Ще падне ли главата на Ходжсън?
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Ще падне ли главата на Ходжсън?
След загубата вчера мислите ли,че собствениците ще започнат да търсят заместник на Рой или ще го оставят още, и ако го оставят какво трябва да се случи още,че да го махнат?
Той искаше ние феновете да го съдим след 10 кръг,а той мина вече бихме Челси да тогава бяха доста мотивирани имаше и доза късмет,но вчера много ме раздразни хаотичната и безидейна игра... не става така Пул не е Фулъм... за мен трябва ни нов мениджър,а е ясно вече,че този сезон е провален вече... имам и лошото чувство,че Рой ще остане и за зимният трансферен прозорец... а с него само ядове ще берем!

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Re: Ще падне ли главата на Ходжсън?
Ходжсън въобще не трябваше да го назначават! Този човек става за средняшки отбори но нищо повече!
-
- Контакти:
За сега Рой остава треньор на Ливърпул. Ще остане и след мача с Уест Хям, защото този мач ще го вземем на 100% съм сигурен в това. След което ни предстои гостуване на Тотнъм, където или ще паднем или ще направим Х, а след мача с Тотнъм идват отборчета като Вила, Фулъм, Някасъл и Уувърхямптън. Така че след тези мачове ако го уволнят, то в този случай Рой наистина трябва да е голям некадърник. Без мача с Тотнъм, всички останали мачове на пръв поглед трябва да можем да ги вземем. А ще го уволнят ако се издъним в тези лесни мачове, или пък ако на Анфийлд Уест Хем ни бие. Но предвид, че Торес остана здрав след мача с ръгбистите от Стоук, и при положение, че винаги, когато играе срещу Уест Хям вкарва, без значение на кой стадион се играе мачът, то тази среща изглежда лесна за прогнозиране. Ако обаче стъпим накриво и Ман Сити и Тотнъм си вземат мачовете, няма да се учудя, ако го махнат Рой. Но все пак аз съм на мнение, че Рой трябва да остане в Ливърпул до края на първия полусезон, каквото и да става, защото той наложи един стил в отбора и с тези нови попълнения се опитва да ни направи боеспособни и ако изведнъж го махнат, това ще е още по-голям провал, защото не виждам тогава как ще си вземем мачовете до края на полусезона. Кой ще ги води тогава, а? Замислете се. С него до края на полусезона ще е по-добре, отколкото без него до края на полусезона и да цари един пълен хаос в играта ни. Не че сега няма хаос,но тогава незнам дали ще вземем и 2 победи в оставащите 6 мача до края на полусезона.
мача с Уест Хям, защото този мач ще го вземем на 100% съм сигурен
Мисля ,че от скоро следиш Английският футбол. Трябва да знаеш ,че в Англия всеки може да бие всеки ... последният отива на гости на лидера и го побеждава ....... Уест Хям си е Уест Хям с Авраам Грант като нищо могат да покорят ''Анфийлд'' !!
Според мен точно в момента най-малкия проблем на Ливърпул е Ходжсън.
Повечето играчи не са нищо особено (не отговарят на целите на обора) и си мисля, че и друг да го смени от следващия кръг, след 10 мача няма да има някаква съществена разлика.
Повечето играчи не са нищо особено (не отговарят на целите на обора) и си мисля, че и друг да го смени от следващия кръг, след 10 мача няма да има някаква съществена разлика.
-
- Контакти:
Gary Shaw написа:мача с Уест Хям, защото този мач ще го вземем на 100% съм сигурен
Мисля ,че от скоро следиш Английският футбол. Трябва да знаеш ,че в Англия всеки може да бие всеки ... последният отива на гости на лидера и го побеждава ....... Уест Хям си е Уест Хям с Авраам Грант като нищо могат да покорят ''Анфийлд'' !!
ОМГ! Каза от скоро съм следял Английския футбол. Хааахаахах. Малеееееееее. Я ми кажи от колко години Уест Хем няма победа на Анфийлд? И тогава ми говори каквото и да било.
kireto2 написа:Ходжсън въобще не трябваше да го назначават! Този човек става за средняшки отбори но нищо повече!
Рафа въобще не трябваше да го уволняват,ама минало-заминало вече...
