Мачовете на 15.03 - прогнози !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Addler
Контакти:

Re: Мачовете на 15.03 - прогнози !

Мнениеот Addler » 15 мар 2009 08:57

неща да давам акъл парите са си ваши, но ако не сте гледали поне един мач на Самп тази година , знайте че са мноооого зле

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 мар 2009 09:26

Ticha написа:Болтън - Фулъм
Фулъм взеха първа победа навън след 14 мача без победа като гост...и точно когато аз ги играх много ясно :mrgreen:

не си само ти и мен тия шибани болтън ме издъниха ,а що се отнася до днес удинезе катаня 1 ,сиена милан 2 и интер фиорентина 1

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 15 мар 2009 11:12

Addler написа:неща да давам акъл парите са си ваши, но ако не сте гледали поне един мач на Самп тази година , знайте че са мноооого зле

Бате не се излагаи моля те,аз съм фен на сампдория и съм доста по наясно от теб с отбора,говори6 пулни глупости,може ли да бием интер 3-0 и да каже6,че сме мн зле?!?!?!?не се изказваи неподготвен,помисли и тогажа пи6и........наистина не е отбора,които искам да гледам но да ми каже6,че сме мн зле просто е комично......... ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Cortezz
Контакти:

Мнениеот Cortezz » 15 мар 2009 11:42

SAMP написа:
Addler написа:неща да давам акъл парите са си ваши, но ако не сте гледали поне един мач на Самп тази година , знайте че са мноооого зле

Бате не се излагаи моля те,аз съм фен на сампдория и съм доста по наясно от теб с отбора,говори6 пулни глупости,може ли да бием интер 3-0 и да каже6,че сме мн зле?!?!?!?не се изказваи неподготвен,помисли и тогажа пи6и........наистина не е отбора,които искам да гледам но да ми каже6,че сме мн зле просто е комично......... ;)

Бийте Интер 3;0 и следващият мач,падате 3;0 от Болоня .. ! Не сте много постояни де .. за всеки случай ..
Гуардиола към отбора: "Вие сте много добри футболисти, но без своя съотборник сте Никои."

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 15 мар 2009 13:52

Cortezz написа:
SAMP написа:

Бийте Интер 3;0 и следващият мач,падате 3;0 от Болоня .. ! Не сте много постояни де .. за всеки случай ..

далеч съм от твърдение,че сме супер отбор,но в никакъв случаи не мога да се съглася,че сме мн зле....
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Свободна зона”