blue avalanche написа:Няма отбор,който да не си продава футболистите.Единственият начин това да стане е да им предложи условия,които никой друг не може.Нима мислите,че е по силите на Левски ,респективно Батков,да го направи?Четохте ли интервюто на Гигов отпреди няколко дена?Вземете и го прочетете и тогава елате да пишете как Левски НЕ ТРЯБВАЛО да си продава играчите.Междувременно може и да намерите Чичко Паричко,дето чака Батков да продаде Левски,че да го вземе той.И като завалят едни милиони,едни трансфери,едни ШЛ-леле-мале...Ай стига вече,че почна да омръзва!
Не става дума за това,разбира се,че е нормално всеки клуб да продава звездите си,но след това с получените за тях пари се прави нова селекция,това движи футбола напред и дава място за изграждане на нови перспективни футболисти.Аз се страхувам,че Батков ще повтори всичко това,което натвори преди време и след това Левски остана един беззъб лъв,с който се подиграваха всякакви посредствени отбори и дълго време не можа да излезе от кризата.Ето от това се страхувам,от нова криза,а не от нова селекция.Точно селекция,аз не вярвам,че Батков ще прави,напротив,говори се за разни младоци,за Даксон,за африканци,но нищо конкретно като попълнения.А за заместници на Гара Дембеле,Жоазиньо и Тасевски при тази вече висока летва не може да се докара кой да е от не знам къде си.Ако се прави разумна продажба нека тя да е след като дойдат нови попълнения,които да докажат,че могат,да се адаптират и сработят с отбора,,тогава можем само да кажем"На добър час!" на Дембеле и едно огромно "Благодаря!".Но за съжаление сега няма нови момчета,а вече се говори за конкретни оферти и цени на основни играчи на Левски.Точно за това са опасенията ми-дали са добронамерени или не действията на Батков,дали не се подготвя нова серия от типа на "Казанскат а

фера"