Бургас е най-добрият град за живот в България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Бургас е най-добрият град за живот в България
Малко си пообъркал раздела..... Иначе града би бил един от най-добрите на света само,ако сменят всичките хора в града.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Малко си пообъркал раздела..... Иначе града би бил един от най-добрите на света само,ако сменят всичките хора в града.
Да може би да сменим и държавата.
поздрави за този страхотен град ,който завинаги ще остане в моето сърце само с хубави спомени.
- cska - maina
Честито!
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
като изключа голямата корупция, престъпност и комплексирани тийнейджъри на по 20+ години...града е страхотен! Имам много познати в к-с Меден рудник, които са излизали от комплекса 2-3 пъти през живота си
ама сигурно и така трябва
все пак това е единствения град, в който бих живял в България 

maldin1 написа:Малко си пообъркал раздела..... Иначе града би бил един от най-добрите на света само,ако сменят всичките хора в града.
Някой да те е канил? Сега заради тебе да се изнасям ли? Хах, ама и самочувствие...........
aiveilio написа:като изключа голямата корупция, престъпност и комплексирани тийнейджъри на по 20+ години...града е страхотен! Имам много познати в к-с Меден рудник, които са излизали от комплекса 2-3 пъти през живота си![]()
Има един чуден разказ "Пази боже сляпо да прогледа" на класика в българската литература Алеко Константинов!!! Та ти некомлексиран ми приятелю, сега сигурно през пет секунди отваряш темата да започнат да те питат, абе аджеба къде пък живееш сега, че евентуално в България?! Е, аз няма пък да те питам!!!

aiveilio написа:като изключа голямата корупция, престъпност и комплексирани тийнейджъри на по 20+ години...града е страхотен! Имам много познати в к-с Меден рудник, които са излизали от комплекса 2-3 пъти през живота си![]()
Ами пич стой си на село там няма корупция,престъпност и по-умни от тебе.
Хора, довечера в Би Ти Ви новините ще има интервюта взети от градинката пред общината по повод тази награда.
Един авер е дал дълго и хубаво интервю - бил е със черно яке и черна шапка, спрели го докато си разхождал кучето, бил и с детето си - фен е на Черноморец между другото...
Заради него ще оставя жена ми да го свали на компа.
Някой ако може да го свали също, че жена ми много много не схвана как да го свали - и да го постне тук във форума.
Новините почват във 19 часа и повторението е във 22 часа.
Също може да се види на сайта на Би Ти Ви след излъчване на новинарската емисия го качват на архив от деня.
Един авер е дал дълго и хубаво интервю - бил е със черно яке и черна шапка, спрели го докато си разхождал кучето, бил и с детето си - фен е на Черноморец между другото...
Заради него ще оставя жена ми да го свали на компа.
Някой ако може да го свали също, че жена ми много много не схвана как да го свали - и да го постне тук във форума.
Новините почват във 19 часа и повторението е във 22 часа.
Също може да се види на сайта на Би Ти Ви след излъчване на новинарската емисия го качват на архив от деня.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
kartago написа:aiveilio написа:като изключа голямата корупция, престъпност и комплексирани тийнейджъри на по 20+ години...града е страхотен! Имам много познати в к-с Меден рудник, които са излизали от комплекса 2-3 пъти през живота си![]()
Има един чуден разказ "Пази боже сляпо да прогледа" на класика в българската литература Алеко Константинов!!! Та ти некомлексиран ми приятелю, сега сигурно през пет секунди отваряш темата да започнат да те питат, абе аджеба къде пък живееш сега, че евентуално в България?! Е, аз няма пък да те питам!!!
ти си имаш "глава да гледаш" и "очи да мислиш" ...разби ми мечтата, да си разкажа живота във форума!! може ли така, кажи ми?