Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Боби (коментаторът) е див 
FERGIE TIME ! HELL YEAH ! MIKE DEAN IS A F*CKING FAGG*OT!
Поредните разбирачи. Вие вкарахте ли гол, че да питате за Бербатов?
Юнайтед игра ли изобщо докато не му вкараха 2 гола?
Парк отигра ли някакво положение изобщо, че да остане на терена? Нани какво направи до сега?
Дрън дрън... Сега ще кажеш, че Руни му е правел играта сигурно... Що не вземете да си купите очила бе
Парк отигра ли някакво положение изобщо, че да остане на терена? Нани какво направи до сега?
forzajuve написа:Пич,а нащо момче откакто вкара на Ливърпул си е взел почивка.А това със връзването на играта и подаването на друг го говори на някой друг.Митко играеше докато беше близо до Руни.Просто не е лидер
Дрън дрън... Сега ще кажеш, че Руни му е правел играта сигурно... Що не вземете да си купите очила бе
- Frankie Lampard
- Контакти:
Пак калитарщина
Леле докога ще им дават такива безмислени продължения и ще ги подпират,взима да ми писва вече
[center]
[/center]
[center]
[/center]Re: Астън Вила - Манчестър Юнайтед
Интересно ми е кой визираш с това 'вие'naduvko написа:Поредните разбирачи. Вие вкарахте ли гол, че да питате за Бербатов?
Парк отигра ли някакво положение изобщо, че да остане на терена? Нани какво направи до сега?forzajuve написа:Пич,а нащо момче откакто вкара на Ливърпул си е взел почивка.А това със връзването на играта и подаването на друг го говори на някой друг.Митко играеше докато беше близо до Руни.Просто не е лидер
Дербито на Манчестър.
от realist на 09 Ное 2010 16:09
Миналият сезон и в двата мача съдиите подкрепяха зловещо Юнайтед. Особено фрапантен беше мача, в който се игра до гол и "червените дяволи" спечелиха в 97-та минута, което е безпрецедентен случай за Англия. Ако сега съдията не се изгаври с мача, Юнайтед нямат дори минимален шанс за победа. Отбора им тази година е посредствен и видяхме, че трудно взима победи дори с отбори от дъното. Сити имат по-класни футболисти, а и ще играят на своя стадион. Аз лично прогнозирам, че в следващите два мача Юнайтед ще спечелят максимум 2 точки.
Не, че се хваля, ама прогнозата ми се оказа вярна
Със юношите смачкахме , Юнайтед само опита ни не достигна !
САМО ВИЛА !!!!!!!!!!!!!
САМО ВИЛА !!!!!!!!!!!!!
Жоржиньо написа:Интересно ми е кой визираш с това 'вие'
Който пита...
Футболът е ОТБОРНА игра! Да даваш оценки на играчи според това, дали са вкарали гол или не, е меко казано тъпо.
Ако след 1-2 месеца Матеус отново покани Митето съм сигурен, че този път няма да получи отказ....майтапа настрана, но Митко вече го виждам резерва в Манчестър....когато Кр.Роналдо беше във форма вкарваше по 40-50 гола на сезон, Руни също, а когато нашето момче е във форма вкарва по 12-15 ....
Последна промяна от velez на 13 ное 2010 16:51, променено общо 1 път.
Не знам какво е тъпо..но ще те питам от кога не е вкарал гол ?naduvko написа:Жоржиньо написа:Интересно ми е кой визираш с това 'вие'
Който пита...
Футболът е ОТБОРНА игра! Да даваш оценки на играчи според това, дали са вкарали гол или не, е меко казано тъпо.
Та нали е нападател .. не може един нападател да вкара 3,4 гола .. това за мене не е нападател...то Видич има повече голове.
Последна промяна от Жоржиньо на 13 ное 2010 16:51, променено общо 1 път.