Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)
Ако не стигне финал в ШЛ си тръгва,няма какво да се лъжем 
Разбирасе , Анчелоти беше привлечен със единствената цел да донесе трофея от Шампионската лига а не да ми гони купите на Англия. Имам чувството ,че вече титла на Англия не устройва Абрамович , той иска Анчелоти да му превърне мечтата в реалност , иначе ако искаше титлата във Висшата Лига спокойно щеше да си остави Авраам Грант да работи. Той затова главно го уволни след провала в Москва. Анчелоти не стигне ли поне финала (защото това е целта ,първо достигане до финала пък после ще му мислим) да се маха , сега тамън и Хидинк може би ще бъде свободен ако не класира Турция на Европейското и нещата ще се подредат , Хидинк има нужния авторитет и дано се върне , поне е смел мениджър не като някой други ......

- Frankie Lampard
- Контакти:
Лампард най-накрая се завръща в игра

Халфът на Челси Франк Лампард се очаква най-накрая да се завърне в игра в предстоящото гостуване на Бирмингам през уикенда.
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти обяви, че защитникът Джон Тери също би трябвало да бъде готов за предстоящото гостуване.
„Джон вече се чувства по-добре. Той вече не усеща болки и смятам, че ще може да играе срещу Бирмингам”, коментира Анчелоти.
Анчелоти със сигурност няма да може да разчита в следващите два мача на Челси на ганайския халф Микаел Есиен.
А ДАНО СА СЕ ОСЕТИЛИ,ЧЕ БЕЗ НЕГО,ЕСИЕН И ТЕРИ СМЕ ПЪЛНА ДУПКА Стига са лъгали,че е контузен.

Халфът на Челси Франк Лампард се очаква най-накрая да се завърне в игра в предстоящото гостуване на Бирмингам през уикенда.
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти обяви, че защитникът Джон Тери също би трябвало да бъде готов за предстоящото гостуване.
„Джон вече се чувства по-добре. Той вече не усеща болки и смятам, че ще може да играе срещу Бирмингам”, коментира Анчелоти.
Анчелоти със сигурност няма да може да разчита в следващите два мача на Челси на ганайския халф Микаел Есиен.
А ДАНО СА СЕ ОСЕТИЛИ,ЧЕ БЕЗ НЕГО,ЕСИЕН И ТЕРИ СМЕ ПЪЛНА ДУПКА Стига са лъгали,че е контузен.
Вече не знам дали да вярвам ще кажа само ДАНО !!! 
- Santiago Munezz
- Контакти:
Айде дано най-накрая се завърне и той и Тери че ако ги нямаше и срещу Бирмингам 100% щеше да сме обречени,сега поне имам надежда за тоя мач!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Frankie Lampard
- Контакти:
Сантяго ще направиш ли тема за другия мач примерно в петък ? Може пък да ни донесеш късмет.
От 8 направени теми от мен имаме 5 победи 2 загуби и 1 равен. Така ,че мисля този път аз да се пробвам да донеса късмет ....

- Frankie Lampard
- Контакти:
При мене от 7 теми-5 победи 2 загуби,но нямам желание след тая загуба да правя теми.Само дано се върне Лампард,но нещо не ми се вярва,нали Анчелоти каза 2-3 седмици,a и новината я има само в Гонг.
Като Тери , Алекс, Лампард , Есиен се върнат и Дрогба се върне към оптималната си форма ще ги направиме луди другите , нека се радват сега ! Все пак всеки тим може да си позволи един слаб мач през сезона.
След всички емоций снощи и днес като станах и премислих нещата отново и , отново започнах да гледам на случилото се по-философски , все пак първи сме дали с 5 или 2 точки продължаваме да държим съдбата в ръцете си.
- Frankie Lampard
- Контакти:
И аз съм така,но като се замисля,че в следващите два мача гостуваме и ако сме без Есиен и Лампард ми става лошо.