Зимна селекция в Локомотив Сф?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Зимна селекция в Локомотив Сф?

Мнениеот Vojdek » 15 ное 2010 16:00

След като е почти ясно кой ще си ходи и кой ще остава, дали ще споделите кой бихте искали да видите с червено-черната фланелка или кой трябва да я съблече?

Вратари - Пейков ми е малко енигма, но на този етап, повече ми харесва, отколкото да ме плаши.

Защита - (Някъде четох, че Дзаф имал желание да се връща в България, въпреки че много ми се иска да го видя пак, особенно с Лахчев, няма да го бъде, но все пак...)Лахчев, Шведа и Савич са идеални, но Кичо все повече ме притеснява.А за резервите нямам мнение освен за Гошо Марков.
Т.е. Ще ми се да извадят един ляв краен защитник.

Халфова линия - Горанов, Дяков и Кайо са доста добри опции, особенно при положение, че от Дяков няма много по-добри дефанзивни халфове в България, да не кажа, че са двама.
Според мен Марчо Дафчев ще замине в посока Ботев Пд.Ама ми се иска да намерят поне още един като Дяков или Кайо.Връщането на Иво Иванов също допринася към възможностите в центъра на терена.

Нападение - Романов и Писаров-чудесни и двамата, но безалтернативни, като че ли.Димо му е време да си заминава.Това момче от гола срещу Левски друго няма.Юношките влизат за малко и не мога да дам оценка.
Манчев и Преслав Йорданов ми се струват достатъчно добри, но ми се ще да има някой, който да покрива Владо, който е прекалено "стъклен".И дано Васев предпочете да пуска по-често Преслав.

Треньор - Само тук искам смяна.Това не може да се трае вече, всеки мач в който поведем до почивката и после се прибираме да чакаме да ни изравнят.Много страхлива тактика, която ни лиши от доста точки.Просто не ми харесва тоя и това е.(Лично мнение, не задължавам никого с него).
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Зимна селекция?

Мнениеот zlatan » 15 ное 2010 16:19

искам да те питам нещо -гледам че не си вмъкнал цЕЦО Генков никъде.Знаеш ли каква е ситуацията с него и дали има опция в която да го закупите от тях.Много ми харесва този футболист бих се радвал да го видя с екипа на Левски.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 15 ное 2010 16:22

zlatan написа:искам да те питам нещо -гледам че не си вмъкнал цЕЦО Генков никъде.Знаеш ли каква е ситуацията с него и дали има опция в която да го закупите от тях.

[offtopic]Според Гигов е почти невъзможно да се задържи след края на Декември(договара за наема изтича тогава).Но нататък си знаят само Динамо и Локомотив каква е ситуацията.[/offtopic]
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 15 ное 2010 16:24

благодаря ти за отговора.Тези ще искат най-малко 2млн. за него.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 15 ное 2010 17:05

ех този Романов как го взехте без пари,а ви пасна идеално.Добре,че беше Ботев Враца,че щеше да е поредния пропилян талант.По много гаден начин го отмъкнахте и дори недадохте една корица хляб.Поне можеше да дадеде някой перспективен млад играч да му покажем от каде се рита топката и да се гордеете с него.След подигравката с Румен Рангелов,ако и Романов сасипете,горко ви.Ние не съжеляваме за Романов много,защото сега си имаме по-добро ляво крило,Райков.Дано се видим догодина в А група да ви върнем със лихвите за вашата нелоялност и кражби.Поздрави от:

Изображение
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 15 ное 2010 20:15

Двамата юнаци дето трябва да освободят квоти са : Треньорчето Васев и капитанчето Добрев ! Заради Васев загубихме една камара точки и сега щяхме да сме до Литекс ,а за капитана съм казвал много пъти че е най -слабия капитан в А група. Така може да играе в Локомотив до 60 годишна възраст!Нека някой да каже че не е вярно!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 15 ное 2010 22:30

zlatan написа:искам да те питам нещо -гледам че не си вмъкнал цЕЦО Генков никъде.Знаеш ли каква е ситуацията с него и дали има опция в която да го закупите от тях.Много ми харесва този футболист бих се радвал да го видя с екипа на Левски.

прав си да ти се иска да го видиш в твоя отбор защото е най-добрия нападател в България от 5-6 години и ако беше от някой от комунистомутренската троица сега щеше да е легенда на Българския футбол но сме длъжни в национала да гледаме недоразумения като Домо Рангелов Макриев и куп други посредствени футболистчета

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 15 ное 2010 22:31

forzajuve написа:ех този Романов как го взехте без пари,а ви пасна идеално.Добре,че беше Ботев Враца,че щеше да е поредния пропилян талант.По много гаден начин го отмъкнахте и дори недадохте една корица хляб.Поне можеше да дадеде някой перспективен млад играч да му покажем от каде се рита топката и да се гордеете с него.След подигравката с Румен Рангелов,ако и Романов сасипете,горко ви.Ние не съжеляваме за Романов много,защото сега си имаме по-добро ляво крило,Райков.Дано се видим догодина в А група да ви върнем със лихвите за вашата нелоялност и кражби.Поздрави от:

Изображение

Явно си много млад за това пишеш глупости .

Потребителски аватар
james
Контакти:

Re: Зимна селекция в Локомотив Сф?

Мнениеот james » 15 ное 2010 22:45

А по темата видно е че с футболисти в България не става доказаха го за пореден път и изпадащия цска (Вижте само със съдии до кое място стигна)Левски който направи голмайстор с 50% измислени гола а Литекс които си позволиха да смачкат дори и най-зверски подпираните отбори през годините...със съдии .Ясно е какво ни трябва и на нас ако искаме резултати.Но каквото и да измислят червеносиньооранжевите олигарси ние знаем само едно САМО ЛОКО!!!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 16 ное 2010 00:29

james написа:
forzajuve написа:ех този Романов как го взехте без пари,а ви пасна идеално.Добре,че беше Ботев Враца,че щеше да е поредния пропилян талант.По много гаден начин го отмъкнахте и дори недадохте една корица хляб.Поне можеше да дадеде някой перспективен млад играч да му покажем от каде се рита топката и да се гордеете с него.След подигравката с Румен Рангелов,ако и Романов сасипете,горко ви.Ние не съжеляваме за Романов много,защото сега си имаме по-добро ляво крило,Райков.Дано се видим догодина в А група да ви върнем със лихвите за вашата нелоялност и кражби.Поздрави от:

Изображение

Явно си много млад за това пишеш глупости .

Батко аз говоря с факти и не съм толкова малък,еми вече взеха и косите да ми побеляват.Просто казах една истина и защо бг футбола върви надолу.Цска в това отношение са най-големите и алармирах,че и вие използвате такива елементи,които не са достойни.Мен в момента не ме блазни за Романов ,че се измъкна по долни гащи,а че едно благодаря не каза,че го измъкнахме от калта.И да не кажете после,че вие сте го направили играч.Успех в селекцията
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Върни се в “Локо София”