14 кръг Литекс -Локомотив 13 ноември, събота, 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

violator
Контакти:

Re: Сбърка ли Ангел Ангелов, при гола за Литекс.

Мнениеот violator » 15 ное 2010 23:26

bomberman64 написа:НАЙ ДОБРЕ ЩЕ Е ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ ПЪРВЕНСТВОТО ВСИЧКИ ОТБОРИ ПОРЯЗАНИ ОТ СЪДИИТЕ НА МАЧОВЕТЕ С ЛИТЕКС !!!СПИРАМЕ ДА ИГРАЕМ И ПЪРВЕНСТВОТО СВЪРШВА !!!ТЪЙ КАТО НЕ Е МИНАЛО ПОЛОВИНАТА НЯМА ШАМПИОН И ПЛАНОВЕТЕ НА ДРЕБНИЧКИЯ НО КРУПЕН КРАДЕЦ ГРИША ГАНЧЕВ ОТИВАТ НА БОКЛУКА!ИНИЦИИРАМЕ КОНРЕС !МАХАМЕ ПЕРУКАТА И ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ГИ ВКАРВАТ В ЗАТВОРА!!!!! ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО,ТАКА ДАВАМЕ ВРЕМЕ НА ХОРАТА ЖЕЛАЕЩИ ДА ПРАВЯТ КЛАСЕН ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ ДА ПОРАБОТЯТ ДОБРЕ !ТО ТОВА ДЕТО ГО ГЛЕДАМЕ КАКВО Е ?ОЩЕ ОТ ТРЕТИЯ КРЪГ ЧИЧО ВЕНЦИ СТЕФАНОВ НИ КАЗА КОЙ Е ШАМПИОН !!!КАЗА И ЗАЩО Е ШАМПИОН!!!!КАЗА И КАК ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН !!!Е ТЕ ТУКА Е МЯСТОТО НА ЕДНА ТЕЖКА БЪЛГАРСКА ПСУВНЯ М.М..МО ДА Е.А ЗАЩО МИ Е ДА СЕ ЯДОСВАМ,ПОТЪРПЕВШИТЕ АКО ИСКАТ ДА СЕ БОРЯТ ЗА ВТОРОТО МЯСТО НЕКА ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИГРАЯТ В ТОВА КОРУМПИРАНО ПЪРВЕНСТВО,НИЕ ЗА КАКВО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ГЕРБ ?ЗА ДА ИМЕТАТ КОРУПЦИЯТА ОТ БЪЛГАРИЯ !!!И ОТ ФУТБОЛА НИ ТОЖЕ.СТИГА С ТАЯ МЪКА СТИГА С ТЕЗИ ПОДИГРАВКА И ГАВРА С ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА В РОДИНАТА МИ !!!ТА ТЕ ЗНАЯТ КОЙ МАЧ КАК ЩЕ ЗАВЪРШИ !!!ПРОСТО ЗАЛАГАТ НЕЙДЕ В АЗИЯ И .............ЕТО ГИ ПАРИЧКИТЕ ,ДАЙТЕ МИ ГИ ВСИЧКИТЕ.РАНО ИЛИ КЪСНО БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО ЩЕ ИЗГЪРМИ ,ЩЕ БЪДЕМ ОБВИНЕНИ В КОРУПЦИЯ ОТ НАЙ ВИСОКО МЯСТО В СВЕТОВНИЯ ФУТБОЛ, А ПЕТНОТО ОТ ЛИЦЕТО НА БЪЛГАРИЯ НЯМА КАК ДА СЕ ИЗМИЕ 100 год.

На това се казва СИНИЯ КРАДЕЦ вика дръжте крадеца! :) Вие сте най-подпирания отбор, но за сметка на това пък и най-много ревете. Ревете за дузпи, ревете от съдии, ревете от Батков....ревете и в Европа! :)
До ситуацията на мача на Литекс:
абсолютна симулация на Иванов, има дърпане но той преиграва и пада като подсечен. Това е, за всичко друго питайте Венци Стефанов и неговия култов отбор. 8-)

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 16 ное 2010 08:18

JimBeam написа:Още нещо ми направи впечатление и това е вашият играч с номер 12.
Кажете ми защо като вижда че топката отива към Дока той се дърпа назад а не отива да спре топката?
Изображение Изображение Изображение

И на клипа се вижда как номер 12 се дърпа назад а не отива към топката както би трябвало да направи - защо?
http://www.youtube.com/watch?v=uCGypqHTRJc

:roll:

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 16 ное 2010 09:27

Щото ако беше на мача щеше да видиш, че Ангелов тръгна да надува свирката и да вдига ръка, но не го направи и нашите за момент спряха да играят. Фала беше очеваден.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Агитката на Локо София благодари на отбора

Мнениеот Pride » 16 ное 2010 09:33

От ултрас-обединението „Железни бригади” изразиха пред Гонг благодарността си към отбора, който подкрепят.

„След мача в Ловеч футболистите на Локомотив София показаха отлично отношение към нас феновете. С тяхното поведение те доказаха, че играчи и привърженици на Локомотив София са едно цяло”, заявиха от „Железните бригади”.

