Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
blue avalanche написа:levskarin написа:Преди доста време написах, че Ангел Ангелов е некадърен като футболен съдия. Обаче го лансират понеже е син на известния, но не повече от брат си, бивш съдия Любен Ангелов. Тоест Любе Спасов му се пада чичо. Но сега вече Вальо Михов го няма да му пере кирливите ризи на това слабо и страхливо момченце. Видяхте ли го как гледа като.......!?
Той просто не става за съдия и да спрат да го мъчат татко му и чичо му. Окепазил е доста мачове - например дузпата на "Пепеляшка"
А в същото време извадиха от съдийството перфектния в съдийско отношение Момчил Врайков, също добър съдия като Цв. Георгиев за безобидни прегрешения е заточен в Б група.
А този перфиден Ангелов с днешното си изпълнение уби футбола. Каза, че е отсъдил това, което е видял. Ми при това положение е за очен лекар, защото да не видиш този фаул от 1 метър, значи имаш проблеми с очите.
И моля да не ми се трият или заключват темите.
Настоящата тема считам за значима.
Хубаво го бяха заключили у тях!Хич да не бяха го отключвали!Пък и само той да е,с мед да го нахраниш...Не знам какво трябва да стане,за да се отсъди дузпа срещу Литекс в Ловеч!
14 Ноември 2008 написа:Днес гола за левски беше,ли от засада?
kiko75 написа:дай да видиме ве щото аз гледам и все едно исъщо виждам как жоазинио я подава и преди гола има 1000 5 ЪГЛОВ УДАР ТОЯ УБИТАК ДАДЕ АУТ СЛЕД КОИТО ДОИДЕ АТАКАТА ТИ ГЛЕДАИ И СТИГА СЕ ОПРАВДАВИТЕ КАТО УЧЕНИЧКИ ЩОТО БЕЗ СЪДЯТА НЯМАШЕ КАК ДА БИЕТЕ ЦСКА и Черно море
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост