Съставът на България за мача с ЕЙРЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Re: Съставът на България за мача с ЕЙРЕ

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 11 мар 2009 21:13

smash_the_reds написа:[center]Петков
Миланов Топузаков Стоянов Венков
Ангелов Телкийски Сашо Александров М.Петров
Бербата Домовчийски[/center]
[center]Резерви:Иванков,В.Илиев,Манолев,С.Петров,Б.Георгиев,Попов,Рангелов[/center]

Зада си легнеш доволен ти предлагам да майнем Берба и да сложим гонзо,също така да махнем Марто и да сложим хичо :evil: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 11 мар 2009 21:28

Не посмях да го кажа ,но си прав!
Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 11 мар 2009 23:18

На този мач ще им много тичане и здрави единоборства ..... ирландците ще се опитат да ни убият техничността с много твърда игра в средата на терена .... така че не слагайте в състава кекави , дребни и неиздържащи на висоо темпо футболсти например като Янков ли Ячев ли е от Цска .... това момченце някой ирландец ще го качи на гърба си и ще бяга с него цял мач без да го усети ... в края на мача ще го изтръска като бълха, ще му даде автограф и ще му се извини :D :D :D
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 15 мар 2009 18:14

много ми е интересно как казвате да играе Ил. Стоянов примерно при положение, че никой не го зане в Япония дали не търка кенефите...

според мен трябва да извика Ем. Ангелов за нападение и Маркиев

а и е крайно време мжое би да се сети за някой от Черно Море като Миро Манолов например или Йордан Юруков, които правят ултра силен сезон

иначе Данчо Тодоров определено е по-добър избор за дясно от Миланов, а и Божинов след контузията си играе много настървено, така че със сигурност ще нарпави силен мач

нямаме обаче достатъчно добри защитници, но мисял че венков - топузаков - котев/илиев - й. тодоров ще бъдат що годе-добре, трябват ни стабилни в центъра защото ония ще ни играят на центрирания, които ще идват от фланговете, а тоя сезон вагнер определено е доста кекав и няма да се справи..

Addler
Контакти:

Мнениеот Addler » 19 мар 2009 20:34

Фен съм на ЛЕВСКИ и много добре си спомням как куфеех на Герена когато Мъри бе треньор, но тогава той имаше потбрани футболисти от преди това, по-късно се видя, че като селекзионер е кръгла нула, вижда се и сега.
А за Емо Ангелов незная дали заслужава да е в националния, но дори и да става Стоилов е показал, че не го харесва.
За другите повикани като Кишишев просто не ми се коментира-то е смешно.
Добре, че още преди 3 години Стоичков ме "отказа" от националния, че да не ги гледам и сега, защото ще отнесем поне тройка, освен ако Гога Патков не го върже като с Грузия

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 мар 2009 22:56

Addler написа: защото ще отнесем поне тройка, освен ако Гога Патков не го върже като с Грузия

Искаш ли да чукнем едно басче, че ще бием Ейре?

Това, че е повикан Кишишев не го прави титуляр, а и неговата повиквателна е от съвсем друг характер
Изображение

Върни се в “Национален отбор”