По темата,аз Ходжсън бих го изгонил още след уникалния резил срещу Блекпул на Анфийлд,но тогава двамата галфони ни бяха собственици и нямаше как да се случи това.Освен,обаче с трагичния начин по който ръководи отбора,Дядката подронва авторитета ни и с малоумните си изказвания.След мача с Уигън е казал,че "трябва да сме повече от щастливи от точката".Вчера пък се изтъпанил,че "не трябва да правим трагедии от загубата от Сток,защото те са силен отбор".Просто,без коментар...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Liverpool forever_95 написа:За сега Рой остава треньор на Ливърпул. Ще остане и след мача с Уест Хям, защото този мач ще го вземем на 100% съм сигурен в това. След което ни предстои гостуване на Тотнъм, където или ще паднем или ще направим Х, а след мача с Тотнъм идват отборчета като Вила, Фулъм, Някасъл и Уувърхямптън. Така че след тези мачове ако го уволнят, то в този случай Рой наистина трябва да е голям некадърник. Без мача с Тотнъм, всички останали мачове на пръв поглед трябва да можем да ги вземем. А ще го уволнят ако се издъним в тези лесни мачове, или пък ако на Анфийлд Уест Хем ни бие. Но предвид, че Торес остана здрав след мача с ръгбистите от Стоук, и при положение, че винаги, когато играе срещу Уест Хям вкарва, без значение на кой стадион се играе мачът, то тази среща изглежда лесна за прогнозиране. Ако обаче стъпим накриво и Ман Сити и Тотнъм си вземат мачовете, няма да се учудя, ако го махнат Рой. Но все пак аз съм на мнение, че Рой трябва да остане в Ливърпул до края на първия полусезон, каквото и да става, защото той наложи един стил в отбора и с тези нови попълнения се опитва да ни направи боеспособни и ако изведнъж го махнат, това ще е още по-голям провал, защото не виждам тогава как ще си вземем мачовете до края на полусезона. Кой ще ги води тогава, а? Замислете се. С него до края на полусезона ще е по-добре, отколкото без него до края на полусезона и да цари един пълен хаос в играта ни. Не че сега няма хаос,но тогава незнам дали ще вземем и 2 победи в оставащите 6 мача до края на полусезона.
Не знам от къде изкара тия мачове лесни, но ще си замълча - сам ще се убедиш колко "лесни" ще са
Аз лично му давам още максимум 2 мача начело на Ливърпул.
Liverpool forever_95 написа:За сега Рой остава треньор на Ливърпул. Ще остане и след мача с Уест Хям, защото този мач ще го вземем на 100% съм сигурен в това. След което ни предстои гостуване на Тотнъм, където или ще паднем или ще направим Х, а след мача с Тотнъм идват отборчета като Вила, Фулъм, Някасъл и Уувърхямптън. Така че след тези мачове ако го уволнят, то в този случай Рой наистина трябва да е голям некадърник. Без мача с Тотнъм, всички останали мачове на пръв поглед трябва да можем да ги вземем. А ще го уволнят ако се издъним в тези лесни мачове, или пък ако на Анфийлд Уест Хем ни бие. Но предвид, че Торес остана здрав след мача с ръгбистите от Стоук, и при положение, че винаги, когато играе срещу Уест Хям вкарва, без значение на кой стадион се играе мачът, то тази среща изглежда лесна за прогнозиране. Ако обаче стъпим накриво и Ман Сити и Тотнъм си вземат мачовете, няма да се учудя, ако го махнат Рой. Но все пак аз съм на мнение, че Рой трябва да остане в Ливърпул до края на първия полусезон, каквото и да става, защото той наложи един стил в отбора и с тези нови попълнения се опитва да ни направи боеспособни и ако изведнъж го махнат, това ще е още по-голям провал, защото не виждам тогава как ще си вземем мачовете до края на полусезона. Кой ще ги води тогава, а? Замислете се. С него до края на полусезона ще е по-добре, отколкото без него до края на полусезона и да цари един пълен хаос в играта ни. Не че сега няма хаос,но тогава незнам дали ще вземем и 2 победи в оставащите 6 мача до края на полусезона.
"Отборчета"

Последна промяна от 0007 на 14 ное 2010 19:04, променено общо 1 път.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Баш пък 7 точки от 15 мача....
Тук вообще има ли някой, който може да прецени трезво?Или ще кажат, че мачкаме наред или, че резилът ще е пълен.
Мисля, че няма какво да се залъгваме за избора на Рой.Далеч не е идеален, но след Рафата той беше един от добрите варианти.Другото е, че той беше от тези, които вообще бяха готови да заемат този пост предвид тежкото положение на отбора.
Ако Рой не осере остатъка от полу-сезона, може и да остане начело като треньор поне до зимата.Пък тогава може да се пазарим и за Манчини
Тук вообще има ли някой, който може да прецени трезво?Или ще кажат, че мачкаме наред или, че резилът ще е пълен.
Мисля, че няма какво да се залъгваме за избора на Рой.Далеч не е идеален, но след Рафата той беше един от добрите варианти.Другото е, че той беше от тези, които вообще бяха готови да заемат този пост предвид тежкото положение на отбора.
Ако Рой не осере остатъка от полу-сезона, може и да остане начело като треньор поне до зимата.Пък тогава може да се пазарим и за Манчини