14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Modernator

Re: 14.11,14:00-Черно Море(Варна) - Миньор(Пк)

Мнениеот Modernator » 14 ное 2010 23:01

Относно т.нар. "ексцесии" мога само да се изсмея.Отдавна не бях виждал по-селска картинка,може би от миналогодишния панаир на ЦСКА в Мездра.Миньорци тръгват да катерят оградите,а са 20-30 човека общо и много добре съзнават какво ги чака ако не дойде полиция и не препречи стълкновението им с нас....полицията идва,в крайна сметка всичко се разминава със селски псувни,средни пръсти и летящи бутилки от двете страни.Особено смешно ми стана как един фен на Миньор как се беше покатерил горе нещо се спъна и падна по задник от горния край на оградата....В крайна сметка целия този бебешки цирк за малоумници можеше(а може би ще стане) да завърши с по 10-15 арестувани и като ги нашаткат за по 1-2 години без мачове за мнимо хулиганство???Мач по ТВ с директен ефир,сума ти камери и пак простотии на хора които не мислят
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Mussolini
Контакти:

Мнениеот Mussolini » 14 ное 2010 23:08

kenny написа:Много слаб мач, няма какво да се лъжем. Миньор сами се биха, нямат нищо общо с отбора от миналия сезон и въпреки това си имаха шансовете днес. Правете си сметка наистина колко, ама колко много сме слаби! С Монтана и Берое големи ядове ни чакат.

E да не си очаквал след всички простотии, които ни се случиха изведнъж да почнем да играем като Барса...Няма как да стане.Нормално че Миньор са се били - прави си сметка какъв отбор са.След всичките ни катаклизми да се представят така - ......Аз пък съм доволен от мача, или по-скоро от резултата.Наистина беше слаб мач, но от играта не съм и очаквал да е по-добра колективно, но като индивидуалности се радвам за Ратников и Николов.Хубаво е че вкараха и че бихме с такъв резултат.А Миньор няма какво да ги коментираме.Феновете не са виновни, че се държат така, виновни са тея дето допускат това да продължава да се случва.Смешно е че разни пишлеменца се мислят за безсмъртни като се катерят по оградите на секторите и крещят псувни.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 14 ное 2010 23:19

v.r.s. написа:И това ли е причината за напрежение между феновете,нещо няма логика,не вярвам,че е дна топка е довела до него. Вероятно тези дни ще разбера какво е станало наистина,но хората които ходят на гостуванията ги познавам и никой от тях няма да се излага с някаква топка,друга е причината и се надявам да я науча.
А колкото до публиката,все пак вашата беше при сектора за гости и причината за шамарите и ритниците е най-вече този факт. И нас ни провокират гостуващи агитки в Перник,но както казах няма как да се случи нещо подобно и по добре,че е така,защото ако в такава ситуация ролите са разменени,нямаше да остане нищо от оградата и щяха да се случат страшни неща. Заради това охраната трябва да си върши работата за която и се плаща.

Да, една топка беше, поне според мене и това, което видях. Иначе си абсолютно прав, че това е недопустимо, охраната въобще не беше адекватна, нашите фенове въобще не трябваше да стигат до сектора ви и т.н. Дано да не се повтаря! :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 14 ное 2010 23:22

v.r.s. написа:
Това са неща които стават често и в Перник и го правят гостуващи агитки,но няма как да се допусне някой фен на Миньор да достигне до тях. Говоря за организацията на охраната. Каквото правят гостуващите агитки си го правят в сектора за гости и когато някой се качи на оградата е работа на охраняващите да го свалят от нея. А колкото до това,че ще бъдат набити,не мисля,че някой от тях беше набит. Лошо е,че се поражда вражда между тези агитки и то за втора поредна година се случват подобни неща във Варна,като миналата година бяха правени засади и отново имаше сблъсаци,а това ще породи реакция,когато гостувате тук. До миналата година нямахме никаква вражда с вас и не бяхте агитка,която ни беше някякъв дразнител или сме имали вражда,но с тези две поредни изцепки,вероятно вече няма е така когато гостувате в Перник,а това са неща от които никой не печели.

Не мисля, че в случая нашата агитка е провокатор, напротив - провокирана е! Така, че от вас идва... За миналата година нямам информация ... Въпроса е, че с вас нищо не делим и досега нямаше конфликти.... Дано и в бъдеще няма, но щом така реагирате малко ме съмнява, че в Перник ще направите някоя простотия... Не можеш да отречеш, че често пъти се случва и то точно в Перник от ваши фенове- въздушни пушки, камъни, грес...

