Напоследък нямам много време и рядко ходя на мачове, почти година не бях ходил на Герена и в събота реших да заведа децата.Положението и преди не беше добро но вече направо е трагично! Не е нормално, като влезеш на стадиона да избираш не от къде се вижда най-добре ,а къде може да седнеш без да се връзваш за седалката! В сектор "В" едно 40-50% от седалките или ги няма ,или са счупени, или са под такъв ъгъл ,че трябва да водиш подготовка с представителния отбор за да издържиш седнал 90 мин. На мача с Академик бяхме малко хора, но въпреки това ми беше трудно си харесам място!
Г-н Батков често призовава феновете да подкрепят отбора , да напълнат стадиона, да бъдем единни и т.н. Феновете напоследък го правят, особено в европейските мачове(направо не знам как са ни разрешили да играем на Герена в ЛЕ)! Не е ли време г-н Батков да им създаде някакви елементарни условия на тези фенове, нали искаме да сме европейски клуб?! Стига оправдания с тая криза, в крайна сметка футбола е за хората!
Аз мисля ,че ако пооправят стадиона посещаемостта ще се вдигне поне с 50-60%!
Състоянието на стадион Г.Аспарухов!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Състоянието на стадион Г.Аспарухов!
kireto2 написа:Напоследък нямам много време и рядко ходя на мачове, почти година не бях ходил на Герена и в събота реших да заведа децата.Положението и преди не беше добро но вече направо е трагично! Не е нормално, като влезеш на стадиона да избираш не от къде се вижда най-добре ,а къде може да седнеш без да се връзваш за седалката! В сектор "В" едно 40-50% от седалките или ги няма ,или са счупени, или са под такъв ъгъл ,че трябва да водиш подготовка с представителния отбор за да издържиш седнал 90 мин. На мача с Академик бяхме малко хора, но въпреки това ми беше трудно си харесам място!
Г-н Батков често призовава феновете да подкрепят отбора , да напълнат стадиона, да бъдем единни и т.н. Феновете напоследък го правят, особено в европейските мачове(направо не знам как са ни разрешили да играем на Герена в ЛЕ)! Не е ли време г-н Батков да им създаде някакви елементарни условия на тези фенове, нали искаме да сме европейски клуб?! Стига оправдания с тая криза, в крайна сметка футбола е за хората!
Аз мисля ,че ако пооправят стадиона посещаемостта ще се вдигне поне с 50-60%!
Наклона на трибуните е проблем от много време.Решението е нов стадион, за какъвто явно няма пари.Така,че ходи по-често на мачове и ще свикнеш .
Тревното покритие е перфектно.Никакви условия за феновете... 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Все си мисля, че футбола е именно в името на феновете! Колкото до свикването, хайде, автора ще започне тренировките от утре още, ами децата какво правят?! 

Аз съм съгласен 4-5 сезона да не се дават пари за селекция, да бутаме само с юноши ,но да направят нещо с тоя стадион! Те могат още 20 г. да казват ,че няма пари и тогава кво правиме!?
kireto2 написа:Аз съм съгласен 4-5 сезона да не се дават пари за селекция, да бутаме само с юноши ,но да направят нещо с тоя стадион! Те могат още 20 г. да казват ,че няма пари и тогава кво правиме!?
Стадиона трябва да се срути и да се направи нов,за което едва ли в момента ще се намери инвеститор.С козметичен ремонт не става
gonzalves написа:kireto2 написа:Аз съм съгласен 4-5 сезона да не се дават пари за селекция, да бутаме само с юноши ,но да направят нещо с тоя стадион! Те могат още 20 г. да казват ,че няма пари и тогава кво правиме!?
Стадиона трябва да се срути и да се направи нов,за което едва ли в момента ще се намери инвеститор.С козметичен ремонт не става
Ми да се срути! Тая година един сектор ,догодина още един и ще стане! Как в Ловеч може а на Герена не може?
kireto2 написа:gonzalves написа:kireto2 написа:Аз съм съгласен 4-5 сезона да не се дават пари за селекция, да бутаме само с юноши ,но да направят нещо с тоя стадион! Те могат още 20 г. да казват ,че няма пари и тогава кво правиме!?
Ми да се срути! Тая година един сектор ,догодина още един и ще стане! Как в Ловеч може а на Герена не може?
Абе ти чуваш ли се? това да не е пъзел,че даго сглобяваш на части. В Ловеч просто изградиха трибуна там кадето нямаше и покриха два сектора. Едно е да направиш трибуна за 2 000,друго е стадион за 25 000
kartago написа:Все си мисля, че футбола е именно в името на феновете! Колкото до свикването, хайде, автора ще започне тренировките от утре още, ами децата какво правят?!
Децата ще ходят в сектор "Б" .Там подкрепянето на отбора се извършва в изправен.

- vratar4eto
- Контакти:
ЕМИЛ написа:kartago написа:Все си мисля, че футбола е именно в името на феновете! Колкото до свикването, хайде, автора ще започне тренировките от утре още, ами децата какво правят?!
Децата ще ходят в сектор "Б" .Там подкрепянето на отбора се извършва в изправен.
Само че в Б сектор падат цели редове