Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Юруков и Домакинов изгонени от Ч.море .
Не,не удари хилаво,а нито би,нито даде обратно на Ратников.....просто подаде топката на вратаря им ако сем точни,както и Домакинов,който попречи на Жардел да вкара гол....Освен това второто полувреме нашите мишки не подаваха на Ратников,който беше над всички първото полувреме!Факт.Не подаваха и на Румен Николов-факт.Денчев крещи,а никой не го слуша-факт...Димов също беше изолиран от играта 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Напълно подкрепям мнението на Айсберг.Негативизма не е донесъл успех никому.Отбора трябва или да се подкрепя или да се мълчи на трибуните.Защо ли?Ами защото по това се различават Силния от Слабия,Великодушния от Малодушния.Всички ни боли от това което се случи с отбора и дори понасяме подигравки.И мен ме бъзикат на работа,но аз няма да си го изкарам на отбора.Щом тези от 'групичката" са ги оставили,значи шефовете са имали причина да го направят.А тримата изгонени вероятно не са показали мотивация да останат и затова са ги махнали."Това е Минке положението".Може да ми е мъчно за Юруков,но щом не е имал желание,няма как,отива си.А другите остават,все пак са имали разговор с шефовете и според мен заслужават шанс да се докажат отново.Това вече зависи от тях!
Това с фишовете и хартията не е добра идея.Сами ще си изкараме лошо име.Помните ли как Жорж Ганчев стана Буратино.
Това с фишовете и хартията не е добра идея.Сами ще си изкараме лошо име.Помните ли как Жорж Ганчев стана Буратино.
ShooterMan написа:Когато се съберат 2-3-4-5 КОСВЕНИ доказателства за нещо е почти 100% вероятност то да е истина,пък ако ще да няма ПРЕКИ доказателства.В тези наши бакии,освен всичкото друго,ами се случва и 2 пъти,мо та мо едно и също.Еееее,много батка,много улики и все към аверската групичка пиячи от Плаза и Час Пик.Да се махат всички от Черно Море,следващия път ще бъдат линчувани....а до заминаването си от клуба-перманентно псувани.Поне аз.Нищо и никак тези хора не могат повече да спечелят доверието и подкрепата ми,до дупка ще ги храня ако ще да бият по 10:0...ще хваля другите и ще ги аплодирам,но бойкотаджиите и тотаджиите - до дупка тормоз и храчки.Трябва в неделя ако Генов пусне някои от тях да носим както славистите носеха тоалетна хартия,и ние да хвърлим по няколко ролки,също можем да хвърлим и фишове за Еврофутбол на терена към тях
Не съм напълно съгласен с теб, а и перманентното псуване и обиждане най-много някой шамар да ти донесе от ядосан наш привърженик... Това не е философията на нашите фенове, това е философията на поплювлковците под козирката....
MORSKI написа:ShooterMan написа:Когато се съберат 2-3-4-5 КОСВЕНИ доказателства за нещо е почти 100% вероятност то да е истина,пък ако ще да няма ПРЕКИ доказателства.В тези наши бакии,освен всичкото друго,ами се случва и 2 пъти,мо та мо едно и също.Еееее,много батка,много улики и все към аверската групичка пиячи от Плаза и Час Пик.Да се махат всички от Черно Море,следващия път ще бъдат линчувани....а до заминаването си от клуба-перманентно псувани.Поне аз.Нищо и никак тези хора не могат повече да спечелят доверието и подкрепата ми,до дупка ще ги храня ако ще да бият по 10:0...ще хваля другите и ще ги аплодирам,но бойкотаджиите и тотаджиите - до дупка тормоз и храчки.Трябва в неделя ако Генов пусне някои от тях да носим както славистите носеха тоалетна хартия,и ние да хвърлим по няколко ролки,също можем да хвърлим и фишове за Еврофутбол на терена към тях
Не съм напълно съгласен с теб, а и перманентното псуване и обиждане най-много някой шамар да ти донесе от ядосан наш привърженик... Това не е философията на нашите фенове, това е философията на поплювлковците под козирката....
Хм, Морски, ще се обиждаме ли сега?

