От доста време се чува от тук-там за тази тема.
Уж все има разследвания, все излизат разни лица в ефир, които предупреждават, обясняват схемите и как стават нещата... И после футболната общественост продъжлава да си жевее нормално.
Мен ми е чудно дали в действителност се води мащабно разследване или то е просто фиктивно.
От една страна УЕФА са ни натиснали, от друга като знаем как са нещата тук...
Прокуратурата обяви, че законите за уреждане на мачове и черно тото у нас са от 60-те и не са бутани от тогава... (Актуално).
БФС отказват да обявят имената, защото тече разследване. (Ако наистина тече разследване, то те в действителност нямат право), обаче дали после няма да излязат само 2-3 отбора от Б група, колкото да замажат случея?
Мен ми се иска ако има отбори от А група, то те също да изгорят, защото за тва ни е такова дереджето.
Докато отборите ще се ползват за пране на пари, никога няма да се оправят нещата.
Български отбори, участвали в черно тото.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Български отбори, участвали в черно тото.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Re: Български отбори, участвали в черно тото.
От А група ще го отнесе някой от по-малките отбори. За мен обаче ако трябва да накажат всички виновни, то А група трябва да се закрие изцяло.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
епа в тез времена на криза трябва да се преживява някак си и това няма как да стане с пари от излъчвания,рекламни права или трансфери.Все пак джобовете на босовете не са бездънни ями
Най-ще е добре да забранят залаганията
Не е луд този ,който яде баницата,а този, който му е дава 

Най-ще е добре да забранят залаганията

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
vaskonti написа:От А група ще го отнесе някой от по-малките отбори. За мен обаче ако трябва да накажат всички виновни, то А група трябва да се закрие изцяло.
Досега са го отнасяли "Черноморец", "Дунав"-за "черни" каси и "Янтра" за опит за подкупване.1978-а трябваше да го отнесат "Левски" и "Локомотив " Сф, ама.....

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Vamos Campeon
- Контакти:
Може би трябва да търсим българските отбори,които НЕ СА участвали в уговорен мач.Сигурно се броят на пръстите на едната ръка 

kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
Кашчей написа:vaskonti написа:От А група ще го отнесе някой от по-малките отбори. За мен обаче ако трябва да накажат всички виновни, то А група трябва да се закрие изцяло.
Досега са го отнасяли "Черноморец", "Дунав"-за "черни" каси и "Янтра" за опит за подкупване.1978-а трябваше да го отнесат "Левски" и "Локомотив " Сф, ама.....Преди това и ЦСКА и "Славия" за същото, пак в последен кръг
Същото ще стане и сега. Локо Мз ще го отнесе най-вероятно, не бих се учудил ако споменат(но не накажат) Локо Пловдив и Славия заради изпълненията им в края на миналата година. Но със сигурност ЦСКА, Левски и Литекс ще излязат чисти. Какво да се прави, никъде по света силните на деня не ги съдят. А ако го правят, това са редки изключения. Във футбола обаче това на практика не се случва. Събитията в Италия от преди 5 години са изключения, но в момента се правят опити засегнатите отбори да бъдат реабилитирани и да се "докаже", че са били несправедливо наказани. Така че можем да очакваме тук една буря в чаша вода, най-много в кофа. Нищо повече.
[center]I'll be the savior of you all
Както каза и Емо Чолаков който беше зад паравана за да изиграе ролята на букмейкър няма доказателства за купени мачове. Дори и това, че са заложени пари при азиатски букмейкъри няма как да докаже вината на някого. Така, че просто резултати няма да има.
[center]
[/center]

Аз ще дам пример от политиката.Всеки казва,че Доган бил бандит,докато няма осъдителна присъда и да полежи във затвора 20 годинки значи е невинен.Долу горе и така е при нашите футболни отбори.
stannn написа:Както каза и Емо Чолаков който беше зад паравана за да изиграе ролята на букмейкър няма доказателства за купени мачове. Дори и това, че са заложени пари при азиатски букмейкъри няма как да докаже вината на някого. Така, че просто резултати няма да има.
Не са пожелали-не са го направили.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
- Sword Coast Boys
- Контакти:
Голът от очевадна засада и "НЕСПАСЯЕМИЯТ" пряк свободен удар на Маркиньос говорят красноречево, че в Бг футбола уредени мачове НЯМА:
http://vbox7.com/play:35660b10
http://vbox7.com/play:35660b10
Всичко, което е далеч от морето, е провинция
Върни се в “Футбол - България”