни гащи,а че едно благодаря не каза,че го измъкнахме от калта.И да не кажете после,че вие сте го направили играч.Успех в селекцията
Да бе, той и Пирин направи Бербатов играч. Аре стига глупости

Има голяма разлика от това което искам и това което може да се направи като селекция.Аз бих искал да видя Локото в следния състав:1Галев:2Димитров:3Савич:4Добрев:5Лахчев:6Горанов:7Г.Пеев:8М.Стоев:9Генков: 10Гъргоров:11Романов с треньор П.Дочев и помошници Васев и Велков.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
Re: Зимна селекция?
VoyagerX написа:forzajuve написа:Мен в момента не ме блазни за Романов ,че се измъкна по долни гащи,а че едно благодаря не каза,че го измъкнахме от калта.И да не кажете после,че вие сте го направили играч.Успех в селекцията
Да бе, той и Пирин направи Бербатов играч. Аре стига глупости
А ДА НЕ БИ ЦСКА ДА ГО Е НАПРАВИЛА.ОТ ЦСКА САМО МУ ЛЕПНАХА ПРЯКОР И БЕШЕ ИЗВЕСТЕН СЪС ПРОПУСКИТЕ СИ.ТОЙ СЕ ИЗГРАДИ КАТО ИГРАЧ В ГЕРМАНИЯ.ТАКА,ЧЕ СЕ ПОУСПОКОЙ И ПИЙ ЕДНА ЧАША ВОДА.РОМАНОВ ДЪЛЖИ ВСИЧКО НА БОТЕВ ВРАЦА,ЗАЩОТО ДОРИ ВЪВ МЕЗДРА ИГРАЕШЕ ЗА ДУБАЛА И НЕ ГО БРОЕХА ЗА ЖИВ.ПОЗДРАВИ

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
loko29 написа:Има голяма разлика от това което искам и това което може да се направи като селекция.Аз бих искал да видя Локото в следния състав:1Галев:2Димитров:3Савич:4Добрев:5Лахчев:6Горанов:7Г.Пеев:8М.Стоев:9Генков: 10Гъргоров:11Романов с треньор П.Дочев и помошници Васев и Велков.
Дочев не е за Локомотив, самият той така се изхвърли.
Братята Пееви да се върнат би било прекрасно, но е само мечта.
-
loko29 написа:Има голяма разлика от това което искам и това което може да се направи като селекция.Аз бих искал да видя Локото в следния състав:1Галев:2Димитров:3Савич:4Добрев:5Лахчев:6Горанов:7Г.Пеев:8М.Стоев:9Генков: 10Гъргоров:11Романов с треньор П.Дочев и помошници Васев и Велков.
E какво искаш ? Галев пак да ни къса нервите.Еми той е посредствен вратар! Гъргоров обича многократно повече от Локомотив Цска. Не забравяй че на пърия си мач срещу Локомотив си скъса подметките да бие дузпата !Това няма да го забравя докато съм жив!Безкрайно съм обиден!Дочев е същия родоотстъпник.Той заедно с Р.Здравков нямат място в Локомотив!Колкото до Васев и Велков,бяха средни футболисти,а сега са третьори под средното ниво за България! Има десетки в миналото по-добри и по-морални от тях! Ааа изпуснах и Добрев ,той освен в Локомотив никъде не може да бъде титуляр! Може да е жалко,ама е истина!
Бай Миле на тебе освен Котков до сега не съм прочел някои локомотивец да ти харесва.Добри или лоши те са наши футболисти и са дали много на този отбор и Локомотив е Локомотив когато играе със собствени кадри или поне с футболисти свързани с него.На тебе харесва ли ти Черноморец или Литекс и какво българско има в тези отбори.Аз съм локомотивец и предпочитам Локомотив да е десети,но да играе с локомотивци,а ти постоянно хулиш тоя и оня кой ти харесва на тебе ? Легендите на Локомотив са си легенди колкото и да ги плюеш,а легенда обикновенно се става като си израснал в този клуб.САМО ЛОКО И НАЧКО МИХАЙЛОВ Е №1
-
В съвременния футбол се гони победата с всички средства и такива сантименти като собствени юноши обич,секс и тем подобни са на втори план!"Без борба няма победа!" Манфред фон Браухич Не мога да ги чакам да се развиват,я се развият ,я не! .
Едно време когато бях юноша бледен страшно харесвах Ради Здравков,даже на една фланелка си бях залепип №11 за да му подражавам.Когато отиде в ЦСКА го намразих жестоко,направо го изтрих от локомотивското си подсъзнание.След като поостарях разбрах значението на парите и колкото и да ми беше болно,когато Дочев,Метков,Гъргоров отидоха в ЦСКА до някъде ги разбирах,защото спорта е до време а парите са си пари,затова и ги уважавам тях,но Ради Здеавков никога.Но Васев който е изиграл около 400 мача за Локомотив не може да го плюваме никога.Има само един сезот в Локо Пловдив иначе цялата му кариера е при нас.На Кичо Добрев на 18 години му дадоха да бие решителна дузпа за купата,която момчето пропусна и дълго след това не можа да се съвземе.А Галев ми прилича много на Румен Горанов (баща),а Начко е номер едно,защото целия си живот отдаде на Локо София за разлика от Котков,който накрая все пак ни предаде.
-
Нека да не спориме! Локомотив през целия ми живот е бил важно нещо за мене,надявам се и за теб! Дано пребъде!