Информация за билетите за мача с Бешикташ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Azz
Контакти:

Re: Намалиха с 50% билетите за ЦСКА – Бешикташ

Мнениеот Azz » 15 ное 2010 21:17

mironi88 написа:Значи аз ако бях ръководен пост в ЦСКА щях още лятото да определя едни цени и те да не бъдат мърдани.
За първенство срещу отбори извън топ 4(Калиакри, Монтани, Академик, Видима и подобни):
А-12 лв.
В-8 лв.
Г-4 лв.
С отбори от челото и мачове без особен заряд в Европа (срещу ТНС, Клифтънвил и подобни на мача с Рапид):
А -15
В-12
Г-8
За мачове като с Порто и Бешикташ:
А - 20
Б -15
Г-10
За мене това са реални цени. Колкото и спорове да се водят стана ясно едно - 10 за билет българина дава трудно.

ако мога да те перифразирам:

значи, ако аз бях собственик и президент на ЦСКА, щях да попитам феновете (чрез анкета) следния въпрос: "Като кой точно отбор в Европа искате да играе ЦСКА след 5 сезона?", след което ще изкопирам буквално ценовата политика на спечелилия анкетата клуб и няма да си променя решението следващите 25 години (ако съм жив)!

Пак ще има недоволни, но хубавото е, че ще държа на решението си и няма да го променя, дори да съм сгрешил!

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 15 ное 2010 21:18

Аз като ученик какъв вид документ трябва да представя , че да си взема билета за 9лв ?
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 15 ное 2010 21:19

shumnaliq написа:Аз като ученик какъв вид документ трябва да представя , че да си взема билета за 9лв ?

Ученическа карта например :lol:
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 15 ное 2010 21:57

stannn написа:Това до колкото четох са цените за тия които имат карти. Също така за пенсионерите, студентите и учениците. А защо ги намалява? Предполагам за да покаже, че не е против феновете. В последно време така се тълкуваха думите му. Мисля, че е време да се спре с всякакви протести и да се покаже какво представлява публиката на ЦСКА.

И какво представлява публиката на Цска?Аз ще отговоря:Фенове на победата,а не на отбора за мен не са фенове.Ама няма и как да е като във всяка втора песен се пее за титли и купи,а не за любовта към отбора ви.За мен феновете на Левски и Цска са многобройни,но като качество са доста под нулата.

zavinagicska
Контакти:

Мнениеот zavinagicska » 15 ное 2010 22:02

theprideofplovdiv написа:
stannn написа:Това до колкото четох са цените за тия които имат карти. Също така за пенсионерите, студентите и учениците. А защо ги намалява? Предполагам за да покаже, че не е против феновете. В последно време така се тълкуваха думите му. Мисля, че е време да се спре с всякакви протести и да се покаже какво представлява публиката на ЦСКА.

И какво представлява публиката на Цска?Аз ще отговоря:Фенове на победата,а не на отбора за мен не са фенове.Ама няма и как да е като във всяка втора песен се пее за титли и купи,а не за любовта към отбора ви.За мен феновете на Левски и Цска са многобройни,но като качество са доста под нулата.

Ами да ние сме големи, защото са големи мечтите ни ако ние феновете не изискавме титли и купи значи с какво се задоволяваме с нищо футбола е игра на точки и в крайна сметка са важни спечелените отличия и да така ние пеем само за победа защото ние сме ЦСКА ЦСКА.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 15 ное 2010 22:21

Първо билетите ви бяха скъпи и искахте "Титан" да ги намалят, намалиха ги. Сега пък проблема е, че постоянно сменят цените... Ей, това на българина неможе да му се угоди никога!!!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 15 ное 2010 22:23

Червени_шампиони написа:Първо билетите ви бяха скъпи и искахте "Титан" да ги намалят, намалиха ги. Сега пък проблема е, че постоянно сменят цените... Ей, това на българина неможе да му се угоди никога!!!

+1
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 ное 2010 23:23

Тия намаления са пълна глупост !
Значи цените на билетите са доста завишени дори от нормалното за нас и сега това е трик да се харесат на феновете, но тъпото е ,че нормалните фенове които не членуват в някой фенклуб ще трявба да плащат доста солени цени за билети .Момчета и момичета за мача с Порто за сектор В билета беше 15 !!! лв ,а сега с Бешикташ който е доста под нивото на Порто,а на всичкото отгоре дори нямаме шанс за класиране билета е 25 лв !!!, за Г сега ше се плаща 18 !!! лв, а тогава беше 10!!!, a за А 30!!!а тогава струваха 20 !!!.
Просто това е ненормално и хората в титан трябва да го разберат ,а не да се подиграват с феновете си !
Помнете ми думата това ще е един от най слабо посетените мачове на ЦСКА в турнирите !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rosko63

Мнениеот Rosko63 » 15 ное 2010 23:33

АЙДЕ СТИГА СТЕ РЕВАЛИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО 9ЛВ.БИЛЕТА ,ЕЙ ВСЕ НЕ РАЗБРАЛИ ВСЕ НЕДОВОЛНИ,ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ И ДА ОТИВАМЕ ДА ИЗКУПИМ БИЛЕТИТЕ

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 15 ное 2010 23:35

Rosko63 написа:АЙДЕ СТИГА СТЕ РЕВАЛИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ПО 9ЛВ.БИЛЕТА ,ЕЙ ВСЕ НЕ РАЗБРАЛИ ВСЕ НЕДОВОЛНИ,ПРЕСТАНЕТЕ ВЕЧЕ И ДА ОТИВАМЕ ДА ИЗКУПИМ БИЛЕТИТЕ

Приятел ти член ли си на някой фенклуб ?
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”