14 кръг Литекс -Локомотив 13 ноември, събота, 18:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Сбърка ли Ангел Ангелов, при гола за Литекс.

Мнениеот Santiago Munezz » 14 ное 2010 23:22

И аз също не оправдавам защитника на Локомотив,трябваше да играе мъжки в тази ситуация,не да се хвърля като че ли са го застреляли,а и дърпането не беше чак толкова силно той просто го докосна леко за ръкава и оня се просна за мен никакъв фаул.Въпреки че съм фен на Левски и много исках Литекс да загуби точки за мен по-скоро фаул нямаше !
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 14 ное 2010 23:23

0007 написа:Каква засада те гони пък теб? Зашитник на Академик изритва топката и тя попада в Иса.
А иначе абсолютен фаул,явно тази година Литекс са шампиони :roll:

[offtopic]Изображение
И аз за малко да си помисля,че защитника я подаде на Иса. :lol:[/offtopic]
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Мнениеот kiril74 » 14 ное 2010 23:24

Santiago Munezz написа:И аз също не оправдавам защитника на Локомотив,трябваше да играе мъжки в тази ситуация,не да се хвърля като че ли са го застреляли,а и дърпането не беше чак толкова силно той просто го докосна леко за ръкава и оня се просна за мен никакъв фаул.Въпреки че съм фен на Левски и много исках Литекс да загуби точки за мен по-скоро фаул нямаше !

едно много мъжко мнение :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 14 ное 2010 23:27

maldin1 написа:
0007 написа:Каква засада те гони пък теб? Зашитник на Академик изритва топката и тя попада в Иса.

[offtopic]Изображение

сега ще те обвини, че снимката е фотомонтаж!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

pronet1
Контакти:

Мнениеот pronet1 » 14 ное 2010 23:35

Lyubooo написа:
maldin1 написа:

[offtopic]Изображение

сега ще те обвини, че снимката е фотомонтаж!

Само на едно от повторенията на ПроБг се виждаше,че НЕ защитника ами този от Левски подава на съотборника си-следователно 100% засада,няма оправия ако не дузпа ще е гол от засада :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 ное 2010 23:36

Не съм гледал мачът, признавам!
Но това положение го гледах над 20 пъти. Тук има фаул в полза на Софийският отбор!
Не ми пука кой е отборът, който е ощетен в случая, грозно е :shock:
Така че Ангелов сбърка, ДА!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

ismail isa
Контакти:

Мнениеот ismail isa » 14 ное 2010 23:39

Lyubooo написа:колкото е фаул, толкова е и симулация на футболиста! ако защитника беше играл мъжки вместо да се просва артистично, то можеше да спре гола! също така, може да се каже, че съдията първо подминава фаул за Литекс (бутане в гърба с ръце) и после се реваншира с подминаването и на фаула за Локото!
Ироничното е че водачите в класирането бият с по 1:0, като и в двата мача головете се водят за нередовни, но в медиите се шуми само за мача на този, който е с по-малка медийна подкрепа явно! едните вкарват от явна засада, а другите след като защитник бива хванат за ръкава, давайки му повод да подвие двата крака и да се просне на земята като спънат кон, чакайки сигнал от рефера за фаул, който в случая не прозвучава!
смешно и жалко БГ първенство! пфу! така няма да се върне публиката по стадионите!

а добър ден. ако литекс бяха вкарали гол като на левски срещу академик, сега щяхме да четем как са вкарали от засада

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 14 ное 2010 23:57

Какво ми го пускат това "хващане" на забавен каданс. То това ако е фал значи трябва да има по 20 дузпи на мач. Ае скрийте се смешковци ! Реви и че имало дузпа за Локото !
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 14 ное 2010 23:59

Love_ написа:Какво ми го пускат това "хващане" на забавен каданс. То това ако е фал значи трябва да има по 20 дузпи на мач. Ае скрийте се смешковци ! Реви и че имало дузпа за Локото !
Задържане има ли бе, клоун такъв? Има! Я прочети правилника да видиш какво пише там! Разбирач...

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 15 ное 2010 00:05

Love_ написа:Какво ми го пускат това "хващане" на забавен каданс. То това ако е фал значи трябва да има по 20 дузпи на мач. Ае скрийте се смешковци ! Реви и че имало дузпа за Локото !

Искаш да кажеш , че няма нарушение ! :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Локо София”