Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Потенциалните съперници на ЛЕВСКИ в Европа

Мнениеот runnersa » 15 мар 2009 14:04

Темата е некоректна. Трябва да се промени на вероятните съперници на българския шампион, иначе добра работа. Хубаво е да се знае с кого може да играе шампиона тази година .;)

Kosio Sofianeca
Контакти:

Мнениеот Kosio Sofianeca » 15 мар 2009 14:04

Хубаво проучване си направил,обаче не е вярно защото повечето отбори са в средата на първенствата си и не се знае дали ще са шампиони!

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 15 мар 2009 14:10

олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.

Олимпиакос са сред неблагоприятните, т.е. ако Левски е непоставен, може да се падне с тях, Базел, Андерлехт, Копенхаген, Славия. Но е достатъчно Цюрих да измести Базел в Швейцария или Стандард да имести Андерлехт в Белгия, за да сме поставени.

Kosio Sofianeca написа:Хубаво проучване си направил,обаче не е вярно защото повечето отбори са в средата на първенствата си и не се знае дали ще са шампиони!

Еми аз съм направил проучването на основа потенциални шампиони, там където е по-неясно кой ще стане шампион, съм сложил две имена. Пък и много първенства вече са завършили. Не казвам, че това, което съм написал, ще е точно така, просто ви предлагам един общ план, който е най-евентуален.

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 15 мар 2009 14:16

POPCORN написа:хаххах е не съм се смял скоро на тема от форума.първо какво значи благоприятен варянт и не благоприятен.сами видяхте, че такива понятия вече не съществуват.Левски го доказа последната година.олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.стегнете се и не мислите какво ще става след 4 месеца.защото още нищо не се знае :D :D

Прав си темата е ала "рибата в морето - тигана на огъня". Само за протокола - дума варянт в българския няма. Опитай с вариянт, може и да уцелиш. За пунктоацията - друг път...

itelim
Контакти:

Re: БЕЗГРЕШЕН РАБЕХ!

Мнениеот itelim » 15 мар 2009 14:25

Hristomil kostov написа:САМО ИСТИНА ЕДНА ЦЦКА ВЪВ ГЪЗА И ПОСЛЕ В ,,Б,, ГРУПА

Христомилчо, опитай се да пишеш грамотно и без глупости. Ако ти е трудно - не тук, в *** ще те посрещнат с отворени обятия.

kkatan

Мнениеот kkatan » 15 мар 2009 14:35

бахти безсмисления "труд"... да беше прекопал градинката пред блока,щеше да си по-полезен!!!

Потребителски аватар
Blacksea13
Контакти:

Мнениеот Blacksea13 » 15 мар 2009 14:36

itelim написа:
POPCORN написа:хаххах е не съм се смял скоро на тема от форума.първо какво значи благоприятен варянт и не благоприятен.сами видяхте, че такива понятия вече не съществуват.Левски го доказа последната година.олимпиакос ги пратил в благоприятните варянти.тия ако ви хванат ще ви бият до дупка.стегнете се и не мислите какво ще става след 4 месеца.защото още нищо не се знае :D :D

Прав си темата е ала "рибата в морето - тигана на огъня". Само за протокола - дума варянт в българския няма. Опитай с вариянт, може и да уцелиш. За пунктоацията - друг път...

А ти пробвай с вариАнт

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 15 мар 2009 14:38

mike28 написа:@Yasso - не си прав, тази информация нали се сещаш, че важи за всеки отбор, който станеш шампион, независимо дали се казва ЦСКА, Литекс или някой друг.

Може би е по-правилно да се именува темата "Потенциалните съперници на шампиона на България в Европа.

Абсолютно е сгрешено заглавието на темата - аз и затова така се изказах в поста си... ;)

А иначе са прави тези които казват - "какво значи благоприятен жребий за Левски"... :?:

Той дори и Г. Илиев-Майкъла го каза - "какви са тези Жилина, че да им треперим" :?:

Нали помните какво стана в последното издание на ЕКТ - така че след БАТЭ, Тампере и Жилина - за Левски всеки жребий вече е неблагоприятен и трябва да бъдете много предпазливи в изказванията си, че верно голям смях настава...

Дай да доживеем до май месец примерно - пък после да умуваме кой какъв жребий го чака и за кой турнир ще играе...
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 15 мар 2009 14:49

Защо феновете на ЦСКА се пресмиват на Левски?
ЦСКА да не са по-добре?ЦСКА по-добре ли се представя в клубните турнири?Радвате се на успехи отпреди 50години,за които на никой в Европа не му пука вече

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 15 мар 2009 14:53

Blacksea13 написа:
itelim написа:

А ти пробвай с вариАнт

Пробвах, става! Мерси!

Върни се в “Архив”