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 14 ное 2010 23:42

[Това са неща които стават често и в Перник и го правят гостуващи агитки,но няма как да се допусне някой фен на Миньор да достигне до тях. Говоря за организацията на охраната. Каквото правят гостуващите агитки си го правят в сектора за гости и когато някой се качи на оградата е работа на охраняващите да го свалят от нея. А колкото до това,че ще бъдат набити,не
Не мисля, че в случая нашата агитка е провокатор, напротив - провокирана е! Така, че от вас идва... За миналата година нямам информация ... Въпроса е, че с вас нищо не делим и досега нямаше конфликти.... Дано и в бъдеще няма, но щом така реагирате малко ме съмнява, че в Перник ще направите някоя простотия... Не можеш да отречеш, че често пъти се случва и то точно в Перник от ваши фенове- въздушни пушки, камъни, грес...[/quote]

Провокации има на всеки един мач и от двете агитки,независимо кой с кого играе,но никъде не се допуска да се доближават агитките,в това е проблема,че охраната не си свърши работата. В Перник и нас ни псуват другите агитки,обиждат ни,качват се по оградите и ги блъскат,но няма как някой да се доближи до тях,аз за това говоря.За случващото се и проблемите станали на стадиона и извън него е отговорен организатора,в случая ФК Черно море. Не,че е станало кой знае какво.
Грестта е точно за агитки с които си имаме вражда,като тази с Левски и Берое. За левскарите е направено,защото предишната година потрошиха сектора за гости и оградата,а с Берое защото е имало подобен случай в Стара Загора. А колкото за въздушната пушка не се знае кой стреля с нея,може да е фен на Миньор,а може и да не е,а някой човек на който не са му издържали нервите,защото от гарата до стадиона ги пазат полицаи,но те минавайки през центъра са трошили огледала на коли и са правили други поразии,защото са спокойни,тъй като са пазени. Точно за това говоря,че до миналата година нямаше конфликти с вас и не виждам защо трябваше да се получава така,особено предишният сезон,когато са били правени засади във Варна и се е стигнало до сблъсаци в града.

Потребителски аватар
Modernator

Мнениеот Modernator » 15 ное 2010 00:12

Виж сега,нека не се правим на ощипани.Вие през цялото време търсехте провокации и скандали.Преди мача викахте "Ку***те на Варна вие сте"...изобщо,какво занете вие за Варна?Освен,че вашите сини приятелки са 10 пъти по-малко от моряците нещо друго да са ви казали?Как пребиха 20 ахмака 1 човек заради едно яке?Вашите 20-тина катерачи днес не бяха ли същите герои,когато на път за Ловеч спряли колите си и пребили онзи известен фен на Левски дето жонглирал с топка?Ние с вас нямаме никакви допири,никакво вземане-даване,дели ни цяла България,а днес идвате и се държите като плебеи...искахте да не си заминете ли,или заминаването ви от Варна да е по трудния начин,оня с полицейските ескорти?И пак ще кажа,че цялата работа не е никакъв бой,е една селска патаклама,плюнки,5 шишета и 2-3 катерача паднали по задник.Но нашите пичове бяха на едно ниво с онези там,хукнаха като изоглавени,дорде му кажеш чакай и то пробягало 70-80 метра...ако станеше нещо по-сериозно го отнасяше не Миньор,а Черно Море.Едно на ръка и,че камери,ТВ предаване,аудитория...явно не им се ходи на мачове 1-2 години на много хора.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 15 ное 2010 00:13

v.r.s. написа:
Провокации има на всеки един мач и от двете агитки,независимо кой с кого играе,но никъде не се допуска да се доближават агитките,в това е проблема,че охраната не си свърши работата. В Перник и нас ни псуват другите агитки,обиждат ни,качват се по оградите и ги блъскат,но няма как някой да се доближи до тях,аз за това говоря.За случващото се и проблемите станали на стадиона и извън него е отговорен организатора,в случая ФК Черно море. Не,че е станало кой знае какво.
Грестта е точно за агитки с които си имаме вражда,като тази с Левски и Берое. За левскарите е направено,защото предишната година потрошиха сектора за гости и оградата,а с Берое защото е имало подобен случай в Стара Загора. А колкото за въздушната пушка не се знае кой стреля с нея,може да е фен на Миньор,а може и да не е,а някой човек на който не са му издържали нервите,защото от гарата до стадиона ги пазат полицаи,но те минавайки през центъра са трошили огледала на коли и са правили други поразии,защото са спокойни,тъй като са пазени. Точно за това говоря,че до миналата година нямаше конфликти с вас и не виждам защо трябваше да се получава така,особено предишният сезон,когато са били правени засади във Варна и се е стигнало до сблъсаци в града.