Както е известно, след скандалния край на мача Литекс - Локо София, неколцина от феновете на столичния тим прескочиха загражденията и навлязоха на терена, където бяха задържани от органите на реда.

Тогава с цената на собствената си сигурност футболистите на червени-черните се втурнаха да помагат на своите привърженици и дори успяха да помогнат на някои от тях да не бъдат арестувани.

Въпреки това четирима от червено-черните привърженици бяха задържани и осъдени да не посещават стадионите в продължение на една година.

http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=169263

След безумието на Ангелов в Ловеч поне последваха някои хубави неща. За първи път от бая време можем да кажем, че ставаме едно с футболистите в отбора. Кайо, Румен, Боян, Цецо се хвърлиха да спасяват момчетата на терена след мача. Даже полицията май и тях е щяла да арестува. Всички заедно за ЛОКОМОТИВ.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Leon
Контакти:

Мнениеот Leon » 16 ное 2010 09:37

Аз бях на мача и наистина Ангелов понечи да захапе свирката. Но според мен имаше фаул срещу Цветанов преди той да задържи Иванов. За това и съдията Ангелов посегна към свирката, после топката попадна в Дока и тогава Ангелов посочи с ръка напред за авантаж, като не осъзна, че междувременно имаше фаул срещу Иванов. Това е грешката му. Но Иванов можеше спокойно да изрита топката надалече, а не да си подкосява краката за падане като отсечен. Фаула е подърпване за рамото, или ръката. Няма как да ти се подсечат краката в тази ситуация. Тъпо е централен защитник пред наказателното си поле, при атака на противника, да очаква съдията да му свирне фаул, при условие, че само с крачка може да изрита топката.

Enravota
Контакти:

Re: Агитката на Локо София благодари на отбора

Мнениеот Enravota » 16 ное 2010 09:52

Няма нищо по-хубаво от това публика и футболисти да са едно!

Но за съжаление титлата е предрешена от Гришата безсрамно.

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 16 ное 2010 11:07

И ние им благодарим затова, че вече 16 мача в Ловеч не могат да намерят пътя към успеха, :lol:

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 16 ное 2010 11:12

Pride написа:Щото ако беше на мача щеше да видиш, че Ангелов тръгна да надува свирката и да вдига ръка, но не го направи и нашите за момент спряха да играят. Фала беше очеваден.

Сам разбираш, че това което пишеш е твърде нелепо.

Leon написа:Аз бях на мача и наистина Ангелов понечи да захапе свирката. Но според мен имаше фаул срещу Цветанов преди той да задържи Иванов. За това и съдията Ангелов посегна към свирката, после топката попадна в Дока и тогава Ангелов посочи с ръка напред за авантаж, като не осъзна, че междувременно имаше фаул срещу Иванов. Това е грешката му. Но Иванов можеше спокойно да изрита топката надалече, а не да си подкосява краката за падане като отсечен. Фаула е подърпване за рамото, или ръката. Няма как да ти се подсечат краката в тази ситуация. Тъпо е централен защитник пред наказателното си поле, при атака на противника, да очаква съдията да му свирне фаул, при условие, че само с крачка може да изрита топката.

Много добре казано. Само дето не е защитник а дефанзивен халф при това доста добър....поне докато не прави симулации. 8-)

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 16 ное 2010 12:14

Leon написа:Аз бях на мача и наистина Ангелов понечи да захапе свирката. Но според мен имаше фаул срещу Цветанов преди той да задържи Иванов. За това и съдията Ангелов посегна към свирката, после топката попадна в Дока и тогава Ангелов посочи с ръка напред за авантаж, като не осъзна, че междувременно имаше фаул срещу Иванов. Това е грешката му. Но Иванов можеше спокойно да изрита топката надалече, а не да си подкосява краката за падане като отсечен. Фаула е подърпване за рамото, или ръката. Няма как да ти се подсечат краката в тази ситуация. Тъпо е централен защитник пред наказателното си поле, при атака на противника, да очаква съдията да му свирне фаул, при условие, че само с крачка може да изрита топката.

Само че(не знам нарочно или не) пропускаш тънкия момент, че съдията първо показа на Цветанов да става и чак след това-при дърпането за ръкава тръгна да свири фаул за нас, но се спря... Така че посягането към свирката не е и няма как да е било за да се свири нарушение срещу Цветанов.

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 16 ное 2010 12:42

Enravota написа:Няма нищо по-хубаво от това публика и футболисти да са едно!

Но за съжаление титлата е предрешена от Гришата безсрамно.

Не съм Локомотивец,приятен отбор ми беше литекс,но напоследък много се престарават с нефутболни средства.Много ми хареса последния ви мач,но това което се случи накрая развали хубавия мач.Въпреки,че не съм привърженик на насилието подкрепям феновете на Локо.Наистина и футболистите ми направиха отлично впечатление,защитиха феновете.Това е супер.Желая ВИ успех.

Върни се в “Локо София”