sl321 написа:Така ще е.Дълго още ще говорите за Мауриньо
Ние да говорим за него?! Време е да спрат да питат боговете за мнението им относно създанието им!!! Недей забравя от кого и КЪДЕ се учеше Моу!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот megan fox » 12 ное 2010 19:29
sl321 написа:Така ще е.Дълго още ще говорите за Мауриньо
Мнениеот UNBEATABLE » 12 ное 2010 19:31
bojkyy написа:Треньорът на Спортинг казал на Моу, че е отрепка![]()
![]()
Мнениеот Roger_Federer » 12 ное 2010 20:03
Angoff написа:Тоя плазмодии Моуриньо , далеч от Ноу Камп ... за неблагодарници и треньори изповядващи философията ... 9-2-0 , като нападателите играят , като бекове далеч !!!
Да ги видим отворковците , когато пак ги намушим за пореден път през последните години , какво ще говорят !
Мнениеот Madridist » 13 ное 2010 01:19
megan fox написа:Мда..., е все пак всеки има право на мнение
Мнениеот UNBEATABLE » 13 ное 2010 11:00
Madridist написа:Човек, тук въобще не мога да се съглася с теб. Аз и ти,имаме право на мнение, но след като си треньорът на Спортинг Хихон,трябва да се държиш като такъв. Вкъщи,пред приятели и роднини,каквото искаш казвай за Моуриньо или който и да е друг, но когато даваш интервю,като треньорът на Спортинг Хихон пред журналисти, нещата са доста по-различни. Да не говорим,че това за мен,си е чиста проба реклама, на въпросният треньор,който с едно подобно изказване, ще стане звезда,поне за малко,а после ще си остане,един неизвестен за широката общественост специалист(нямам нищо против човека,дори не му знам и името, но това са си фактите). А тук,много добре, някои хора усетиха,че вече се започва психологическата война преди дербито. Последните дни, се казаха повече неща по темата Барселона-Мадрид, отколкото от лятото насам.Първо беше Моуриньо, после Пике на два пъти, след това Йозил, сега Гуардиола. Просто, това е част от футболната култура и са си напълно нормални и естествени неща. Винаги ги е имало и винаги ще ги има. Особено,когато става дума,за най-гледаният футболен сблъсък в светаДа не говорим,че специално, от това интервю в темата, става ясно,че този "вулгарен" , "невъзпитан" и "арогантен" португалец е казал,че ако е президент на отбор и треньор е Гуардиола, ще иска да подпише 50 годишен договор с него. Ако,това не е проява на уважение и респект към качествата на Пеп, не знам,кое е . Гуардиола,също е отговорил в доста хумористичен тон, че за две години е изгубил доста коса като наставник на каталунците, не му се мисли за 50 години как ще изглежда
И преди, да пишете глупости за плазмодии и амеби, хвърляйки поглед с едно око , на заглавието на темата, е хубаво да четете всичко
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта