Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kalo
Контакти:

Re: Колко от Вас феновете посещават редовно мачовете на ЛЕВСКИ

Мнениеот kalo » 16 мар 2009 09:34

Няма да стъпя,докато треньор е Кокъла и играят този грозен футбол!!!

Потребителски аватар
ss_lazio1900
Контакти:

Мнениеот ss_lazio1900 » 16 мар 2009 09:45

Не изпусакам мач на Левски и в Пловдив бях,и на всякъде ще отида заради любимия отбор,защото един е ЛЕВСКИ СОФИЯ !!!
[center]АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА,СИН КАТО НЕБОСВОДА !!![/center]

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Не мразете Батков!!!

Мнениеот Levski 1914 » 16 мар 2009 09:54

Аз твърдо подкрепям Батков. Може да е всякакъв, но за всичките години, в които беше начело в Левски направи повече от всеки друг за клуба. И точно под неговото ръководство постигнахме така коментираните успехи в европейските клубни турнири. Да, факт е, че понякога се изказва много неподготвено за отбора, но се вижда с просто око, че дава мило и драго за Левски.
По-добре той, отколкото някой съмнителен чужденец, който никой не е виждал и чувал (в стил Митал), който да дойде и да осере всички градено с години. Имам много приятели ЦСКА-ри, на които им бях казал, че някой ден ще плачат за Божков. Не искам и при нас да се случи нещо подобно.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 16 мар 2009 10:03

Почти всички домакинства ходя, но с подобни програми в сряда от 15:30 няма как да отида. Все пак мнозинството сме работещи хора.
А иначе слагат в слънчеви съботи мачовете в 19:30 когато навън е -2 градуса... не мога да го разбера ... Как ще върнат публиката като дори тези които искаме да отидем не можем заради уникалната програма. ЗАЩО СЕ съобразват с Кенеф1

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 мар 2009 10:57

Почти не изпускам домакински мач на Левски ! Отностно гостуванията,на повечето нямам възможност да отида,както стана и на последния ни мач с Ботев :(
Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 16 мар 2009 11:13

Редовно е силно казано, но поне на 10 мача от първенството ходя.

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 16 мар 2009 11:17

Всеки път,когато имам възможност.

vdon
Контакти:

Мнениеот vdon » 16 мар 2009 11:49

Попринцип много обичам да ходя на мачове и допреди няколко години не пропусках мачове на един от любимите ми клубове ЕТЪР. Сега живея в София и съм привърженик на Левски, но за последно ходих да ги гледам с Беверен. И тогава някакви пияни лумпели нещо се заядоха с гаджето и от тогава не стъпвам на Герена.
Просто има такива хора на които трябва да им се забрани да ходят на мачове и мисля, че тогава стадионите ще се напълнят с нормални хора.
Иначе почти не съм пропуснал мач на Националния отбор когато са в София, но и там е почти същото

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Потенциалните съперници на ЛЕВСКИ в Европа

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2009 12:20

Yasso написа:
mike28 написа:Така , че наще отбори са си жалки и е смешно да се подиграваме един на друг за лошите резултати на отборите ни като излязат да играят в Европа- те са следствие на футбола в нашето първенство. Просто в последните 20 години сините единствени успяха да направят някакво по-сериозни представяне, макар и само за 2 години- всички останали и толкова не можаха, така че не е редно да се подиграват.

Ами играйте така, че да не ви се подиграват... ;)

Не е така Майк и ще ти кажа защо не си прав....и не си мисли, че нещо се заяждам или нещо такова :!:

Левски е орисан да се дъни в Европа, не го ли разбирате това...

Ще ти дам прост пример - един от най-слабите състави в историята на ЦСКА през 1994г. успя да бие Ювентус с 3:2 само няколко дни след като беше паднал от някъкъв отбор вече не помня кой - май Спартак Пловдив...
Като знам колко бяхме слаби по онова време ( бях на стадиона при тази велика победа ) - трябваше да паднем от Юве на Раванели, Виали, Баджо и изгряващия дел Пиеро поне с 5 гола още в София обаче ние излезнахме и ги смачкахме, няма да забравя как Роберто Баджо гледаше като натровен в края на мача....

Това е харизма, разбираш ли - или ставаш или не за Европа...

И в този смисъл вместо Левски да мушне на БАТЭ 2 гола и безпроблемно да влезе при богатите, знаем какво стана не само тогава ами и предната година с Тампере и после с Жилина.....

Ако играете като голям отбор когато излезете навън - никой няма да ви се подиграва, но реалностите са други....

В този смисъл не съм съгласен с това, което каваш за първенството - силно-слабо по принцип си прав и има някакво значение, но за някои отбори няма....

Излизаш и играеш, няма оправдания какво ти е първенството...
Това са турнирни мачове и всичко е възможно....

Украинското първенство да не е много по-добро от нашето... :?:
Ето - преди малко изгледах мача на Металист и Шахтьор - ами без да се напъват миньорите си го взеха с 0:2.
Ама това не значи че Металист ще свалят гащите срещу Динамо ( както не ги свали и срещу Сампдория предния кръг )....или пък че Шахтьор ще се разхожда срещу ЦСКА Москва в четвъртък :!:

При нашите отбори се чака на чудо при жребия, чакаме все "късмет" и "жребия да ни погали" - какво щеше да стане ако вместо с Киево бяхте играли с Интер?

Ще ти кажа - същото каквото се случи с ЦСКА като игра с Ливърпул вместо с някой много по-слаб отбор през 2005г.
Ние имахме отбор за ШЛ тогава, но нямахме вашия късмет при жребия от последните 2-3 години, това е....

Хайде със здраве!

ХАХХАХАХА Ти си най-невменяемия в целият форум. Смачкали Юве, Левски били орисани да се дънят... АБЕ ЕЙ ЯЗОВЕЦ я вземи мисли преди да пишеш. Вие, орисаните на успехи в Европа, какво запомнящо се направихте в последните 20 години? Преди 20 години с 6 мача стигахте 1/4 финал. Ние сега изиграхме 16 за да стигнем. Айде не ми изтъквай твоя жалък четирибуквен отбор... Не случайно в ранклистите на европа от 15 години сме с по минимум 20 места пред вас... Пиши ги тези на комунистическите си съмишленици и мустакати агенти... Мустакатия цял сайт е направил за такива като теб...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Super_Mario
Контакти:

Мнениеот Super_Mario » 16 мар 2009 13:08

Спрях да ходя на мачовете. Още от 5-6 годишна възраст започнахме да посещаваме мачовете, ходейки много често и на гостуванията. Сега нямам време, защото не живеч в София, но винаги бих отишъл, ако бях там. Не ме интересува кой е треньорът, кой е собственикът и кои са играчите - когато ходя, отивам заради името. Много често съм се ядосвал, но и имам прекрасни спомени от миналото, спомени, които никой "некадърник" не може да ми отнеме. Пожелавам успех на отбора и се надявам скоро пак да съм на всеки мач!!!

Върни се в “Архив”