Аве мой, може ли ваш играч(резерва) да вземе едната топка и да я метне нарочно в кошарата? после влиза домакина в клетката с 4ма полицаи да си вземе топката, понеже му се води и после човечеца трябва да я плати ако не се върне, и с цялата си наглост тези ваши 20 палячовци да скочат със шутове на 50, че и повече годишният мъж? това е позор! аз незнам как ушатите не им свалиха кирта от бой!? вие сте злобари баце, никой не обича Левски и Цска но вие хора които 80% от перничани бачкат в София ядете хляб там? агитката на Спартак е същата бият дядовци и деца след като са с численно предимство!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 15 ное 2010 00:40

от Iceberg на 13 Ное 2010 17:53

А ето и моята прогноза. Мисля, че Генов ще предпочете тези играчи, което никак не ми харесва, но....

-------------- Пиргов -----------------
Сашко---- Дяков-----Шерифа-----Тиаго
Д.Георгиев-- Ст.Стоянов--Димов--Адемар
----------------- Ратников -------------------
----------------- Божилов -------------------

Iceberg ли си или Генов защо все пак пусна тези играчи след като не ти харесват.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 ное 2010 00:47

v.r.s. написа:

Разбирам, че искаш да защитиш феновете ви, нормално е... Но да ти кажа оправданията ти издишат ;) Бях в Монтана при загубата ни 0:4 и стадиона им препдолагам го знаеш- една голяма градина е до входа и там минават домакини и гости... И покрай нас минават мирни хора, говорим си... Полицаите дойдоха- нормални хора и с тях си поговорихме и го питам единия имате ли по-сериозно конфликти тук, тъй като нямате голяма агитка... Той каза, ами попринцип няма, но само като идваха Миньор имаше- вилняха в сектора за гости, тръгнаха да чупят и т.н....
Цяла България без да преувеличавам говори за това как да го кажа по-учтиво, че сте с доста буен нрав ;)
За винкело, за боя , за пушки и т.н... И това с греса не е нормално,, това е долно и глупаво....
Каквито и да са закачките те са нормални, но грес, пушки, камъни, да биете човек , който е сам- фена на Левски с картофите....

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 ное 2010 10:29

Хахахах, ами да, аз съм... един Генов! Нали?! Не бе пичове, просто малко повече се интерисувам, следя нещата, а и ако някой си направи труда да отиде и гледа тренировка преди мача, да види как са наредени играчите на двустранната игра или при подготовката за даден мач и.. ще му стане ясно. Генов го отигра това, тая подредба. : )))))))) Не вярвам някой от вас сериозно да мисли, че Генов ще пише тука : ))))) Аз познах заедно със Зеления и точния резултат, ето вижте какви бяха споровете:

Iceberg написа:Зелен, ми те точно тва имаха в предвид, ама се объркаха нещо! : )))))))))))Троен мач бил, ми да 3:0, от тва по тройно... не виждам! :mrgreen:

petrof написа:Ха-ха 3:0... Уж сериозен форум, пък тука е пълно с шегаджии :lol: Айде малко по кротко с изхвърлянията...

petrof написа:
Iceberg написа:Петроффф, в интерес на истината не апострофирах теб. Тук некъв гамен говореше за чукове и моряшки глави...Дори напротив, харесах начина ти на изразяване на мнение и си за уважение. Друг е въпросът, че не съм съгласен с вижданията ти за развоя на мача, но нали всеки тук има право на мнение?! И какво сега, не ти се вижда сериозно да се получи резултат 3:0 ли? Знаеш, че открай време играем много силно у дома. Сега виждаш какво става с отбора ни си наясно, че момчетата ще се хвърлят за да излязат от тая мръсотия, да покажат на треньори и ръководство, че отбора е жив, а на публиката, че милеят за отбора и емблемата си. Иначе си прав, всичко може да се случи, но... просто си мисля, че тоя мач ще го изиграем на един дъх и ако успеем да вкараме до средата на полувремето гол.... ще отнесете и още 1-2. Аз казвам така: Нека победи по-добрия, по-мотивирания, който повече иска победата. Но има и още нещо. Отбора ни, дори и в криза, е по-стойностния! Така че.... айде моряци!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”