\m/ http://vbox7.com/play:ed183652 \m/
cristely написа:MORSKI написа:ShooterMan написа:Когато се съберат 2-3-4-5 КОСВЕНИ доказателства за нещо е почти 100% вероятност то да е истина,пък ако ще да няма ПРЕКИ доказателства.В тези наши бакии,освен всичкото друго,ами се случва и 2 пъти,мо та мо едно и също.Еееее,много батка,много улики и все към аверската групичка пиячи от Плаза и Час Пик.Да се махат всички от Черно Море,следващия път ще бъдат линчувани....а до заминаването си от клуба-перманентно псувани.Поне аз.Нищо и никак тези хора не могат повече да спечелят доверието и подкрепата ми,до дупка ще ги храня ако ще да бият по 10:0...ще хваля другите и ще ги аплодирам,но бойкотаджиите и тотаджиите - до дупка тормоз и храчки.Трябва в неделя ако Генов пусне някои от тях да носим както славистите носеха тоалетна хартия,и ние да хвърлим по няколко ролки,също можем да хвърлим и фишове за Еврофутбол на терена към тях
Хм, Морски, ще се обиждаме ли сега?
Знаеш кого имам предвид

-
- Контакти:
О,аз съм против плюенето.Нима не защитавах дори Прическата,Божилов?!Но...говорим за хора,които играят,правят каквото им е по силите.Не са виновни,че нивото им е ниско....ОБАЧЕ АЗ ПАК НАБЛЯГАМ,ЧЕ ГОВОРЯ ЗА ГРУПАТА БОЙКОТАДЖИИ/ТОТАДЖИИ/ПРОДАЖНИЦИ и т.н.За тях няма подкрепа,прошка и т.н.И съм напълно убеден,че 95% от феновете мислят точно като мен.Тези които се ос*аха така кораво ще страдат.Техния път е еднопосочен и е извън Черно Море.Да носят нашия екип повече е обида за нас,за клуба и за историята му.Така както зачеркнах онези мишки Вуцовците от 2004,така тези са следващите персона нон грата.А относно шамарите - мисля,че единствените които са застрашени от тях са точно въпросните лекенца...Трябва да покажем,че тези не ги искаме тука!НЕ ИМ ДАВАМЕ 2-РИ ШАНС!За измекяри 2-ри шанс няма!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
ShooterMan написа:О,аз съм против плюенето.Нима не защитавах дори Прическата,Божилов?!Но...говорим за хора,които играят,правят каквото им е по силите.Не са виновни,че нивото им е ниско....ОБАЧЕ АЗ ПАК НАБЛЯГАМ,ЧЕ ГОВОРЯ ЗА ГРУПАТА БОЙКОТАДЖИИ/ТОТАДЖИИ/ПРОДАЖНИЦИ и т.н.За тях няма подкрепа,прошка и т.н.И съм напълно убеден,че 95% от феновете мислят точно като мен.Тези които се ос*аха така кораво ще страдат.Техния път е еднопосочен и е извън Черно Море.Да носят нашия екип повече е обида за нас,за клуба и за историята му.Така както зачеркнах онези мишки Вуцовците от 2004,така тези са следващите персона нон грата.А относно шамарите - мисля,че единствените които са застрашени от тях са точно въпросните лекенца...Трябва да покажем,че тези не ги искаме тука!НЕ ИМ ДАВАМЕ 2-РИ ШАНС!За измекяри 2-ри шанс няма!
Никакъв втори шанс за бойкотаджиите и комарджийте,които се подиграха и с нас и Черно море.
- ralimavridov
- Контакти:
Вече бившият защитник на Черно море Николай Домакинов даде ексклузивно интервю пред Novsport.com, след като бе освободен от отбора.
Опитният бранител, заедно с Йордан Юруков и Милен Петков, бяха тримата футболисти на "моряците", с които започна чистката в клуба.
Тримата бяха нарочени от ръководството на варненския тим след унизителната загуба от Калиакра с 0:4 през миналия уикенд.
Домакинов и Петков вече разтрогнаха своите договори, а в началото на следващата седмица това ще направи и Йордан Юруков, за който се знае, че е обект на интерес от страна на Локомотив (Пловдив).
"Честно казано и аз нямам обяснение защо бях освободен от отбора. Казаха просто, че не сме на работа от другия ден. След това питах шефовете какво е обяснението за това, но те ми казаха, че няма такова. Явно хората си имат някакви собствени виждания на нещата и логично точно обяснение не ми е дадено и незнам защо съм освободен. Честно казано и аз нямам никакво логично обяснение на нещата"
"Може би с това нещо, което правят шефовете, сигурно търсят някакви промени, за да може да се стреснат футболистите. Нямам и аз представа каква им е целта. Със сигурност биха искали да излезнат от тежкото положение, в което се намира клубът. Оферти още нямам, току що станах свобоен агент и така", добави бранителят на Черно море.
