Ботев Пд - Мечтата на живота ни!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ще успее ли Ботев Пловдив....
Има много фактори, които ще повлияват от догодина! Ако Б група е една с 20 отбора, не е никак сигурно че ще влезете бързо в А! Колкото до това какви позиции биха били максимума на този отбор...то това е живуркане в долната част на А група, освен ако не изнамерите бюджет от 8-9 милиона, но това едва ли ще стане! Позициите от 90-те години са завинаги в историята!
- plovdivchanina
- Контакти:
Определено ще успеем вчера слушах и интервюто с Иван Йотков по радио "Свободен Ботев" и той потвърди, че ще има много нови неща и аз съм оптимист за бъдещетото ни и съм сигурен, че ще се върнем бързо в "А" група от там вече предстои трудното трябва да затвръждаваме позииции и най-важното да играем добре да направим един боеспособен отбори и да играем в Европейските клубни турнири много добре знам, че това хич няма да е лесно, но съм сигурен ще ще стане, защотото НИЕ ПАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕМ НА ВЪРХА ТОВА Е НАЩАТА СЪДБА!!!

- slash1912
- Контакти:
TopCat написа:Има много фактори, които ще повлияват от догодина! Ако Б група е една с 20 отбора, не е никак сигурно че ще влезете бързо в А! Колкото до това какви позиции биха били максимума на този отбор...то това е живуркане в долната част на А група, освен ако не изнамерите бюджет от 8-9 милиона, но това едва ли ще стане! Позициите от 90-те години са завинаги в историята!
Ok,това е твое мнение,но аз ще те попитам нещо-колко отбори ще оцелеят след това,което ни се случи на нас?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Трябва да следваме модела на Борусия Дортмунд. С този отбор си приличаме, освен по клубните цветове и по многобройната публика
И те бяха във финансова криза, но излизат по един много достоен начин и виждаме къде са сега. Съвсем друга политика водят, нямат големи звезди, не дават и големи заплати. Стъпка по стъпка! Другото е много временно, виждаме го навсякъде! Тези, които идват и започват да наливат пари, спират след няколко години (с малки изключения, засега). Трябва да има дългосрочна политика, която да се следва. Това е гаранцията за бъдещето! Затова е не съм съгласен да връщаме всички стари футболисти. Сега градим основата и трябва да се наливат нови основи! Да, трябва и опит, не може без него, но не и да станем пристан за приключващи с футбола играче.

"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
- botev_1912
- Контакти:
TopCat написа:Има много фактори, които ще повлияват от догодина! Ако Б група е една с 20 отбора, не е никак сигурно че ще влезете бързо в А! Колкото до това какви позиции биха били максимума на този отбор...то това е живуркане в долната част на А група, освен ако не изнамерите бюджет от 8-9 милиона, но това едва ли ще стане! Позициите от 90-те години са завинаги в историята!
След като от сега се знае, че от 2-те Б групи изпадат само по 2 отбора, не знам как Б групата може да стане от 20 отбора - вариантите са или една Б група от 24 отбора или пак 2 с по 12.
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- rump_shaker
- Контакти:
drughi написа:За "В" група ще успее, но за по-нагоре силно се съмнявам. Все пак за "Б"и особенно за "А" група ще трябват доста повече парички от тези 240лв които събирате и подхвърляните ви трохи от "Виктория груп", "Парти" и други, дето си кичат паната по оградата на стадиона ви.Чух, че щели да ви дават по 5-10хиляди лева на година за рекламата. По принцип не ви мисля лошото, но само със спомени от миналото(колко сте били "велики" и "страхотни") не става. Трябва нещо реално!
Ти изобщо имаш ли на идея за парите в Ботев като пишеш толкоз чевръсто в тоя форум. Мога да ти кажа, че има няколко отбора с по-малък бюджет от Ботев в А група.
А дали ще се върне. Въпросът е не дали ами кога? Макар че и Кога не е въпрос, защото то е ясно. Парите не винаги са водещият фактор. Ето Ман Сити и Челси наляха милиарди в тяхните проекти но ако изведнъж им махнем паричките си остават посредтсвени клубове, без титли и купи, изключение 2те на Челси. В същото време Интер и Ман които са гиганти в своите държави, без да инвестират по полвин милиард на година, печелят трофеи!! Понякога един отбор е много повече от пари.
Същото е и с Левски и ЦСКА. Ако ще и 0 пари да дадат за селекция те пак ще са в Лига Европа, докато на Гришата му трябват няколко милиона да пробие в Европа. Черноморец наливат вече 3 години баслословни суми за родните стандарти, но посредственоста си остава. Кво като половината Бундеслига изживява втората си младост там.
Един отбор е голям с ИМЕТО си, с ТРАДИЦИИТЕ си и с ФЕНОВЕТЕ.... а не само с парите си. А Ботев има от всичко, така че съсатвките са на лице, чакаме момента когато отново ще бъдем на върха!

Какви са тези безмислени теми бе майна-Ще успее ли Ботев Пловдив....,ами освен да ви припомня , че ,,Ботев не се коментира,а само се обича".Ние сме все още в началото на един труден път , който трябва да извървим и да се започва от сега,,ще успем ли,ами ако не успеем ,колко ще постигнем '' и др .такива е безсмислено , да не използвам по-силна дума от която може да ги заболи малко тези които си задават въпросите.Ако нямате силна вяра в това което става и ще става при нас,по добре не се занимавайте със сегашния Ботев!Литекс,Митекс ,Черноморец-ние сме БОТЕВ ПЛОВДИВ ей!
1912BOTEV написа:Трябва да следваме модела на Борусия Дортмунд. С този отбор си приличаме, освен по клубните цветове и по многобройната публикаИ те бяха във финансова криза, но излизат по един много достоен начин и виждаме къде са сега. Съвсем друга политика водят, нямат големи звезди, не дават и големи заплати. Стъпка по стъпка! Другото е много временно, виждаме го навсякъде! Тези, които идват и започват да наливат пари, спират след няколко години (с малки изключения, засега). Трябва да има дългосрочна политика, която да се следва. Това е гаранцията за бъдещето! Затова е не съм съгласен да връщаме всички стари футболисти. Сега градим основата и трябва да се наливат нови основи! Да, трябва и опит, не може без него, но не и да станем пристан за приключващи с футбола играче.
Е тва е майна,сегая ги гледах с хамбургер и ми напълниха душата-млади,здрави,бързи-а звездите на хамбургер Зе Роберто и сие незнаеха къде се намират.
Най-недоволен от подписания договор с болници Алахбадем останал поч(т)етния президент защото обичал баклавата с............................орехи.
- Yellow blood
- Контакти:
За мен БОТЕВ вече успява. Успява, в това да носи радост на всички нас - привържениците си. А това е най-важното!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!
Тва че Ботев ще стои повече от 1 година в "Б" група са пълни глупости, приказки казани от злоба. А за "А" група всичко зависи от това какво ще реши Ц. Василев. Всичко става с пари а той ги има. Ако в Ботев има достатъчно пари,отбори като Литекс и Черноморец не са кокуренция защото те немогат да си купят публика, а тя ще е фактор. Чакам с нетърпение мач с Левски но като едно време. Това беше истински празник за мене, пък който е по-добър...