Източна "Б" група(сезон 2010/2011)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Източна „Б“ група, 14 кръг Резултати и Kласиране

Мнениеот ros » 13 ное 2010 18:45

cska_90 написа:От тия отбори по-добре никой да не влиза!!Да влизат три от западната и това е!! :lol: :lol: Тия тука доста постни отборчета!!

Кво ти разбира главата от футбол :lol: ;) За Доростол като говориш трябва да се кланяш... Това да не ти е Тунджа Ямбол ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 ное 2010 19:01

На мача с Пирин ще идваш ли :?
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2010 19:15

cska_90 написа:От тия отбори по-добре никой да не влиза!!Да влизат три от западната и това е!! :lol: :lol: Тия тука доста постни отборчета!!

Димо ти хич, ама хич не си наясно какво говориш... Какво им е посТното на Дунав, Доростол, Лудогорец?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2010 19:19

MORSKI написа:

Димо ти хич, ама хич не си наясно какво говориш... Какво им е посното на Дунав, Доростол, Лудогорец?

Хаха-Доростол и ..........Лудогорец са футболни грандове!! Аре малко по-сериозно-тия колко сезона имат в А група общо???Разград пък по-скоро в Турската лига едно трябва да играе -а не тука!! :lol: :lol: :lol:Ако тия са големи отбори-аз съм мотика!! Дунав-нямат пари-както имат тогава да заповядат!! :roll: :roll: Ще влязат и ще излязат скоропостижно-не ни трябват такива отбори!!
Казвам си мнението-какво лошо има??А вие догодина може и да имате дерби с въпросните ГРАНДОВЕ-ама не в А група- :lol: :lol:
[offtopic]И постен се пише с "Т"-нз -защо си ме иронизирал?? :roll:[/offtopic]
Последна промяна от cska_90 на 13 ное 2010 19:29, променено общо 3 пъти.
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2010 19:21

ros написа:

Кво ти разбира главата от футбол :lol: ;) За Доростол като говориш трябва да се кланяш... Това да не ти е Тунджа Ямбол ;)

Тунджа Ямбол ми е през.................. :lol: :lol: Само ЦСКА! ;)
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2010 20:48

cska_90 написа:
Хаха-Доростол и ..........Лудогорец са футболни грандове!! Аре малко по-сериозно-тия колко сезона имат в А група общо???Разград пък по-скоро в Турската лига едно трябва да играе -а не тука!! :lol: :lol: Ако тия са големи отбори-аз съм мотика!! Дунав-нямат пари-както имат тогава да заповядат!! :roll: :roll: Ще влязат и ще излязат скоропостижно-не ни трябват такива отбори!!
Казвам си мнението-какво лошо има??А вие догодина може и да имате дерби с въпросните ГРАНДОВЕ-ама не в А група-

Футбола е заради феновете нали така!
Ти наясно ли си градове като Силистра и Разград с колко население са!
Второ, виждал ли си агитката на Лудогорец? 100% не си! Ами в последно време е по-добра от вашата :mrgreen: Вие като гледам сте агитка пред стадиона, но не и вътре :mrgreen: Тоест имат добра фенска маса, а и доста хора от града ще ги подкрепят...
С Доростол е същото! За Разград за съжаление е така за турците, но какво от това, че има много турци в града? Нима това е довод? Нима турците от български произход са по-различни от нас?
Те Дунав не се и натискат! Иначе не само в Източната - кое те кара да си мислиш, че в Западната има пари? Че данеби Ботев Враца да се пръскат от финанси....

Ние няма да имаме дерби с горепосочените, споко :mrgreen: За нас не се бой :mrgreen: Вие не сте цъфнали и вързали да не стане така вие да имате дерби с тях :mrgreen: И не знам къде видя да съм те иронизирал :? Аз също си казвам мнението!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Източна Б Група

Мнениеот cska_90 » 13 ное 2010 21:28

И въпреки това-тия отбори не са за А група!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 ное 2010 21:46

Дано Доростол стигне до първото място, но надали.Предполагам че Спартак Пд ще влезе в А група.А който и да е втори няма шанс срещу Етър/Ботев Вр./Чавдар Етр..Да не говорим срещу 14-я от А група.
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 ное 2010 21:47

cska_90 написа:И въпреки това-тия отбори не са за А група!! ;)

Това е твое мнение, моето е друго ;) На феновете на тези отбори също.... Мисля, че след като големия отбор от този регион Дунав не може редно е поне Лудогорец или Доростол да се борят за "А" група...

Потребителски аватар
HaSegaDe
Контакти:

Мнениеот HaSegaDe » 13 ное 2010 21:50

Етър заслужава и има място в А група!!!

Върни се в “Архив”