"Мога да преговарям с всеки един клуб. Сега се прибрах в Пловдив и тепърва ще видя какво ще стане. С абсолютно никой не съм разговарял, нито с Марин Бакалов, нито с никой. Просто писанията във вестниците незнам от къде идват, но аз лично не съм преговарял в момента с никой. Тепърва обаче ще правя това"
"Иначе обстановката в съблекалнята на Черно море беше нормална. Нямаше абсолютно никакви проблеми. Нито аз и другите момчета, които напуснаха, сме имало някакви проблеми с останалите в отбора, нито сме създавали някакви конфликти и такива работи"
"Аз изкарах 3 години и половина в този отбор. Постигнахме много за това време, играхме мачове с големи отбори в Европа, в които се представихме на високо ниво, така че съм с позитивно мнение за този клуб. Искам да благодаря на всички, с които съм работил, защото бяха коректни с мен. Не мисля, че слабите резултати идват от треньора. Във Варна играем силно, но след това все едно играе друг отбор, като заминем за провинцията. Нямам логично обяснение за това нещо. Може би манталитет или някакво такова мислене провинциално, нямам представа"
Опитният бранител, заедно с Йордан Юруков и Милен Петков, бяха тримата футболисти на "моряците", с които започна чистката в клуба.
Тримата бяха нарочени от ръководството на варненския тим след унизителната загуба от Калиакра с 0:4 през миналия уикенд.
Домакинов и Петков вече разтрогнаха своите договори, а в началото на следващата седмица това ще направи и Йордан Юруков, за който се знае, че е обект на интерес от страна на Локомотив (Пловдив).
"Честно казано и аз нямам обяснение защо бях освободен от отбора. Казаха просто, че не сме на работа от другия ден. След това питах шефовете какво е обяснението за това, но те ми казаха, че няма такова. Явно хората си имат някакви собствени виждания на нещата и логично точно обяснение не ми е дадено и незнам защо съм освободен. Честно казано и аз нямам никакво логично обяснение на нещата"
"Може би с това нещо, което правят шефовете, сигурно търсят някакви промени, за да може да се стреснат футболистите. Нямам и аз представа каква им е целта. Със сигурност биха искали да излезнат от тежкото положение, в което се намира клубът. Оферти още нямам, току що станах свобоен агент и така", добави бранителят на Черно море.
"Мога да преговарям с всеки един клуб. Сега се прибрах в Пловдив и тепърва ще видя какво ще стане. С абсолютно никой не съм разговарял, нито с Марин Бакалов, нито с никой. Просто писанията във вестниците незнам от къде идват, но аз лично не съм преговарял в момента с никой. Тепърва обаче ще правя това"
"Иначе обстановката в съблекалнята на Черно море беше нормална. Нямаше абсолютно никакви проблеми. Нито аз и другите момчета, които напуснаха, сме имало някакви проблеми с останалите в отбора, нито сме създавали някакви конфликти и такива работи"
"Аз изкарах 3 години и половина в този отбор. Постигнахме много за това време, играхме мачове с големи отбори в Европа, в които се представихме на високо ниво, така че съм с позитивно мнение за този клуб. Искам да благодаря на всички, с които съм работил, защото бяха коректни с мен. Не мисля, че слабите резултати идват от треньора. Във Варна играем силно, но след това все едно играе друг отбор, като заминем за провинцията. Нямам логично обяснение за това нещо. Може би манталитет или някакво такова мислене провинциално, нямам представа"
-
- Контакти:
Не му вярвам.Изразът честно казано,обикновено сигнализира че всичко казано преди и след него е лъжа.В този случай повтотрен 2 пъти.Нито дума,за черно тото,а знае много добре в какво го обвинчват феновете.Несправедливо обвинените хора,обикновено се възмущават и разискват въпроса,вместо да го избягват.Пълна лъжа ,че нямало проблеми в съблекалнята,лично той е имал проблеми с поне 2 от младите момчета.
Последна промяна от smallmouse на 13 ное 2010 13:09, променено общо 1 път.
Откъде пък знаеш, че е наясно в какво го обвиняват феновете
?