Официално: Интер уволни Бенитес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Sky Sports: Уволниха Бенитес от Интер

Мнениеот Жоржиньо » 14 ное 2010 23:50

Не може по такъв начин да съсипе прекрасния отбор от миналата година ... в 6 мача имаме една 5 гола с тези добри играчи.. Морати да си направи сметката и да търси нов треньор още утре. ;)

urkoto

Re: Вън бездарника Рафа Бенитез от Интер !!!

Мнениеот urkoto » 14 ное 2010 23:52

Бенитез е велик, който твърди обратното не разбира от футбол! :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 14 ное 2010 23:53

urkoto написа:Бенитез е велик, който твърди обратното не разбира от футбол! :mrgreen:

И с какво е велик по-точно ? че съсипа Ливърпуул,а сега е напът да направи това и с Интер .. С това ли ???

Потребителски аватар
da12
Контакти:

Мнениеот da12 » 14 ное 2010 23:56

Интер се връща там, където беше преди Калчополи :lol: няма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.

urkoto

Мнениеот urkoto » 14 ное 2010 23:58

Жоржиньо написа:
urkoto написа:Бенитез е велик, който твърди обратното не разбира от футбол! :mrgreen:

И с какво е велик по-точно ? че съсипа Ливърпуул,а сега е напът да направи това и с Интер .. С това ли ???

Еми ти да не мислиш, че е лесно, то такъв подвиг европейски шампион да ги направиш средняшки отбор аз лично не мога да направя колкото и да се опитвам, ти ако можеш не знам, ама на Гафа Безтитлез това му е в кръвчицата :mrgreen:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Terziev1899
Контакти:

Мнениеот Terziev1899 » 14 ное 2010 23:59

da12 написа:Интер се връща там, където беше преди Калчополи :lol: няма го Моуриньо вече Морати трябва да мисли до 2 години да направи Калчополи две, че иначе пак ще плаче, че 10 години и повече няма титла.

Точно, сега трябва да се чуди човека къде да дава пари, че пак да печели :)

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 ное 2010 00:00

urkoto написа:
Жоржиньо написа:

Еми ти да не мислиш, че е лесно, то такъв подвиг европейски шампион да ги направиш средняшки отбор аз лично не мога да направя колкото и да се опитвам, ти ако можеш не знам, ама на Гафа Безтитлез това му е в кръвчицата :mrgreen:

Ми,аз ако бях треньор на Интер гарантирам,че нямаше да е такова състоянието .. :lol:

Потребителски аватар
Синя Гордост
Контакти:

Мнениеот Синя Гордост » 15 ное 2010 00:02

Направо се чудя с кой акъл Морати взе тая смешка за тренер. И не мога да проумея как една добре смазана машина като отбора от миналата година може толкова бързо да бъде в това състояние ,при положение ,че никой от футболистите не напусна клуба. Направо ми иде да хвана самолета за Милано да го удоша Рафата ,копелето тъпо :)
Последна промяна от Синя Гордост на 15 ное 2010 00:03, променено общо 1 път.
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски-футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ !!! http://www.youtube.com/watch?v=riZN38fAzTA Ъпсурт & Дичо -Допинг тест

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 15 ное 2010 00:03

Работата на Бенитез вече се усеща в Интер,вярно е че след като миналия сезон тези играчи са стигнали своя връх сега да има малко спад,но пък чак такъв спад не съм очаквал.Ако Бенитез остане в Интер до края на сезона отобра ще се бори за 4-тото място,а в Шампионската лига най-много 1/4 финал(ако имат късмет).
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 15 ное 2010 00:05

Santiago Munezz написа:Работата на Бенитез вече се усеща в Интер,вярно е че след като миналия сезон тези играчи са стигнали своя връх сега да има малко спад,но пък чак такъв спад не съм очаквал.Ако Бенитез остане в Интер до края на сезона отобра ще се бори за 4-тото място,а в Шампионската лига най-много 1/4 финал(ако имат късмет).

Какът ти четвъртфинал,ние групите дали ще минем ..
И тука не говоря за лошата серия,а за много играчи който са контузени..
И тука Бенитез пак е виновен,в Ливърпуул постояно Торес си беше контузен...
Абе нямам думи!

Върни се в “Интер”