ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ДО ВСИЧКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ЦСКА !!!
Браво Майк, ама ти си искаш един почти европейски шампион - майтапче. За това трябва и държавна политика и много пари, които да задържат младите таланти тук, а и да доведат наистина класни футболисти.Няма как да стане само с желание и голо родолюбие.
то всеки ги иска тези неща майк но няма как да станат.Относно мъри почти съм сигурен че ще се провали с гръм и трясък защото съдииските аванти не са като тези с Левски и сега Мъри ще блесне в истинската си светлина а именно като 1 доста слаб трениор дано не съм прав и да ме опровергае,но падне ли от ЦСКА и Левски до зимата си е отишал бие ли Левски тогава ще го призная за трениор
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
miki85 написа:то всеки ги иска тези неща майк но няма как да станат.Относно мъри почти съм сигурен че ще се провали с гръм и трясък защото съдииските аванти не са като тези с Левски и сега Мъри ще блесне в истинската си светлина а именно като 1 доста слаб трениор дано не съм прав и да ме опровергае,но падне ли от ЦСКА и Левски до зимата си е отишал бие ли Левски тогава ще го призная за трениор
А ако бие ЦСКА (не споменаваш за този вариант), а падне от "Левски"... чакай, нека позная - "Мъри е добър треньор, ама мачът с "Левски" е купен/уреден". От сега знам какви ще ги приказвате тогава. Хайде моля ви се...
Иначе съм 100% съгласен с предните 2 мнения.
А за оня с теориите - кой бие и кой пада, кой силен кой слаб - пич, не се правя на умен, просто ти казвам по начин, който се надявам да си усетил, че няма нужда да се правиш на интересен и да извърташ фактите както на тебе ти е кеф. Чувал съм ги такива. Ако ЦСКА бият: "Иии, направо ви смазахме, вижте се бе, за нищо не ставата", а ако това са "Левски" казвате: "Ха, мачът е уреден". Баси, тия цветни очила, бе...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Re:
gzagorov написа: Чувал съм ги такива. Ако ЦСКА бият: "Иии, направо ви смазахме, вижте се бе, за нищо не ставата", а ако това са "Левски" казвате: "Ха, мачът е уреден". Баси, тия цветни очила, бе...
Загоров,

п.п. и обратното се е чувало

Прав си! И, ако мога да обобщя, и двата отбора са (както се казва)"от един дол дренки". Това е моето мнение! И нека всеки си защитава отбора, но не съм съгласен това да става по неморални (че чак незаконни) начини (каквито съм виждал и от двете страни).
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Пък според мен цял ден висиш, ама не във форум, а на плажа, на един жълт шезлонг 

- silver_sky_boy
- Контакти:
и пие бира на корем 

-
- Контакти:
само това