Бургас е най-добрият град за живот в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Бургас е най-добрият град за живот в България
Честито на Бургас.Не знам какви са тези спорове за анцузи Адидас, но и не живея в Бургас от 5 години(там съм роден и прекарал първите 23 години от моя живот).
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
kartago написа:Аман от разбирачи......, сега и Айтос стана комплекс на Бургас, така ли?! Тц, тц, тц, а ти къде живееш, че претендираш, че си по-компетентен от мене? (апропо, в мина не се живее, справка: чилийските миньори!)
Пак се потвърждава мнението ми,че не си от Бургас.Първо има запетая между Айтос и Ветрен и написаното за комплекса е за Ветрен!!!!! И тъй като продължаваш да не ме разбираш,ще ти напиша за 2 случая от многото.....Първо може ли като влизаш в най-обикновенно кафе всички хора вътре да се объщат вкупом и да те гледат лошо?

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:kartago написа:Аман от разбирачи......, сега и Айтос стана комплекс на Бургас, така ли?! Тц, тц, тц, а ти къде живееш, че претендираш, че си по-компетентен от мене? (апропо, в мина не се живее, справка: чилийските миньори!)
Пак се потвърждава мнението ми,че не си от Бургас.Първо има запетая между Айтос и Ветрен и написаното за комплекса е за Ветрен!!!!! И тъй като продължаваш да не ме разбираш,ще ти напиша за 2 случая от многото.....Първо може ли като влизаш в най-обикновенно кафе всички хора вътре да се объщат вкупом и да те гледат лошо?![]()
И второто като се прибирах от София(там никой не го *бе за тебе всеки си върви нанякъде без да го е грижа за тебе) на входа на Бургас на кръговото на общежитията на ВХТИ (надявам се ги знаеш) докато изчакам 3-те коли,които бяха с предимство можеш ли да познаеш колко хора от тях се обърнаха към нашата кола и гледаха лошо ?
![]()
![]()
Мисля,че позна всичките.Тогава тия неща си личат най-добре тогава.Има и още един случай за това как 2-ма от Бургас са ги познали,че са от Бургас без да ги познават в една Пловдивска дискотека,ама това ще ти го оставя на тебе да се сетиш как.
![]()
Мен ме разконсперираха , че съм от Бургас , защото съм прехвърлял лимончето от първия джин в чашата с втория

aiveilio, няма да повярваш обаче се старая и да чета и да пиша правилно даже! Към когото се обърнах, знае, че живея в Бургас, затова въпроса му не е уместен! Не това е прИчината! А кЪде е казано, че Айтос е село?!
maldin1, по въпроса, че те "гледали лошо" ( хахахаххахахаха), да не е в тебе да е причината нещо? Значи влизаш в кафе и всички се вторачват в тебе, така ли?! Хм, нещо странно ми се вижда това, но ти си знаеш!
Това за кръговото няма да го коментирам въобще, при положение, че това кръгово, е толкова натоварено лятото ( логично, от курортисти) защото е единствената връзка за южното черноморие и посока Слънчев Бряг, ако хората правеха така, както ти казваш, щеше да е катастрофа след катастрофа! .....Нещо друго те "мъчи" тебе, но не казваш! За дискотеката няма да коментирам защото то си ясно като бял ден: Сигурно са гледали лошо!
И, колегата ви цитира материал на "Дарик - радио", а не че ние твърдим така! Аз си имам собствено мнение по въпроса, но пък и да се говорят глупости заради самото казване, не си струва, така много "олеква" човек! 
maldin1, по въпроса, че те "гледали лошо" ( хахахаххахахаха), да не е в тебе да е причината нещо? Значи влизаш в кафе и всички се вторачват в тебе, така ли?! Хм, нещо странно ми се вижда това, но ти си знаеш!

- ЛАЗО ЛЕВСКАРА
- Контакти:
пирин написа:Ами да -в Бургас може да отидеш без пари на мач,но по тази логика като се замисля в Ловеч може да се прибереш след мач с повече пари от тези с които си отишъл.

ахахахахахахаха ти май живееш в някакъв паралелен град.kartago написа:maldin1, по въпроса, че те "гледали лошо" ( хахахаххахахаха), да не е в тебе да е причината нещо? Значи влизаш в кафе и всички се вторачват в тебе, така ли?! Хм, нещо странно ми се вижда това, но ти си знаеш!Това за кръговото няма да го коментирам въобще, при положение, че това кръгово, е толкова натоварено лятото ( логично, от курортисти) защото е единствената връзка за южното черноморие и посока Слънчев Бряг, ако хората правеха така, както ти казваш, щеше да е катастрофа след катастрофа! .....Нещо друго те "мъчи" тебе, но не казваш! За дискотеката няма да коментирам защото то си ясно като бял ден: Сигурно са гледали лошо!
![]()
![]()
И, колегата ви цитира материал на "Дарик - радио", а не че ние твърдим така! Аз си имам собствено мнение по въпроса, но пък и да се говорят глупости заради самото казване, не си струва, така много "олеква" човек!

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Браво, Бургас е хубав град.Някой спомена за престъпността,ами по-малка е от някой други градове ! Иначе наистина има 16 годишни комплексарски подвижни аптеки,ама те са навсякъде,не само в Бургас !
Conan написа:Мен ме разконсперираха , че съм от Бургас , защото съм прехвърлял лимончето от първия джин в чашата с втория

НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА
kartago написа:aiveilio, няма да повярваш обаче се старая и да чета и да пиша правилно даже! Към когото се обърнах, знае, че живея в Бургас, затова въпроса му не е уместен! Не това е прИчината! А кЪде е казано, че Айтос е село?!
maldin1, по въпроса, че те "гледали лошо" ( хахахаххахахаха), да не е в тебе да е причината нещо? Значи влизаш в кафе и всички се вторачват в тебе, така ли?! Хм, нещо странно ми се вижда това, но ти си знаеш!Това за кръговото няма да го коментирам въобще, при положение, че това кръгово, е толкова натоварено лятото ( логично, от курортисти) защото е единствената връзка за южното черноморие и посока Слънчев Бряг, ако хората правеха така, както ти казваш, щеше да е катастрофа след катастрофа! .....Нещо друго те "мъчи" тебе, но не казваш! За дискотеката няма да коментирам защото то си ясно като бял ден: Сигурно са гледали лошо!
![]()
![]()
ти си като домоуправител на входа...същия!!! за кво се бориш като цяло...спориш ли за нещо...дразниш ли се?
maldin1 написа:ахахахахахахаха ти май живееш в някакъв паралелен град.kartago написа:maldin1, по въпроса, че те "гледали лошо" ( хахахаххахахаха), да не е в тебе да е причината нещо? Значи влизаш в кафе и всички се вторачват в тебе, така ли?! Хм, нещо странно ми се вижда това, но ти си знаеш!Това за кръговото няма да го коментирам въобще, при положение, че това кръгово, е толкова натоварено лятото ( логично, от курортисти) защото е единствената връзка за южното черноморие и посока Слънчев Бряг, ако хората правеха така, както ти казваш, щеше да е катастрофа след катастрофа! .....Нещо друго те "мъчи" тебе, но не казваш! За дискотеката няма да коментирам защото то си ясно като бял ден: Сигурно са гледали лошо!
![]()
![]()
![]()
Я кажи координатите и аз да дойда.
![]()
Да бе, да, че да се налага да се изнасяме всички от града си!